Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kalmar / Nybro / Öland

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalmar / Nybro / Öland

Funderar du på att sälja, värdera eller köpa bostad i Kalmar ? Det finns många anledningar till att köpa bostad i Kalmar. Förutom närheten till naturen är det även nära till Nybro, Öland och Torsås. Kalmar har även bra tågförbindelser med övriga städer i länet och närliggande knutpunkter som Alvesta och Växjö. Kalmar flygplats med dagliga turer till Stockholm samt charter till flera destinationer utomlands.

När du anlitar oss som din mäklare i Kalmar sätter vi dig som kund och dina önskemål främst. Vårt mål är att matcha objekt med rätt köpare och göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntningar. Välkommen att kontakta våra erfarna mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Kalmar, Nybro eller på Öland.

Att bo i Kalmar

Många tänker på Kalmar som en sommarstad, studentstad eller orten som passeras på väg till Öland. Sanningen är att det här en expansiv stad där det händer mycket kul. I Kalmar arrangeras exempelvis Sveriges enda fullvärdiga Ironman-tävling, ett event som lockar deltagare och åskådare från världens alla hörn. Du kan även besöka Guldfågeln Arena för att se de lokala fotbollslagen Kalmar FF, FBC Kalmarsund.

När du ska köpa eller sälja hus i Kalmar finns våra mäklare här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kalmar gör det lilla extra för att våra kunder ska få den bästa möjliga servicen när de står inför en bostadsaffär.

Köpa, värdera och sälja hus i Kalmar eller på Öland

Bland de som vill köpa bostad i Kalmar återfinns köpare i alla åldrar. Det är unga vuxna som ska köpa sin första bostad. Seniorer som vill sälja huset och flytta till en lägenhet och barnfamiljer som lockas av att har nära till allt. Solsäkra Öland är ett populärt ställe att skaffa sommarstuga eller fritidshus på. Att spendera ledig tid på Öland innebär att alltid nära till vita sandstränder med härliga bad och vacker natur. Kontakta oss om du söker eller funderar på att sälja ditt fritidshus. Vi matchar ditt objekt med rätt köpare.

Som din lokala mäklare i Kalmar strävar vi efter att göra bostadsaffärer som uppfyller dina krav och önskemål. Detta gäller oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad. Välkomna till oss på Stortorget när du vill anlita en äkta passionerad vinnare!

Omdömen från våra kunder

"En mycket glad o positiv mäklare med många bra tips o råd. Hon kom högt över våra förväntningar. Jätteduktig Beatrice skötte allt mycket proffesionellt men samtidigt med ett mycket varmt hjärta. Vi kände oss väldigt priviligierade att ha fått en sån helt underbar mäklare som såg till allas bästa. Henne kan vi med gott hjärta rekommendera till 100% för bättre kunde vi inte fått. Maritha o Anders "
Marita L5 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt varmt o påläst bemötande av mäklaren. Kände oss trygga genom hela köpet. Vi kan varmt rekommendera mäklarbyrån."
Margó D13 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd , ordning o lugn stabilt …. Toppen mäklare ..bara Tackssm 🥰"
Anitha S17 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig försäljning av vårt sommarhus "
Kamilla G18 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren va toppen, 5/5 stjärnor⭐️"
Sara W19 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt väl bemötta och fick den hjälp vi behövde vid försäljningen av vår bostad. Vi förväntade oss klara, tydliga och ärliga svar och en mäklare som var beredd att ta sig an försäljningen med intresse. Så blev det och vi är mycket nöjda med all kontakt vi har haft."
Eva Anna-Karin A20 veckor
Verifierad kund
"Alla förväntningar uppfyller dom som vi hade på våran lista. Kunskap, bemötande, service m.m. "
Ulf Jerry O24 veckor
Verifierad kund
"Allt perfekt med väldigt trevlig och professionell bemötelse. "
Birgitta Marianne H27 veckor
Verifierad kund
"Stort tack, speciellt till Niclas. Han fanns alltid där för oss, trots språkbarriären. HusmanHagberg Kalmar förverkligade vår dröm om ett svenskt hus."
Michael K27 veckor
Verifierad kund
"Trevligt o bra bemötande, kombinerat med stor smidighet gjorde affären enkel för alla inblandade. "
Susanne G30 veckor
Verifierad kund
"Kompetent och behaglig mäklare."
Eva A33 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och väldigt proffsig hantering av hela försäljningen. Mäklaren levde upp till och överträffade förväntningarna."
Thomas A33 veckor
Verifierad kund
"Riktigt trevlig mäklare & väldigt hjälpsam, super nöjd "
Ahmed M33 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande av mäklaren. Mäklaren var lyhörd effektiv och mycket tillmötesgående . Tack Julia för ett bra jobb."
Erika W33 veckor
Verifierad kund
"Engaskerad Ser objektet de ska sälja "
Edvard M36 veckor
Verifierad kund
"Detta var andra gången vi anlitade HusmanHagberg och vi har varit nöjda båda gångerna. Vi upplever att Beathrice hos HusmanHagberg tar sig an uppdraget med stort engagemang och skicklighet. Hennes bemötande som är både familjärt och professionellt inger förtroende och trygghet vid försäljningen. Vi vill verkligen rekommendera henne som mäklare vid hus-/lägehetsförsäljning!!!"
Annette M36 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och servicenivå 10 och återkoppling 10"
Ulf Jerry O37 veckor
Verifierad kund
"Superproffsig bemötande och snabb affär. "
Kamilla G39 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar
Öppettider
  • Måndag- Fredag 10:00- 17:00

Postadress

  • Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Beathrice Odén

Beathrice Odén

Reg. Fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Kalmar / Nybro / Öland

svdeenes
Niclas Odén

Niclas Odén

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Kalmar / Nybro / Öland

svdeen

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande i samarbete med Nordea Kalmar

Erbjudandet gäller enbart köpare och säljare hos HusmanHagberg Kalmar och Nordea i Kalmar efter sedvanlig kreditprövning och kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter.

Våra kunder får bättre betalt!

Enligt statistik från Bostadsbarometern* får vi 34% högre kvadratmeterpris än snittet på villor i Kalmar de senaste 12 månaderna.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg