Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kalmar / Nybro / Öland

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalmar / Nybro / Öland

Funderar du på att sälja, värdera eller köpa bostad i Kalmar ? Det finns många anledningar till att köpa bostad i Kalmar. Förutom närheten till naturen är det även nära till Nybro, Öland och Torsås. Kalmar har även bra tågförbindelser med övriga städer i länet och närliggande knutpunkter som Alvesta och Växjö. Kalmar flygplats med dagliga turer till Stockholm samt charter till flera destinationer utomlands.

När du anlitar oss som din mäklare i Kalmar sätter vi dig som kund och dina önskemål främst. Vårt mål är att matcha objekt med rätt köpare och göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntningar. Välkommen att kontakta våra erfarna mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Kalmar, Nybro eller på Öland.

Att bo i Kalmar

Många tänker på Kalmar som en sommarstad, studentstad eller orten som passeras på väg till Öland. Sanningen är att det här en expansiv stad där det händer mycket kul. I Kalmar arrangeras exempelvis Sveriges enda fullvärdiga Ironman-tävling, ett event som lockar deltagare och åskådare från världens alla hörn. Du kan även besöka Guldfågeln Arena för att se de lokala fotbollslagen Kalmar FF, FBC Kalmarsund.

När du ska köpa eller sälja hus i Kalmar finns våra mäklare här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kalmar gör det lilla extra för att våra kunder ska få den bästa möjliga servicen när de står inför en bostadsaffär.

Köpa, värdera och sälja hus i Kalmar eller på Öland

Bland de som vill köpa bostad i Kalmar återfinns köpare i alla åldrar. Det är unga vuxna som ska köpa sin första bostad. Seniorer som vill sälja huset och flytta till en lägenhet och barnfamiljer som lockas av att har nära till allt. Solsäkra Öland är ett populärt ställe att skaffa sommarstuga eller fritidshus på. Att spendera ledig tid på Öland innebär att alltid nära till vita sandstränder med härliga bad och vacker natur. Kontakta oss om du söker eller funderar på att sälja ditt fritidshus. Vi matchar ditt objekt med rätt köpare.

Som din lokala mäklare i Kalmar strävar vi efter att göra bostadsaffärer som uppfyller dina krav och önskemål. Detta gäller oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad. Välkomna till oss på Stortorget när du vill anlita en äkta passionerad vinnare!

Omdömen från våra kunder

"Mycket possitivt och proffesionellt. Engagerad och målmedveten "
Joakim M3 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet har var korrekt och tydligt Sammantaget har mäklaren varit hjälpsam, tydlig, tillgänglig och gjort ett bra jobb "
Peter N17 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjda med Beatrice under hela husförsäljningen."
Björn E17 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren har gjort ett utmärkt jobb trots en del svåra omständigheter i samband med försäljningen.och motsvarade våra förväntningar."
Anders Bengt-Olof A19 veckor
Verifierad kund
"En mycket duktig och ambitiös mäklare som drog affären i mål trots ogynnsamma förhållanden. Trevligt bemötande och lyhörd för vad vi tyckte. Vi kunde inte önska oss en bättre."
Mats Mikael A19 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet av Niclas har varit personligt och gott på alla sätt. Processen har motsvarat mina förväntningar. Jag är nöjd med utfallet av försäljningen. Hälsningar Anita Häggstrand"
Anita H28 veckor
Verifierad kund
"Enkelt, smidigt och tryggt. Vi är väldigt nöjda med allt. "
Simon A32 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemött. Seriöst. Snabba svar. Respektfullt och inlyssnande. "
Anna L36 veckor
Verifierad kund
"En mycket glad o positiv mäklare med många bra tips o råd. Hon kom högt över våra förväntningar. Jätteduktig Beatrice skötte allt mycket proffesionellt men samtidigt med ett mycket varmt hjärta. Vi kände oss väldigt priviligierade att ha fått en sån helt underbar mäklare som såg till allas bästa. Henne kan vi med gott hjärta rekommendera till 100% för bättre kunde vi inte fått. Maritha o Anders "
Marita L44 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt varmt o påläst bemötande av mäklaren. Kände oss trygga genom hela köpet. Vi kan varmt rekommendera mäklarbyrån."
Margó D52 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd , ordning o lugn stabilt …. Toppen mäklare ..bara Tackssm 🥰"
Anitha S55 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig försäljning av vårt sommarhus "
Kamilla G57 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren va toppen, 5/5 stjärnor⭐️"
Sara W57 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt väl bemötta och fick den hjälp vi behövde vid försäljningen av vår bostad. Vi förväntade oss klara, tydliga och ärliga svar och en mäklare som var beredd att ta sig an försäljningen med intresse. Så blev det och vi är mycket nöjda med all kontakt vi har haft."
Eva Anna-Karin A59 veckor
Verifierad kund
"Alla förväntningar uppfyller dom som vi hade på våran lista. Kunskap, bemötande, service m.m. "
Ulf Jerry O63 veckor
Verifierad kund
"Allt perfekt med väldigt trevlig och professionell bemötelse. "
Birgitta Marianne H65 veckor
Verifierad kund
"Stort tack, speciellt till Niclas. Han fanns alltid där för oss, trots språkbarriären. HusmanHagberg Kalmar förverkligade vår dröm om ett svenskt hus."
Michael K66 veckor
Verifierad kund
"Trevligt o bra bemötande, kombinerat med stor smidighet gjorde affären enkel för alla inblandade. "
Susanne G69 veckor
Verifierad kund
"Kompetent och behaglig mäklare."
Eva A71 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och väldigt proffsig hantering av hela försäljningen. Mäklaren levde upp till och överträffade förväntningarna."
Thomas A71 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 45, 392 32 Kalmar
Öppettider
  • Måndag- Fredag 10:00- 17:00

Postadress

  • Storgatan 45, 392 32 Kalmar
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Beathrice Odén

Beathrice Odén

Reg. Fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Kalmar / Nybro / Öland

svdeenes

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Även mäklare flyttar!

Vi har bytt lokaler och sitter nu på Storgatan 45 i Kalmar. Välkommen in till oss!

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg