Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Nyköping / Oxelösund

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Nyköping

Letar du efter den lugna och gemytliga tillvaron som bara en småstad kan ge samtidigt som du vill ha tillgång till storstadens puls? Nyköping med sin historiska stadskärna, närhet till skärgården och omgivande öppna landskap gör staden till en vacker och rofylld plats att bo på. Samtidigt möjliggör ett kort pendlingsavstånd till Stockholm att du kan tillgodose dig allt vad storstaden har att erbjuda i form av nöjen och arbetstillfällen. Det finns dessutom goda förbindelser ut till resten av Sverige och världen via tåg, flyg och buss. Våra mäklare i Nyköping kan allt om att köpa, värdera och sälja hus i Nyköping och hjälper dig gärna att hitta hem.

Att bo i Nyköping

Nyköping är en riktigt sommarstad som verkligen lever upp under sommarhalvåret, turister och Nyköpingsbor lockas till de släta klipphällarna, de skyddade naturhamnarna och inte minst till stadens mysiga caféer. Vintertid lägger sig ett lugn över staden men det betyder inte att det inte finns saker att göra för den aktiva. För den sportintresserade finns till exempel ishallar, bowling, konstgräsplaner och klubben Onyx innebandy. Vill man ta sig en tur ut i världen finns Skavsta flygplats bara 30 minuter bort med bil. Staden har de senaste året ökat i popularitet vilket har resulterat i mycket nyproduktion. Det innebär att det finns ett stort utbud av hus till salu i Nyköping.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Nyköping

En sevärdhet som man inte får missa är Stendörren naturreservat där man kan lära sig om Östersjön och dess natur och kulturhistoria genom guidade turer och utställningar för både stora och små. Ett annat intressant besöksmål är Nyköpingshus - ett slott som ursprungligen var en medeltida borg.

Om du funderar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Nyköping så finns vi här för dig. Våra professionella mäklare i Nyköping har stor kunskap om populära områden såsom Öster och Mariebergsområdet. Det bästa med Nyköping är att allt är nära. Här kan du promenera rakt in i kulturen, till restauranger, fin natur och har skärgården inpå knuten. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Nyköping så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta hem.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Östra Storgatan 23 D, 61134 Nyköping

Postadress

  • Östra Storgatan 23 D, 611 34 Nyköping
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi söker mäklare!

Nu söker vi på HusmanHagberg Nyköping ytterligare en fastighetsmäklare till vårt team.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg