Jenny Kulhanek

Hemma överallt i Karlskrona / Ronneby

Din mäklare i Karlskrona / Ronneby

Kontakta mig

Jenny Kulhanek

Jenny Kulhanek

Reg. Fastighetsmäklare

Karlskrona / Ronneby

sven

Omdömen från mina kunder

"Jenny ha varit väldigt hjälpsam i alla aspekter av mitt köp av bostadsrätt och har gått över förväntningar."
David E2 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra.toppen mäklare.🌹🌹🌹🌹🌹"
Peter P3 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, kommunikativ och kompet är något som sticker ut ifrån tidigare mäklare vi träffat. Väldigt nöjd hur Jenny tog denna affären i hamn. När det är dax för oss att byta boende om några år är valet självklart vilken mäklare vi skulle anlita. "
Tobias M3 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, ärlig och jordnära från första kontakt och under hela processens gång. Jenny har haft väldigt bra fingertoppskänsla och bemött oss på ett utmärkt sätt."
Nina Emilie Linnea S7 veckor
Verifierad kund
"Jenny Kulhanek har varit väldigt professionell och gjort så att jag har känt mig säker under hela processen. Hon gick igenom kontraktet innan det skulle skrivas under och förklarade vad varje sida handlade om, och om jag hade några frågor angående en punkt så förklarade hon på ett väldigt bra sätt. Hon fanns alltid tillgänglig på telefon om det var något som jag undrade över, vilket alltid är väldigt uppskattat."
Johannes L10 veckor
Verifierad kund
"Jenny har givit oss den allra bästa servicen. Vi har känt oss 100% trygga i vår affär. Jenny har på ett ytterst proffsigt sätt hjälpt oss igenom vårt bostadsköp. "
Nina Gylling L10 veckor
Verifierad kund
"Kan verkligen rekommendera Jenny som gjort ett fantastiskt bra jobb och är väldigt professionell som mäklare! Bara att anlita direkt så slipper ni leta😊"
Samuel Tobias E13 veckor
Verifierad kund
"Otroligt lätt tillgänglig och väldigt mottaglig för frågor och visar god närvaro vid diskutioner. Snabb, smidig och kompetent. "
Simon K13 veckor
Verifierad kund
"Professionell, hjälpsam och tillmötesgående. Ordnade visning med kort varsel. Lätt att kommunicera med, svarar snabbt. Ringde och meddelade att vi lagt högsta bud vilket var uppskattat. Lämnar information som är viktig i varje steg. Vi är jättenöjda och tackar Jenny för hennes fina arbete!"
Ann-Sofie S25 veckor
Verifierad kund
"Janny presenterade sig själv och berättade nödvändig information om lägenheten som var bra. Som förväntat kunde hon svara på samtliga frågor som ställdes. Vid köpet gav Jenny ut kontrakt som skulle läsas i förtid för att veta vad du skriver på och innan signeringarna av kontrakten läste hon upp alla paragrafter för samtliga kontrakten för att säkerställa allas säkerhet. Detta gav en trygghet då missuppfattningar kunde hittas och oroligheter redas ut. I helhet är Jenny en mycket trevlig människa och vill ens bästa och har samtidigt kolla på hur allt går till."
Lukas S25 veckor
Verifierad kund
"Vi mötte henne vid lägenheten och var välkommnande och tog emot oss bra. Förväntningar jag hade på mäklaren var att ha god kunskap om fastighetsmarknaden, marknadspriser. Detta hade Jenny god kunskap om. Dessutom förväntades en god kommunikationsförmåga, alltså att kunna förklara komplexa försäljnings- och köpprocesser och svara på eventuella frågor och funderingar. Detta gjorde Jenny genom att svara på alla våra frågor. En annan förväntning var att märklaren borde vara flexibla och ha god anpassningsförmåga till olika kunder och deras specifika behov. Vi fick gå och titta på lägenheten ganska direkt efter att vi tagit kontakt, så bra anpassningsförmåga. Jenny var duktig på att svara snabbt alltså via mail eller telefon, och boka in nytt så att vi han köpet. Hon gav tydlig information så ingen missar något, framförallt vid slutet av köpet, där vi skrev på alla papprena. Med allt detta sagt finns inga klagomål i min mening, därför får det bli 5/5!"
Gabriel S25 veckor
Verifierad kund
"Har blivit bra bemött av mäklaren och hon är även förklarat saker bra när man har frågat om något. Även varit kontaktbar på helgerna och har bokat möten när jag kan så det tycker jag är positivt. Jag tycker även allt har gått bra med köpet. "
Philip S34 veckor
Verifierad kund
"Jenny är kompetent, driven och realitisk. Rekommenderas!"
Gustav N35 veckor
Verifierad kund
"Flitig engagerad och proffsig på alla sätt. Vekar arbeta dygnet runt🙂. Lyssnar bra också! "
Magda H40 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, driven, tillgänglig, kunnig. Jag är mycket nöjd med mäklarens agerande vid alla steg i processen."
Birgitta R40 veckor
Verifierad kund
"Jenny var lyhörd, engagerad, flexibel och supertrevlig. Vi hade inte så höra förväntningar med tanke på marknaden. Men Jenny kom in med full fokus och ett positivt mindset. "
Susanna B42 veckor
Verifierad kund
"Very engaged, positive and kind."
Alen S42 veckor
Verifierad kund
"Driven och effektiv. Tillmötesgående. Lätt att få tag på och svarade alltid vid kontakt. Mycket bra. "
Ann-charlotte K55 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, realistisk och engagerad"
Tobias N56 veckor
Verifierad kund
"Förmodligen Karlskronas mest genuina och drivna mäklare! Jenny har överträffat alla mina förväntningar med sin ständiga tillgänglighet, proffsiga bemötande och engagemang samt flexibilitet. Jag rekommenderar Jenny till alla som vill ha en mäklare som inte är rädd för att jobba lite extra och verkligen är engagerad."
Isa M57 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Som mäklare har jag som målsättning att alla mina kunder ska känna sig trygga genom en av livets kanske största affärer. Genom ett stort engagemang, tydlig struktur och lyhördhet gentemot mina kunder vill jag alltid skapa långsiktiga kundrelationer. Jag är en mäklare som älskar utmaningar och arbetar ständigt för att överträffa såväl säljares som köpares förväntningar. Ni är välkomna in till mitt kontor så jag får möjlighet att berätta mer om hur vi tillsammans kommer skapa din bästa bostadsaffär! Jag är ursprungligen från sommarstaden Halmstad och har tidigare varit verksam som fastighetsmäklare i Göteborg under några år. Nu bor jag tillsammans med min sambo här på Trossö. När jag inte befinner mig på kontoret är jag gärna på gymmet eller tar det lugnt hemma med nära och kära.

Mina försäljningar

Jenny Kulhanek

Reg. Fastighetsmäklare

0721-77 27 49

jenny.kulhanek@husmanhagberg.se

Boka tid med Jenny direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg