Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Kalmar / Nybro / Öland

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalmar / Nybro / Öland

  Funderar du på att sälja, värdera eller köpa bostad i Kalmar ? Det finns många anledningar till att köpa bostad i Kalmar. Förutom närheten till naturen är det även nära till Nybro, Öland och Torsås. Kalmar har även bra tågförbindelser med övriga städer i länet och närliggande knutpunkter som Alvesta och Växjö. Kalmar flygplats med dagliga turer till Stockholm samt charter till flera destinationer utomlands.

  När du anlitar oss som din mäklare i Kalmar sätter vi dig som kund och dina önskemål främst. Vårt mål är att matcha objekt med rätt köpare och göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntningar. Välkommen att kontakta våra erfarna mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Kalmar, Nybro eller på Öland.

  Att bo i Kalmar

  Många tänker på Kalmar som en sommarstad, studentstad eller orten som passeras på väg till Öland. Sanningen är att det här en expansiv stad där det händer mycket kul. I Kalmar arrangeras exempelvis Sveriges enda fullvärdiga Ironman-tävling, ett event som lockar deltagare och åskådare från världens alla hörn. Du kan även besöka Guldfågeln Arena för att se de lokala fotbollslagen Kalmar FF, FBC Kalmarsund.

  När du ska köpa eller sälja hus i Kalmar finns våra mäklare här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kalmar gör det lilla extra för att våra kunder ska få den bästa möjliga servicen när de står inför en bostadsaffär.

  Köpa, värdera och sälja hus i Kalmar eller på Öland

  Bland de som vill köpa bostad i Kalmar återfinns köpare i alla åldrar. Det är unga vuxna som ska köpa sin första bostad. Seniorer som vill sälja huset och flytta till en lägenhet och barnfamiljer som lockas av att har nära till allt. Solsäkra Öland är ett populärt ställe att skaffa sommarstuga eller fritidshus på. Att spendera ledig tid på Öland innebär att alltid nära till vita sandstränder med härliga bad och vacker natur. Kontakta oss om du söker eller funderar på att sälja ditt fritidshus. Vi matchar ditt objekt med rätt köpare.

  Som din lokala mäklare i Kalmar strävar vi efter att göra bostadsaffärer som uppfyller dina krav och önskemål. Detta gäller oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad. Välkomna till oss på Stortorget när du vill anlita en äkta passionerad vinnare!

  Omdömen från våra kunder

  Besöksadress

  • Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar
  • Måndag- Fredag 10:00- 17:00

  Postadress

  • Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Beckasinen

  En byggnad uppförd omkring sekelskiftet mitt i centrala Kalmar som skall totalrenoveras och bli 8 stycken bostadsrätter, varav 4 stycken med loft. Läs mer här.

  Erbjudande i samarbete med Nordea Kalmar

  Erbjudandet gäller enbart köpare och säljare hos HusmanHagberg Kalmar och Nordea i Kalmar efter sedvanlig kreditprövning och kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter.

  Våra kunder får bättre betalt!

  Enligt statistik från Bostadsbarometern* får vi 34% högre kvadratmeterpris än snittet på villor i Kalmar de senaste 12 månaderna.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg