KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borås

Vi på HusmanHagberg Borås är stolta över att inte bara få mäkla utan också få bo i den fantastiska staden Borås! Våra mäklare i Borås kommer jobba hårt för att skapa den bästa kundupplevelsen för såväl våra säljare som köpare. Vi vet av erfarenhet att en lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning inte är någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade paketlösningar. Vi kan Borås, och vill du köpa, värdera eller sälja bostad tillsammans med en trygg mäklare som har ett stort nätverk i Borås, är vi rätt mäklare för dig.

Att köpa ny bostad eller sälja sin befintliga bostad är ett av de största besluten man tar i livet, och kan därför vara en väldigt orolig process. Som erfarna och engagerade mäklare är vi väl medvetna om din resa, och hjälper dig på bästa sätt när du antingen ska sälja din bostad eller hitta ditt nya drömboende. Oavsett om du ska sälja eller köpa: bostadsrätt, hus, radhus eller fritidshus så hjälper vi väldigt gärna till med att göra er upplevelse smidig och trygg!

Att Bo i Borås

Välkommen till textil- och postorderstaden Borås. I Borås grundades både Ellos och Gina Tricot, där de fortfarande har sina huvudkontor. Här finns både närheten till stadsliv, med ett brett utbud av restauranger, och natur. Mitt i centrala Borås finns populära grönområden som Rya åsar, Kype och Kransmossen. I centrala Borås finns många mysiga bostadsrätter i attraktiva områden som Trandared, Hulta och Kransmossen.

I Borås finns alla förutsättningar för ett aktivt-friluftsliv. Letar man sig lite utanför stadskärnan hittar man vackra vandringsleder, sjöar och rika kantarellskogar. Vill du bo i villa med naturnära läge finns det attraktiva och populära områden så som Sandared, Dalsjöfors, Brämhult eller Viskafors

Borås kan stoltsera med sin unika Textilhögskola, Högskolan i Borås och Borås djurpark. Borås fotbollslag, Elfsborg IF som spelar på Borås Arena. Från Borås finner du goda pendlingsmöjligheter till storstadslivet i grannstaden Göteborg. Närheten till Landvetters flygplats, gör det enkelt för dig som boende i Borås att upptäcka världen.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Borås

Om du har tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Borås, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på HusmanHagberg i Borås. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus, berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

Varmt välkomna till vårt kontor och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att sälja eller köpa bostad, eller bara tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

Varmt välkomna till familjen!

Omdömen från våra kunder

"The absolute best real estate in Borås. Always engaged and available."
Chanelle H3 dagar
Verifierad kund
"Min mäklare har varit fantastisk⭐️i allt bemötande och överträffat alla förväntningar av försäljning trots detta konjukturläge. En mäklare och byrå som man definitivt kommer att rekommendera⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "
Keijo S6 dagar
Verifierad kund
"Proffsigt vänligt tydligt. Tack för all hjälp! "
Sofia L2 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk tillgänglighet och handhållning igenom alla steg i processen. Med ett personligt bemötande i världsklass. Tidvis lyckades mäklaren få det att kännas som att jag som köpare och säljaren var de enda klienter mäklaren hade. Femstjärnigt rakt igenom!"
Abby S2 veckor
Verifierad kund
"Med respekt och nyfiket intresse. Våra förväntningar var att man redovisade fastigheten på ett ärligt sätt och det upplevde jag att man gjorde. Känslan som förmedlades var att mäklaren var angelägen om att både säljaren och köparen skulle vara nöjda med affären."
Ulf-Henrik M3 veckor
Verifierad kund
"Det var jätte bra bemötande. Mäklaren svarade på alla frågor som ställdes upp."
Olga S4 veckor
Verifierad kund
"utmärkt service och god kännedom av bostadsmarknaden så det har bara varit bra i det mesta vi förvänta oss. "
Silvia A4 veckor
Verifierad kund
"Snabba svar och väldigt bra bemötande! Alltid trevliga och dom samarbetar mycket bra med varandra för att lösa bästa bemötandet/möjligheterna för kunden. Dom överträffar förväntningarna som mäklare tycker jag. Eftersom att de alltid är tillgängliga, ringer upp för återkoppling, tar reda på information man vill veta snabbt och sedan är dom som sagt väldigt trevliga allihopa som jobbar där!"
Emilia L4 veckor
Verifierad kund
"Bra återkoppling och trevligt bemötande. Snabb och bra process."
Anneli C5 veckor
Verifierad kund
"I den rådande marknadsmiljön tror jag att Ida har gjort allt hon kan för att hjälpa mig. Jättetrevliga och professionella , kände mig väldigt trygg genom hela köpet, Kan stark rekommendera. Tack för allt ❤️"
Merima K6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och man känner att de verkligen tar sig tid att hjälpa och besvara frågor. Kontinuerliga uppdateringar kring allt som händer med försäljningen kom också så man hade alltid full koll. Rekommenderas verkligen! "
Joakim F7 veckor
Verifierad kund
"Hon var mycket trevligt. Hon var hjälpsam. Vi fick alla svar som vi ville veta. Vi är mycket nöjda av henne."
Erdal Ö8 veckor
Verifierad kund
"Underbar mäklare som följer och råder oss säljare på ett utmärkt sätt. Lyhörd för våra önskemål även då vi avvek från mäklarens första tanke. Känns verkligen att vi har mäklaren på vår sida utan att äventyra någon som helst relation till köparen. Har hållit oss uppdaterade hela vägen och vi har känt oss trygga genom affären. Ida får 11 av 10 stjärnor från mig! Kommer verkligen rekommendera andra att sälja med HusmanHagberg i Borås ☺️"
Pernilla W8 veckor
Verifierad kund
"Jag har igentligen bara positivt att säga men allting kan ju alltid blir lite lite bättre. Jag hade förväntat mig att få en genomgång av diverse handlingar och det fick jag verkligen på ett positivt och bra sätt 👍 De är alla lättsamma och positiva. "
Eva Karin E8 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och proffsigt bemötade. Fick den information jag behövde. Kände mig prioriterad."
Ann H9 veckor
Verifierad kund
"Mycket lätta att ha kontakt med och verkar jobba nästan dygnet runt."
Emil F9 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare och team. Alltid informerad om vad som händer. Nåbara över mejl, sms och samtal. Bara positivt i min upplevelse av försäljningen! Skulle varmt rekommendera! ❤️"
Denice R10 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren och Supertrevlig personal. Tack HusmanHagberg Borås för ett bra samarbete. "
Hilal B10 veckor
Verifierad kund
"Carina är en superduktig mäklare som har ett extra fint bemötande och snabb återkoppling, hon höll oss alltid uppdaterade. Vill man ha en skicklig och kunnig mäklare som tar hand om din bostadförsäljning så rekommenderar vi starkt henne."
Khaled A11 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och kompetent mäklare."
Anita I12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg