Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Nyköping / Oxelösund

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Nyköping

  Letar du efter en mäklare i Nyköping eller Oxelösund? Våra erfarna mäklare har koll på marknaden allt som är på gång i området. Oavsett om du vill köpa, säljer eller värdera bostad i Nyköping eller Oxelösund så finns vi här för dig. Redo att överträffa dina förväntningar på din nästa bostadsaffär.

  Söker du den lugna och gemytliga tillvaron som bara en småstad kan ge samtidigt som du vill ha tillgång till storstadens puls? Nyköping med sin historiska stadskärna, närhet till skärgården och omgivande öppna landskap gör staden till en vacker och rofylld plats att bo på. Samtidigt möjliggör ett kort pendlingsavstånd till Stockholm att du kan tillgodose dig allt vad storstaden har att erbjuda i form av nöjen och arbetstillfällen. Det finns dessutom goda förbindelser ut till resten av Sverige och världen via tåg, flyg och buss. Våra mäklare i Nyköping kan allt om att köpa, värdera och sälja hus i Nyköping och hjälper dig gärna att hitta hem.

  Att bo i Nyköping

  Nyköping är en riktigt sommarstad som verkligen lever upp under sommarhalvåret, turister och Nyköpingsbor lockas till de släta klipphällarna, de skyddade naturhamnarna och inte minst till stadens mysiga caféer. Vintertid lägger sig ett lugn över staden men det betyder inte att det inte finns saker att göra för den aktiva. För den sportintresserade finns till exempel ishallar, bowling, konstgräsplaner och klubben Onyx innebandy. Vill man ta sig en tur ut i världen finns Skavsta flygplats bara 30 minuter bort med bil. Staden har de senaste året ökat i popularitet vilket har resulterat i mycket nyproduktion. Det innebär att det finns ett stort utbud av hus till salu i Nyköping.

  Köpa, värdera eller sälja bostad i Nyköping

  En sevärdhet som man inte får missa är Stendörren naturreservat där man kan lära sig om Östersjön och dess natur och kulturhistoria genom guidade turer och utställningar för både stora och små. Ett annat intressant besöksmål är Nyköpingshus - ett slott som ursprungligen var en medeltida borg.

  Om du funderar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Nyköping så finns vi här för dig. Våra professionella mäklare i Nyköping har stor kunskap om populära områden såsom Öster och Mariebergsområdet. Det bästa med Nyköping är att allt är nära. Här kan du promenera rakt in i kulturen, till restauranger, fin natur och har skärgården inpå knuten. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Nyköping så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta hem.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Östra Storgatan 23 D, 61134 Nyköping

  Postadress

  • Östra Storgatan 23 D, 611 34 Nyköping
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg