Din mäklare i Kalmar / Nybro / Öland

Är du vår nästa franchisetagare i Kalmar?

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 450 medarbetare. Intresserad av att få veta mer? Kontakta Christian Hjort, Etableringschef, 0705-360 288.

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalmar / Nybro / Öland

Funderar du på att sälja, värdera eller köpa bostad i Kalmar ? Det finns många anledningar till att köpa bostad i Kalmar. Förutom närheten till naturen är det även nära till Nybro, Öland och Torsås. Kalmar har även bra tågförbindelser med övriga städer i länet och närliggande knutpunkter som Alvesta och Växjö. Kalmar flygplats med dagliga turer till Stockholm samt charter till flera destinationer utomlands.

När du anlitar oss som din mäklare i Kalmar sätter vi dig som kund och dina önskemål främst. Vårt mål är att matcha objekt med rätt köpare och göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntningar. Välkommen att kontakta våra erfarna mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Kalmar, Nybro eller på Öland.

Att bo i Kalmar

Många tänker på Kalmar som en sommarstad, studentstad eller orten som passeras på väg till Öland. Sanningen är att det här en expansiv stad där det händer mycket kul. I Kalmar arrangeras exempelvis Sveriges enda fullvärdiga Ironman-tävling, ett event som lockar deltagare och åskådare från världens alla hörn. Du kan även besöka Guldfågeln Arena för att se de lokala fotbollslagen Kalmar FF, FBC Kalmarsund.

När du ska köpa eller sälja hus i Kalmar finns våra mäklare här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kalmar gör det lilla extra för att våra kunder ska få den bästa möjliga servicen när de står inför en bostadsaffär.

Köpa, värdera och sälja hus i Kalmar eller på Öland

Bland de som vill köpa bostad i Kalmar återfinns köpare i alla åldrar. Det är unga vuxna som ska köpa sin första bostad. Seniorer som vill sälja huset och flytta till en lägenhet och barnfamiljer som lockas av att har nära till allt. Solsäkra Öland är ett populärt ställe att skaffa sommarstuga eller fritidshus på. Att spendera ledig tid på Öland innebär att alltid nära till vita sandstränder med härliga bad och vacker natur. Kontakta oss om du söker eller funderar på att sälja ditt fritidshus. Vi matchar ditt objekt med rätt köpare.

Som din lokala mäklare i Kalmar strävar vi efter att göra bostadsaffärer som uppfyller dina krav och önskemål. Detta gäller oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad. Välkomna till oss på Stortorget när du vill anlita en äkta passionerad vinnare!

Kontakt

 • Är du tidigare kund till HusmanHagberg. Kontakta oss på support@husmanhagberg.se för att få hjälp.

Är du vår nästa franchisetagare i Kalmar?

 • Intresserad av att få veta mer? Kontakta Christian Hjort, Etableringschef, 0705-360 288.

  Aktuellt just nu

  Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

  Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

  Bostadsmarknaden just nu

  Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för maj månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 1,6% för bostadsrätter och 1,2% för villor.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.