Javier Basile León

Hemma överallt Stockholm Kungsholmen

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

Kontakta mig

Javier Basile León

Omdömen från mina kunder

"Javier gav mig goda råd och tips både under min egen köpprocess och när det var dags för mig att sälja. Dessutom lyckades han snabbt få till en bra budgivning och ett slutpris som översteg mina förväntningar, och detta på en skakig marknad där andra liknande lägenheter ligger kvar osålda! Jag är säker på att detta till stor del beror på hans professionella och genuina bemötande. Sammantaget kunde jag knappast ha valt en bättre mäklare. Rekommenderas varmt!"
Olof S11 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Javier som mäklare. Han är lugn, kunnig, professionell och tillmötesgående. Upplevde att han tog lika väl hand om säljare som köpare under hela processen. Jag fick ett stort förtroende för honom redan från start."
Louise T15 veckor
Verifierad kund
"Han är proffs på sitt jobb och är myckt nogrant och trevligt. Han återkopplar så fort som möiligt. Jag kommer att rekommendera honom till alla som vill sälja bostad."
Kouros A15 veckor
Verifierad kund
"Javier var väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande. Det märktes att han är erfaren vilket gjorde att det kändes tryggt att ha honom som mäklare. Han var tydlig och snabb i sin kommunikation och hela processen gick mycket smidigt. Jag var mycket nöjd med honom och kan bara rekommendera honom."
Sebastian Z24 veckor
Verifierad kund
"Javier gav ett förtroende ingivande intryck och var lyhörd för våra önskemål. Han lyssnade på vad vi ville men kunde även komma med tydliga råd inför försäljningen. Han hjälpte till under hela processen. Trygg och professionell. Vi är väldigt nöjda med Javiers insats och rekommenderar verkligen honom om man går i tankar på att sälja sin bostad. "
Tora P28 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och trevlig, tog sig tid att svara på frågor även om det var mycket folk på visningen. Höll även god kontakt under budgivningen och köpet. "
Iva P28 veckor
Verifierad kund
"Han är en av de bästs mäklare i Stockholm Ambitionsnivå är Hög, Ger inte upp och lyssnar på både köpare o lyssnare Ska absolut anlita honom nästa gång Mvh "
Elham G34 veckor
Verifierad kund
"Javier har levererat över förväntan. Han är otroligt professionell och driven. Javier vara transparent och realistisk med vad jag kunde förvänta mig. Jag kommer i framtiden kontakta Javier om jag skulle köpa eller sälja igen. Varmaste rekommendationer ger jag HusmanHagberg och framförallt toppmäklaren Javier Basile Leon. "
Lisa B40 veckor
Verifierad kund
"I en krävande och hårdare marknad hjälpte Javier mig att få min lägenhet såld. Pragmatisk och noggrann. Du får senioritet och stöd i hela processen med Javier. Tålmodig och flexibel när det behövs och en expert på Kungsholmen med omnejd om inte hela Stockholm."
Alexander H45 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, pedagogisk, lättillgänglig och proffessionell."
Jakob S47 veckor
Verifierad kund
"Javier är mycket trevlig och energisk. Han har mycket god kännedom om marknaden. Hans erfarenhet och hårda arbete gjorde att vi snabbt lyckade sälja till ett pris som vi var nöjda med, trots den mycket osäkra och turbulenta marknadssituationen just nu. Vi kan varmt rekommendera honom! "
Jonas E56 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och kunnig. Han höll oss uppdaterad under säljprocessen. Vi är så nöjda!"
Lena E56 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och kunnig. Vi hade en bra dialog under hela säljprocessen och vi var kontinuerligt uppdaterade. Vi är mycket nöjda!"
Åke E56 veckor
Verifierad kund
"I början uppfattade jag mäklaren som motsatsen till ödmjuk, lite manipulativ och opersonlig till skillnad från andra mäklare jag träffade samtidigt. Men med tiden jag man lärde känna honom förstod man att så inte var fallet och att hans intentioner var goda trots att det kunde misstolkas till en början. Javier är som mäklare seriös, proffsig och duktig på det han gör. Han fick till en bra affär där både vi som köpare och som vi uppfattade det även säljarna blev nöjda vilket ju är det viktigaste i slutändan. Skrivningen kändes seriös, personlig och var väldigt trevlig. Mäklaren var dessutom flexibel med senare tider på hans kontor när det kom till skrivning vilket uppskattades ordentligt. En trevlig stund var det. I slutändan måste jag nog ändå ge mäklaren 5/5 toasters."
Emma V56 veckor
Verifierad kund
"Väldigt kunnig om lokala marknaden och noggrann på alla nivåer. Bara positivt att jobba med Javier! "
Göran H59 veckor
Verifierad kund
"Trygg, kunnig, trovärdig, bara bäst"
Helena H59 veckor
Verifierad kund
"kunnig och engagerad, serviceminded och snabb att återkoppla."
Åke E59 veckor
Verifierad kund
"En mycket engagerad mäklare. Tydlig och fint bemötande. Hjälpsam och snabb i korrespondens via e-post och telefon. Varmaste rekommendationer!"
Anette T60 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande vi visningen bra info om hela området runt lägenheten då vi inte är från Stockholm. Snabb återkoppling efter visning mycket bra information vid påskrift. Vi är mycket nöjda."
Joakim T60 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

En lyckad försäljning är planerad! Jag har jobbat som mäklare i snart 10 år med Kungsholmen och Stora/Lilla Essingen som fokusområden. Min erfarenhet och kunskap har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag får flest rekommendationer på kontoret vilket är ett kvitto på ett äkta engagemang och en passion för mitt yrke samt lysande prestationer. Mina kunder beskriver att mitt arbetssätt som strukturerat, kvalitetsfokuserat och en mäklare som gör det lilla extra. Målsättningen är att jobba mot att överträffa dina högt satta förväntningar så att du med stolthet kan rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mina försäljningar

Javier Basile León

Reg. Fastighetsmäklare

073-988 10 40

javier.basile.leon@husmanhagberg.se

Boka tid med Javier direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg