Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Katrineholm / Vingåker

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Katrineholm och Vingåker

Katrineholm är den lilla sörmländska staden som har nära till allt. Staden omges av ett varierande landskap med större och mindre sjöar samt vattendrag. Bra kommunikationer med tåg och buss gör det enkelt att pendla till de närliggande större städerna Norrköping, Linköping och Örebro. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Katrineholm eller Vingåker gör du klokt i att anlita en mäklare som har stor kunskap om kommunen och de olika bostadsområdena. Våra erfarna mäklare i Katrineholm och Vingåker kan visa lämpliga objekt i Valla, Sköldinge och Läppe. Välkommen till oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta hem eller sälja din nuvarande bostad.

Att bo i Katrineholm eller Vingåker

Genom att köpa hus i Katrineholm eller Vingåker ger du dig förutsättningar för att bo nära insjöar, skog och natur. Här finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv och i kommunen finns ett flertal idrottsföreningar. KVBS och Vingåkers Volleybollklubb bedriver barn- och ungdomsverksamhet och det finns långt framskridna planer på att bygga en ny ishall på Backavallen. Den 1200 kvadratmeter stora Katrineholms skatepark ligger intill aktivitetshuset Perrongen. Perrongen är öppet för ungdomar mellan 13 och 25 år. Unga familjer som inte vill bo i centrala Katrineholm eller Vingåker, söker sig gärna till kommunens mindre samhällen Strångsjö och Julita Högsjö.

Köpa, värdera eller sälja hus i Katrineholm / Vingåker

Katrineholm är en stad som ruvar på många smultronställen och här finns mycket att upptäcka. Sävstaholms äpplet är en syrlig äppelsort vars moderträd fortfarande står kvar på sin ursprungsplats i Vingåker, men numera omgiven av villaområden istället för åkrar och ängar. Duveholms herrgård och Beckerhov herrgård ligger båda vackert belägna vid sjökanten och här finns möjligheter att äta en god middag, fiska kräftor eller ströva runt i naturen. Våra mäklare i Katrineholm/Vingåker kan visa objekt i populära Laggarhult, ett område med villor, parhus, och lägenheter. Kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Katrineholm eller Vingåker. Här bor du nära naturen och har bra kommunikationsmöjligheter.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt! Ordning och reda! Allt som det ska vara!"
Camilla P2 veckor
Verifierad kund
" "
Jesper E3 veckor
Verifierad kund
"Proffsig mäklare, vänligt bemötande, bra information, är mycket nöjd kund."
Tuire L21 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var toppen, klar och tydlig. Förväntningarna var det dagsläget, läs världen, gav men mäklaren var positiv, bra och stöttande. Mäklaren och mäklarassistenten var mkt förstående för vår privata situation, enkel/enkla att kommunicera med med andra ord alltigenom trevligt, proffsigt men ändå personligt bemötande."
Lena Elisabet L34 veckor
Verifierad kund
"Blev vänligt och proffsigt bemött. Mina förväntningar om en snabb affär uppfylldes mycket väl. Det hela gick smidigt och bra.Vi fick all önskad hjälp. Jag och min man har kommit överens om att ge högsta betyg till mäklaren och mäklarfirman. MVH Linnea Perttu"
Linnea P43 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt bra bemötta där mäklaren var flexibel för visning och gav bra information. Allting har gått smidigt och bra. Tack!"
Vedran B44 veckor
Verifierad kund
"Annelie gjorde verkligen allt så jag fick min dröm sann "
Ellenor E45 veckor
Verifierad kund
"Ett riktigt bra och informativt bemötande av mäklaren. Proffsig marknadsföring av mitt objekt."
Leif L55 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt bra och proffsigt bemötande från Mäklare Anne-lies som verkligen gjorde mer än man kan förvänta sig för att sälja mina föräldrars hus. Från första kontakt tills idag genomförd försäljning så har hon hela tiden jobbat proaktivt och informativt. Trots att vi under hela processen varit i Stockholm och inte kunnat vara på plats pga av pandemin så har allt verkligen fungerat över förväntan. Rekommenderar starkt Husman Hagberg i Katrineholm"
Karl Johan Peter S77 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, kunnig och korrekt på ett fint sätt! "
Rakel K88 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt bemötande. Mycket tillgänglig och aktiv från start till slut under hela försäljningen. Rekommenderas starkt!"
Milad K101 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och bra/tydliga svar vid frågor."
Camilla H104 veckor
Verifierad kund
"Blev proffesionellt, trevligt bemött av mäklaren som visar ett stort engagemang och driv av att sälja hus. Vilket blir en stor fördel nu när vi ”köpt” ett annat hus och håller på att sälja vårat av samma mäklare. Bra återkoppling gör hon också, så vi är super nöjda! "
Hanna P114 veckor
Verifierad kund
"Vi sålde en sommarbostad. Vi har varit mycket nöjda med mäklarens jobb. Enkel och bra kontakt med mäklaren samt information om vad som händer. "
Anders B116 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var hjälpsam, snäll , duktig, och har stor erfarenhet. Jag vill tacka er att ni har den mäklaren."
Bashar D117 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående mäklare som är väldigt trevlig. Tack för hjälpen🙂"
Agnieszka E125 veckor
Verifierad kund
"Har sålt fritidsbostad Mäklaren har varit till vår fulla belåtenhet Vi hoppades att i bästa fall få sålt i år men var beredda att vänta tills i vår, men vår mäklare gjorde ett suveränt jobb och fixade allt mkt snabbt Mäklaren är ett proffs"
Bo S129 veckor
Verifierad kund
"ni har bästa mäklare ni är best "
barsaumo c136 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Fredsgatan 46, 641 31 Katrineholm
Öppettider
 • Måndag-torsdag 09.00-17.00
 • Fredag 09.00-16.00

Postadress

 • Fredsgatan, 641 31 Katrineholm

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg