Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Flen

HusmanHagberg - din mäklare i Flen

Vill du göra en riktigt bra fastighetsaffär i Flen gör du klokt i att vända dig till oss. Våra mäklare har ett engagemang utöver det vanliga. Bostäder är vår passion och Flen är vår hemmaplan. Våra erfarna mäklare i Flen har koll på marknaden och vad Flen kan erbjuda dig. Vi står redo att hjälpa dig när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad.

Köpa, värdera eller sälja hus i Flen

Om du söker en mäklare i Flen som kan Flen på sina fem fingrar har du kommit helt rätt. Vi bor där vi jobbar och kan berätta mer om populära områden, aktiviteter och vad som är på gång framöver i Flen. Våra kunniga mäklare har en passion för mäklaryrket och att göra bra affärer. Välkommen till vårt mäklarkontor i Flen när du vill köpa, sälja eller värdera bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vår heltäckande mäklartjänst.

Besöksadress

  • Södra Kungsgatan 7, 642 35 Flen

Postadress

  • Södra Kungsgatan 7, 642 35 Flen
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg