Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ljungby

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Ljungby

Ska du köpa eller sälja bostad i Ljungby? Som din lokala mäklare i Ljungby har vi koll på bostadsmarknaden och rent praktiska frågor när det kommer till värdering eller bostadsförsäljning. Våra kunniga mäklare värderar din bostad och ser till att du har de bästa förutsättningarna när det är dags att sälja ditt hus i Ljungby.

Självklart hjälper vi även dig som letar bostad i Ljungby. Om du vill bo på en mindre men central ort i Småland är Ljungby ett attraktivt alternativ. Orten ligger där E4:an och riksväg 25 möts vilket göra att det finns bra bilvägar i alla väderstreck. Ljungby präglas av företagaranda med logistikföretag, vilket har bidragit till att orten attraktiv för större industriföretag.

Som mäklare i Ljungby är vi även specialister på bostadsprospekt i de närliggande natursköna orterna Lagan, Ryssby och Kånna. När du planerar att köpa eller sälja hus i Ljungby bistår vi dig med all den hjälp som du behöver för att gå i mål med en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Ljungby

När du ska köpa bostad i Ljungby får du inte endast goda landsvägsförbindelser utan även närhet till lugn och vacker natur. Inne i centrum finns mindre butiker och strax utanför stadskärnan hittar du Ljunbyporten, ett större köpcentrum. De mindre orterna som Agunnaryd, Södra Ljunga och Hamneda passar särskilt dig som inte har något emot att pendla till arbetet eller som vill förverkliga en affärsidé. Naturen runt Ljungby ger bland annat möjligheter till att vandra, löpträna eller åka längdskidor. Det finns även anlagda mountainbike-banor på olika avstånd från tätorten. Om du hellre tittar på sport än utövar den själv bjuder det lokala ishockeylaget Troja på spännande hemmamatcher.

Köpa, sälja eller värdera hus i Ljungby

I Ljungby kommun bor du med närhet till den rogivande naturen och vackra sjöar. Genom att anlita oss som din mäklare i Ljungby ger du oss möjligheten att hjälpa dig att hitta en bostad i en industristad med goda jobbmöjligheter och en familjär känsla. När du tar hjälp av oss för att sälja hus i Ljungby arbetar vi hårt och målmedvetet för att hitta rätt köpare till din bostad. Såklart finns vi även här för dig som vill ha hjälp med en träffsäker bostadsvärdering. Välkommen till HusmanHagberg i Ljungby när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad.

Omdömen från våra kunder

"Bästa servicen och mkt fint bemötande. "
Ingegerd J4 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, effektiv, pålitlig mäklare. Jag är helnöjd. "
Lisa Å6 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Blev regelbundet informerad om vad som hände med intresset av försäljningen. Mäklaren mycket kunnig på sitt åtagande."
Gunda Yvonne J7 veckor
Verifierad kund
"Blev mycket bra bemött. Mycket trevlig mäklare, förklarat och gått igenom allt på ett bra och tydligt sätt. "
Nezir V8 veckor
Verifierad kund
"Jag kände mäklaren lite redan innan och kände mig trygg med henne. Hon var ärlig med vad vi kunde förvänta oss med tanke på dagens marknad och även att det tar längre tid med försäljning. Vi hade under tiden kontakt varje vecka och kollade läget, det tyckte jag var jättebra med tanke på att det tog ganska lång tid tills vi fick huset såld."
Ildiko S8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande. Proffsigt och ett neutralt förhållningssätt mellan oss som säljare och mot köparen. Uppfyllde helt våra förväntningar med löpande uppdatering om hur försäljning och visningar gick. Trevlig, kunnig med stor integritet. Vi kände oss fullt trygga med Hanna som mäklare. Rekommenderar henne varmt till alla som funderar på att sälja eller köpa bostad/fritidshus."
Ann-charlotte P12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande o dialog. Väldigt nöjd 😊 "
Stefan J14 veckor
Verifierad kund
"Allt har varit utmärkt. Bra service och bra dialoger om vad som händer och om vad som komma skall. Har inget att klaga på.."
Mikael H14 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var fantastiskt hjälpsam och mötte alla mina önskemål. Hade absolut vänt mig hit igen."
Szilvia P16 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevlig och professionell. Hela köpet har gått väldigt smidigt. "
Elina G16 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt bemötande och hjälpsamt. Kan inte bli mer nöjd med servicen"
David R16 veckor
Verifierad kund
"Det var en positiv visning där mäklaren var väldigt engagerad och kunnig, så jag var väldigt nöjd efter visningen. Även vid budgivningen och kontraktsskrivningen var mäklaren till stor hjälp med sin kunnighet och sitt engagemang."
Anneli A16 veckor
Verifierad kund
"Har blivit väldigt väl bemött och omhändertagen. Hanna har varit tillgänglig och kunnat svara på alla frågor som en inte så van lägenhetsköpare har haft. Toppbetyg! "
Benny K17 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, tydlig och bra uppföljning. Super!"
William H17 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffesionellt! Hanna och Sofie gör verkligen allt och lite till både vid köp och försäljning utav bostad."
Annie H17 veckor
Verifierad kund
"Har blivit väl bemött och känt ett engagemang från mäklaren. Fått fortlöpande information om hur visningar etc.. har gått. Har tagit nya tag och inte tappat gnistan trots att försäljningsavslutet tog tid. Totalt sett en positiv feedback från min sida "
Bert M21 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker bra med mäklaren och allt jag är väldigt nöjd Tack för hjälpen "
Msgun A22 veckor
Verifierad kund
"Det var respektfull bemötande, vi är så jätte nöjda med mäklaren. Allt gick smidigt och fint. "
Yodit M22 veckor
Verifierad kund
"God kontakt, väldigt tillmötesgående och hade svar på alla frågor/ hade hon inte det tog hon reda på/ hänvisade oss rätt."
Evelina E24 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig o kompetent mäklare vid namn Sofie Gustavsson i Ljungby👍😍"
Bo Gunnar Ronny O30 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Smedjegatan 3, 341 43 Ljungby
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00 - 17.00

Postadress

  • Smedjegatan 3, 341 43 Ljungby
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg