Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ljungby

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Ljungby

Ska du köpa eller sälja bostad i Ljungby? Som din lokala mäklare i Ljungby har vi koll på bostadsmarknaden och rent praktiska frågor när det kommer till värdering eller bostadsförsäljning. Våra kunniga mäklare värderar din bostad och ser till att du har de bästa förutsättningarna när det är dags att sälja ditt hus i Ljungby.

Självklart hjälper vi även dig som letar bostad i Ljungby. Om du vill bo på en mindre men central ort i Småland är Ljungby ett attraktivt alternativ. Orten ligger där E4:an och riksväg 25 möts vilket göra att det finns bra bilvägar i alla väderstreck. Ljungby präglas av företagaranda med logistikföretag, vilket har bidragit till att orten attraktiv för större industriföretag.

Som mäklare i Ljungby är vi även specialister på bostadsprospekt i de närliggande natursköna orterna Lagan, Ryssby och Kånna. När du planerar att köpa eller sälja hus i Ljungby bistår vi dig med all den hjälp som du behöver för att gå i mål med en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Ljungby

När du ska köpa bostad i Ljungby får du inte endast goda landsvägsförbindelser utan även närhet till lugn och vacker natur. Inne i centrum finns mindre butiker och strax utanför stadskärnan hittar du Ljunbyporten, ett större köpcentrum. De mindre orterna som Agunnaryd, Södra Ljunga och Hamneda passar särskilt dig som inte har något emot att pendla till arbetet eller som vill förverkliga en affärsidé. Naturen runt Ljungby ger bland annat möjligheter till att vandra, löpträna eller åka längdskidor. Det finns även anlagda mountainbike-banor på olika avstånd från tätorten. Om du hellre tittar på sport än utövar den själv bjuder det lokala ishockeylaget Troja på spännande hemmamatcher.

Köpa, sälja eller värdera hus i Ljungby

I Ljungby kommun bor du med närhet till den rogivande naturen och vackra sjöar. Genom att anlita oss som din mäklare i Ljungby ger du oss möjligheten att hjälpa dig att hitta en bostad i en industristad med goda jobbmöjligheter och en familjär känsla. När du tar hjälp av oss för att sälja hus i Ljungby arbetar vi hårt och målmedvetet för att hitta rätt köpare till din bostad. Såklart finns vi även här för dig som vill ha hjälp med en träffsäker bostadsvärdering. Välkommen till HusmanHagberg i Ljungby när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad.

Omdömen från våra kunder

"Vår mäklare Hanna Karlsson var mycket tillmötesgående och personlig på ett lättsamt sätt, samtidigt som själva processen att sälja huset sköttes med stort fokus och med ambitiöst och proffsigt kringarbete. Imponerande effektivitet, särskilt med tanke på den för tillfället extremt sega marknaden, gjorde att huset blev sålt snabbare än väntat. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Hannas arbete och vår försäljning. Tack Hanna :)"
Ulf A5 dagar
Verifierad kund
"Bemötandet från mäklaren var över all förväntan och kontakten var fenomenal under hela processen. Väldigt hjälpsam och förklarade hela processen för en direkt."
Caroline E2 veckor
Verifierad kund
"Mkt trevligt bemötande. Noggrann och korrekt."
Marianne Lennartsdotter G6 veckor
Verifierad kund
"Bra kontakt med mäklaren som gav tydlig information och guidning genom hela processen. Kändes roligt, tryggt och professionellt. Kan varmt rekommendera Sofie som hade en snabb återkoppling, var kunnig och trygg. "
Josefin A7 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker hon jag hade var jätte duktig och trevlig. Informerar allt som man behövde veta, har svar på allt man frågar om. Man kan nå henne väldigt lätt, ringa, sms eller vad som. "
Julia R9 veckor
Verifierad kund
"Bra och professionellt bemötande. Väldigt behjälplig vid frågetecken angående husköp."
Daniel L9 veckor
Verifierad kund
"Sofia skötte försäljningen av mammas hus mycket professionellt - från första mötet till signering. Hon följde kontinuerligt upp hur budgivningen gick. Vi Kan verkligen rekommendera Sofia. Kände oss mycket trygga med henne!"
Magdalena B11 veckor
Verifierad kund
"Bra och ärligt bemötande. Engagerad och intresserad av mina bostadsbehov och prioriteringar. Bra renome i stan. "
Ivar Erik Oskar N14 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra service och snabbt gick det med!"
Carl Johan H14 veckor
Verifierad kund
"Hanna var riktigt trevlig och vi blev väl bemötta av henne! Tog sin tid och varit lätt att rådfråga om olika saker. Vi kommer garanterat rekommendera henne!"
Emma C15 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren uppfyllde helt våra förväntningar, var lyhörd för våra önskemål, trevligt bemötande och bra samtal. Vi är jättenöjda med allt och glad att det gick så snabbt"
Bengt Alf Jörgen J15 veckor
Verifierad kund
"All is amazing! Contact knowledge help and engagement of Hanna :) I'm super happy that she is the broker for my case!"
Hanna K16 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, professionell, lättillgänglig. Dessutom väldigt flexibel och såg till att ordna visningar som egentligen inte var planerade då vi hade en bit att åka och inte alltid hade möjlighet att komma på den planerade visningen. Jättenöjda! "
Moa A17 veckor
Verifierad kund
"Vi har varigt mycket nöjd - alt var vänlig och professionält "
Per R17 veckor
Verifierad kund
"Bästa servicen och mkt fint bemötande. "
Ingegerd J21 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, effektiv, pålitlig mäklare. Jag är helnöjd. "
Lisa Å24 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Blev regelbundet informerad om vad som hände med intresset av försäljningen. Mäklaren mycket kunnig på sitt åtagande."
Gunda Yvonne J25 veckor
Verifierad kund
"Blev mycket bra bemött. Mycket trevlig mäklare, förklarat och gått igenom allt på ett bra och tydligt sätt. "
Nezir V25 veckor
Verifierad kund
"Jag kände mäklaren lite redan innan och kände mig trygg med henne. Hon var ärlig med vad vi kunde förvänta oss med tanke på dagens marknad och även att det tar längre tid med försäljning. Vi hade under tiden kontakt varje vecka och kollade läget, det tyckte jag var jättebra med tanke på att det tog ganska lång tid tills vi fick huset såld."
Ildiko S26 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande. Proffsigt och ett neutralt förhållningssätt mellan oss som säljare och mot köparen. Uppfyllde helt våra förväntningar med löpande uppdatering om hur försäljning och visningar gick. Trevlig, kunnig med stor integritet. Vi kände oss fullt trygga med Hanna som mäklare. Rekommenderar henne varmt till alla som funderar på att sälja eller köpa bostad/fritidshus."
Ann-charlotte P30 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Smedjegatan 3, 341 43 Ljungby
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00 - 17.00

Postadress

  • Smedjegatan 3, 341 43 Ljungby
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg