KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Norrköping / Söderköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Norrköping & Söderköping

Söker du en kunnig mäklare i Norrköping eller Söderköping? Då är du välkommen till våra lokala mäklarkontor. Våra mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Norrköping och Söderköping. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Norrköping / Söderköping välkomnar dig som önskar köpa, sälja eller värdera bostad.

Norrköping, som är känt för sina gula spårvagnar, ligger i Östergötlands län invid Bråviken. Tack vara goda kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, flyg, buss eller bil. Norrköping är knutpunkt för flera stora vägar med E4 som passerar norr och väster om staden och E22 som börjar i Norrköping och fortsätter längst ostkusten ner till Malmö. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad med textilindustrin som basen i stadens näringsliv. Vi på HusmanHagberg i Norrköping bor där vi verkar, vi har stor lokalkännedom och ett stort hjärta för området. Vi ser fram emot att få hjälpa dig när du önskar köpa, värdera eller sälja din bostad i Norrköping eller Söderköping.

Att bo i Norrköping

För den som önskar bo i en liten storstad med närhet till det mesta är Norrköping helt rätt. Lockas man av att bo mitt i den vackra staden med praktfulla gamla industribyggnader och Motala Ström som rinner genom stadens mitt så bjuds här på ett rikt kultur- och nöjesliv. Är det istället lugnet och närheten till naturen som önskas så finns här vackra omgivningar med de öppna landskapen, skogar, sjöar och inte minst skärgården. För den sportintresserade finns här IFK Norrköping, Dolphins, Vita Hästen och Vargarna som ger dig möjlighet att se på spännande matcher. Är du intresserad av att köpa bostad i Norrköping med omnejd har vi flera intressanta objekt att erbjuda dig.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Norrköping

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Norrköping med omnejd? Då är våra kunniga mäklare redo att match ditt objekt med rätt köpare. Vi har en passion för mäklaryrket och finns här för att guida dig på vägen till en lyckad bostadsförsäljning.

I Norrköping finns många smultronställen att upptäcka. Utöver Karl Johans park med dess årliga kaktusplantering, Industrilandskapet och Åbackarna finns här trevliga promenadstråk längs promenaderna. Utanför statskärnan hittar du bl.a. Kolmårdens djurpark, Löfstad slott och Göta Kanal. Med ett äkta engagemang och ett passionerat intresse för människor har vi hjälpt till att förmedla tusentals bostadsaffärer. Våra erfarna mäklare finns på plats i Norrköping och Söderköping när det är dags att köpa eller sälja bostad.

Värdera din bostad i Norrköping eller Söderköping

Nyfiken på att få reda på hur värdet på din bostad utvecklats? Kanske är det dags att byta bostad eller förbereda dig för en förhandling med din långivare. Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Norrköping och Söderköping. Vår erfarenhet i kombination med våra verktyg gör att vi kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Norrköping och Söderköping för att boka in en värdering redan idag.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Adress Norrköping

  • Hötorget 9, 60231 Norrköping
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Adress Söderköping

  • Skönbergagatan 10 , 614 30 Söderköping
  • Måndag-torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-12.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Andreas Söderstam

Andreas Söderstam

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Norrköping / Söderköping

sven
Gustav Azelius

Gustav Azelius

Reg. Fastighetsmäklare

Norrköping / Söderköping

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Tomter, Gamla Landsvägen

Välkommen till en riktigt naturskön plats i Svärtinges hjärta! Här erbjuds du en möjlighet att förverkliga din dröm, bo i ett nybyggt hus med en plan tomt.

Tomter, Cirkusstigen

Låt oss presentera Cirkusvägen! Vi bjuder er en hissnande upplevelse i härliga Björkalund. En familjeidyll utan dess like i utkanten vår underbara stad. Vacker natur har du in på knuten med härliga promenadstråk och fina vyer

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg