Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Flen

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Flen

  Vill du göra en riktigt bra fastighetsaffär i Flen gör du klokt i att vända dig till oss. Våra mäklare har ett engagemang utöver det vanliga. Bostäder är vår passion och Flen är vår hemmaplan. Våra erfarna mäklare i Flen har koll på marknaden och vad Flen kan erbjuda dig. Vi står redo att hjälpa dig när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad.

  Köpa, värdera eller sälja hus i Flen

  Om du söker en mäklare i Flen som kan Flen på sina fem fingrar har du kommit helt rätt. Vi bor där vi jobbar och kan berätta mer om populära områden, aktiviteter och vad som är på gång framöver i Flen. Våra kunniga mäklare har en passion för mäklaryrket och att göra bra affärer. Välkommen till vårt mäklarkontor i Flen när du vill köpa, sälja eller värdera bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vår heltäckande mäklartjänst.

  Besöksadress

  • Södra Kungsgatan 7, 642 35 Flen

  Postadress

  • Södra Kungsgatan 7, 642 35 Flen
  • Besök oss på

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg