Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ljungby

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Ljungby

Ska du köpa eller sälja bostad i Ljungby? Som din lokala mäklare i Ljungby har vi koll på bostadsmarknaden och rent praktiska frågor när det kommer till värdering eller bostadsförsäljning. Våra kunniga mäklare värderar din bostad och ser till att du har de bästa förutsättningarna när det är dags att sälja ditt hus i Ljungby.

Självklart hjälper vi även dig som letar bostad i Ljungby. Om du vill bo på en mindre men central ort i Småland är Ljungby ett attraktivt alternativ. Orten ligger där E4:an och riksväg 25 möts vilket göra att det finns bra bilvägar i alla väderstreck. Ljungby präglas av företagaranda med logistikföretag, vilket har bidragit till att orten attraktiv för större industriföretag.

Som mäklare i Ljungby är vi även specialister på bostadsprospekt i de närliggande natursköna orterna Lagan, Ryssby och Kånna. När du planerar att köpa eller sälja hus i Ljungby bistår vi dig med all den hjälp som du behöver för att gå i mål med en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Ljungby

När du ska köpa bostad i Ljungby får du inte endast goda landsvägsförbindelser utan även närhet till lugn och vacker natur. Inne i centrum finns mindre butiker och strax utanför stadskärnan hittar du Ljunbyporten, ett större köpcentrum. De mindre orterna som Agunnaryd, Södra Ljunga och Hamneda passar särskilt dig som inte har något emot att pendla till arbetet eller som vill förverkliga en affärsidé. Naturen runt Ljungby ger bland annat möjligheter till att vandra, löpträna eller åka längdskidor. Det finns även anlagda mountainbike-banor på olika avstånd från tätorten. Om du hellre tittar på sport än utövar den själv bjuder det lokala ishockeylaget Troja på spännande hemmamatcher.

Köpa, sälja eller värdera hus i Ljungby

I Ljungby kommun bor du med närhet till den rogivande naturen och vackra sjöar. Genom att anlita oss som din mäklare i Ljungby ger du oss möjligheten att hjälpa dig att hitta en bostad i en industristad med goda jobbmöjligheter och en familjär känsla. När du tar hjälp av oss för att sälja hus i Ljungby arbetar vi hårt och målmedvetet för att hitta rätt köpare till din bostad. Såklart finns vi även här för dig som vill ha hjälp med en träffsäker bostadsvärdering. Välkommen till HusmanHagberg i Ljungby när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad.

Omdömen från våra kunder

"Mycket bra. Blev proffsigt bemött, det märks att de kan sin sak."
Ulla H1 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande Allt fungerade perfekt"
Ann S2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Snabb på att svara och höra av sig.. Bara positivt. 5 solar av 5. Mvh Torgny &Ylva"
Torgny N3 veckor
Verifierad kund
"Professionella. Bra kontakt med både köpare och säljare. Trevlig mäklare. "
Elina G3 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsig mäklare kunnig och saklig."
Siv Gunnel Linnea J3 veckor
Verifierad kund
"Hanna har verkligen bemött oss professionellt. Hon har hela tiden hållit oss uppdaterade. Våra förväntningar var höga då vi trodde på vårt objekt och mäklaren levde verklig upp till att förväntningen uppfylldes enligt vår önskan. Personlig, professionell, lösningsorienterad och kundfokuserad."
Mats R6 veckor
Verifierad kund
"En trevlig och positiv mäklare allt fungerade ok"
Monica C8 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Levde upp till alla förväntningar. Trevlig, tydlig."
Andreas M10 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt bemötande. Sakligt och kunnigt beteende. Mycket nöjd med både försäljning och senare köp"
Carl Anders Peter J11 veckor
Verifierad kund
"Kontakten med mäklaren har genomgående varit bra Bra engagemang "
Ulrik P12 veckor
Verifierad kund
"Positiv och entusiastisk mäklare. Hon höll oss hela tiden uppdaterad. Allt gick så fort och effektivt."
Elisabeth J12 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och professionellt bemötande av mäklaren. Mäklaren gav snabb återkoppling/var lätt att få kontakt med och väldigt tillmötesgående angående våra behov och önskemål. Affären i sin helhet gick väldigt smidigt."
Fanny E13 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på bästa sätt av Sofie. En grym mäklare. Hon hade bra kontakt med kunder och en bra dialog med oss sen. Vi är supernöjda och är glada över att vi valde Sofie. :)"
Albert A13 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, proffsigt och engagerat. Vi är mycket nöjda med snabb försäljning"
Carl Anders Peter J15 veckor
Verifierad kund
"Sofie bemöter alla proffsigt och med ett leende på läpparna. Vi har bara bra att säga om HusmanHagberg. "
Robert F15 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt omhändertaget uppdrag och alltid snabba svar. "
Gustav Bertil Ludvig Y18 veckor
Verifierad kund
"TREVLIGT,FÖRTROENDEINGIVANDE,SERVICEMINDED. MINA FÖRVÄNTNINGAR PÅ MÄKLAREN LEVDE VERKLIGEN MÄKLAREN UPP TILL. UTMÄRKT OCH MYCKET TJÄNSTVILLIGT"
Lars Erik Vilhelm O18 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att HusbergHagman i Byarljung är exemplariska. Jag är ju förvisso partisk nu då de hjälpt mig hitta ett hus, så min recension är vinklad. Den person som hjälpt mig var (är) jättetrevlig och lätt att ha att göra med. Hon förklarar från juridisk svenska så att den gemene indviden kan förstå. Och bra bemötande. Mycket professionel!"
Bo L19 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra upplevelse, Engagerade och seriösa."
Fredrik L19 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Smedjegatan 3, 341 43 Ljungby
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00 - 17.00

Postadress

  • Smedjegatan 3, 341 43 Ljungby
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg