KarriärOm oss

Javier Basile Leon

Hemma överallt Stockholm Kungsholmen

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

Kontakta mig

Javier Basile Leon

Javier Basile Leon

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Kungsholmen

svenes

Omdömen från mina kunder

"Javier gav ett förtroende ingivande intryck och var lyhörd för våra önskemål. Han lyssnade på vad vi ville men kunde även komma med tydliga råd inför försäljningen. Han hjälpte till under hela processen. Trygg och professionell. Vi är väldigt nöjda med Javiers insats och rekommenderar verkligen honom om man går i tankar på att sälja sin bostad. "
Tora P2 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och trevlig, tog sig tid att svara på frågor även om det var mycket folk på visningen. Höll även god kontakt under budgivningen och köpet. "
Iva P2 veckor
Verifierad kund
"Lägenheten blev såld trots valet av mäklare"
Felix G5 veckor
Verifierad kund
"Han är en av de bästs mäklare i Stockholm Ambitionsnivå är Hög, Ger inte upp och lyssnar på både köpare o lyssnare Ska absolut anlita honom nästa gång Mvh "
Elham G8 veckor
Verifierad kund
"Javier har levererat över förväntan. Han är otroligt professionell och driven. Javier vara transparent och realistisk med vad jag kunde förvänta mig. Jag kommer i framtiden kontakta Javier om jag skulle köpa eller sälja igen. Varmaste rekommendationer ger jag HusmanHagberg och framförallt toppmäklaren Javier Basile Leon. "
Lisa B14 veckor
Verifierad kund
"I en krävande och hårdare marknad hjälpte Javier mig att få min lägenhet såld. Pragmatisk och noggrann. Du får senioritet och stöd i hela processen med Javier. Tålmodig och flexibel när det behövs och en expert på Kungsholmen med omnejd om inte hela Stockholm."
Alexander H19 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, pedagogisk, lättillgänglig och proffessionell."
Jakob S21 veckor
Verifierad kund
"Javier är mycket trevlig och energisk. Han har mycket god kännedom om marknaden. Hans erfarenhet och hårda arbete gjorde att vi snabbt lyckade sälja till ett pris som vi var nöjda med, trots den mycket osäkra och turbulenta marknadssituationen just nu. Vi kan varmt rekommendera honom! "
Jonas E30 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och kunnig. Han höll oss uppdaterad under säljprocessen. Vi är så nöjda!"
Lena E30 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och kunnig. Vi hade en bra dialog under hela säljprocessen och vi var kontinuerligt uppdaterade. Vi är mycket nöjda!"
Åke E30 veckor
Verifierad kund
"I början uppfattade jag mäklaren som motsatsen till ödmjuk, lite manipulativ och opersonlig till skillnad från andra mäklare jag träffade samtidigt. Men med tiden jag man lärde känna honom förstod man att så inte var fallet och att hans intentioner var goda trots att det kunde misstolkas till en början. Javier är som mäklare seriös, proffsig och duktig på det han gör. Han fick till en bra affär där både vi som köpare och som vi uppfattade det även säljarna blev nöjda vilket ju är det viktigaste i slutändan. Skrivningen kändes seriös, personlig och var väldigt trevlig. Mäklaren var dessutom flexibel med senare tider på hans kontor när det kom till skrivning vilket uppskattades ordentligt. En trevlig stund var det. I slutändan måste jag nog ändå ge mäklaren 5/5 toasters."
Emma V30 veckor
Verifierad kund
"Väldigt kunnig om lokala marknaden och noggrann på alla nivåer. Bara positivt att jobba med Javier! "
Göran H33 veckor
Verifierad kund
"Trygg, kunnig, trovärdig, bara bäst"
Helena H33 veckor
Verifierad kund
"kunnig och engagerad, serviceminded och snabb att återkoppla."
Åke E33 veckor
Verifierad kund
"En mycket engagerad mäklare. Tydlig och fint bemötande. Hjälpsam och snabb i korrespondens via e-post och telefon. Varmaste rekommendationer!"
Anette T34 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande vi visningen bra info om hela området runt lägenheten då vi inte är från Stockholm. Snabb återkoppling efter visning mycket bra information vid påskrift. Vi är mycket nöjda."
Joakim T34 veckor
Verifierad kund
"Uppskattar att jobba med kompetenta människor som vågar utmana mina funderingar. Särskilt när det lönar sig: Javier lirkade upp min lägenhet närmare 10% på en marknad i fritt fall. Need I say more? Starkt rek."
Ingrid a34 veckor
Verifierad kund
"Javier hjälpte mig genom en skakig marknad och han gjort verkligen sitt yttersta för att avsluta försäljningen. Jag är väldigt nöjd!"
Victoria E39 veckor
Verifierad kund
"Vänligt bemötande, förtroendeingivande, noggrann. "
Mats I39 veckor
Verifierad kund
"Kommunikativ, professionell, lyhörd och positiv. Javier fanns alltid tillgänglig för att besvara de frågor vi kunde tänkas av och såg hela tiden till att hålla oss informerade under hela säljprocessen samt gav värdefulla råd. Rekommenderas absolut!"
Fredrik H54 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

En lyckad försäljning är planerad! Jag har jobbat som mäklare i snart 10 år med Kungsholmen och Stora/Lilla Essingen som fokusområden. Min erfarenhet och kunskap har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag får flest rekommendationer på kontoret vilket är ett kvitto på ett äkta engagemang och en passion för mitt yrke samt lysande prestationer. Mina kunder beskriver att mitt arbetssätt som strukturerat, kvalitetsfokuserat och en mäklare som gör det lilla extra. Målsättningen är att jobba mot att överträffa dina högt satta förväntningar så att du med stolthet kan rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mina försäljningar

Javier Basile Leon

Reg. Fastighetsmäklare

073-988 10 40

javier.basile.leon@husmanhagberg.se

Boka tid med Javier direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg