Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hagfors / Filipstad / Sunne

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Hagfors, Filipstad och Sunne

Söker du en erfaren och engagerad mäklare i Hagfors, Filipstad eller Sunne? Välkommen till HusmanHagberg. Vår mäklare har koll på Värmland och finns här för dig som önskar köpa, värdera eller sälja bostad. Med vår kunskap, erfarenhet och passion för mäklaryrket kan du räkna med att vi jobbar hårt för att du ska bli en av våra många nöjda kunder. Jag som jobbar som fastighetsmäklare i Hagfors och mellersta Värmland ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär! 

Att bo i Hagfors, Filipstad och Sunne 

Vår mäklare har mycket god lokalkännedom om Hagfors och närliggande kommuner. Vi förmedlar bostäder i Hagfors, Filipstad, Sunne, Munkfors och Torsby. Förutom för att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad eller hitta ditt nästa boende kan vi även svara på frågor om mellersta Värmland och hur ett liv här kan se ut för dig. 

Hagfors, beläget mitt i Värmland, med närhet till fantastisk natur med bland annat Klarälven, Rådasjön och de anrika Finnskogarna. Inte långt bort finns Branäs, Sveriges sydligaste skidort. I Hagfors finns bra utbud av föreningar med varierade fritidsaktiviteter, fina skolor och ett aktivt näringsliv. Flygplatsen i Hagfors tar dig till Arlanda på bara 40 min. I Hagfors finns tågmuseum, vandringsleder, badhus, stora skogar och många sjöar. Musiken, med artister som Monica Zetterlund och Christer Sjögren, har alltid varit viktig.  

Filipstad har en tradition kopplad till järn- och gruvindustrin och än idag bryts kalk och mineraler i kommunen.  Här finner du också Wasabröd som är Europas största producent av knäckebröd. I Filipstad finns det mycket att uppleva från natur och kultur till smakrika måltider tillagade av lokala råvaror på bland annat Saxå bruk som drivs av Carl Jan Granqvist.

Vill du bo i Sagolika Sunne, vackert beläget i Fryksdalen mellan Övre Fryken och Mellan Fryken? Här finns roliga aktiviteter för hela familjen. Besök Selma Lagerlöfs barndomshem Mårbacka, Sunne Sommarland eller Rottneros Park.   

Köpa, värdera eller sälja bostad i Hagfors, Filipstad och Sunne. 

Ska du köpa eller sälja bostad i Hagfors, Filipstad eller Sunne? Vi på kontoret har bott länge i Hagfors och har bra lokalkännedom. Vår mäklare förmedlar alla typer av bostäder och hjälper även dig som önskar köpa hus, gård eller lägenhet i Hagfors eller kringliggande orter som Filipstad och Sunne.

Vill du värdera din bostad i Hagfors och mellersta Värmland? Vi har erfarenheten och verktygen som gör att vi kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ett hus, en gård eller en bostadsrätt väger vi in faktorer som bostadens skick samt hur attraktivt området är. Väl ute på plats kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad. 

När du står inför en bostadsförsäljning och söker mäklare i Hagfors med omgivningar är det en god idé att välja någon som har koll på bostadsmarknaden. Vår erfarenhet och vår passion för att göra bra bostadsaffärer gör att vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare.

Välkommen att kontakta vår engagerade fastighetsmäklare i Hagfors när du vill sälja, köpa eller värdera din bostad i Hagfors kommun med omnejd. Med bred erfarenhet, god lokalkännedom och ett stort kontaktnät har vi de bästa förutsättningarna för att göra just er bostadsaffär till den bästa upplevelsen! 

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöks- och postadress

  • Köpmangatan 6, 683 30 Hagfors
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10:00-17:00
  • Om kontoret är obemannat når ni oss på telefon. Varmt välkomna!
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Din mäklare i Hagfors AB, Hagfors
Org.nr. 559398-2910