Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borås

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borås

Vi på HusmanHagberg Borås är stolta över att inte bara få mäkla utan också få bo i den fantastiska staden Borås! Våra mäklare i Borås kommer jobba hårt för att skapa den bästa kundupplevelsen för såväl våra säljare som köpare. Vi vet av erfarenhet att en lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning inte är någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade paketlösningar. Vi kan Borås, och vill du köpa, värdera eller sälja bostad tillsammans med en trygg mäklare som har ett stort nätverk i Borås, är vi rätt mäklare för dig.

Att köpa ny bostad eller sälja sin befintliga bostad är ett av de största besluten man tar i livet, och kan därför vara en väldigt orolig process. Som erfarna och engagerade mäklare är vi väl medvetna om din resa, och hjälper dig på bästa sätt när du antingen ska sälja din bostad eller hitta ditt nya drömboende. Oavsett om du ska sälja eller köpa: bostadsrätt, hus, radhus eller fritidshus så hjälper vi väldigt gärna till med att göra er upplevelse smidig och trygg!

Att Bo i Borås

Välkommen till textil- och postorderstaden Borås. I Borås grundades både Ellos och Gina Tricot, där de fortfarande har sina huvudkontor. Här finns både närheten till stadsliv, med ett brett utbud av restauranger, och natur. Mitt i centrala Borås finns populära grönområden som Rya åsar, Kype och Kransmossen. I centrala Borås finns många mysiga bostadsrätter i attraktiva områden som Trandared, Hulta och Kransmossen.

I Borås finns alla förutsättningar för ett aktivt-friluftsliv. Letar man sig lite utanför stadskärnan hittar man vackra vandringsleder, sjöar och rika kantarellskogar. Vill du bo i villa med naturnära läge finns det attraktiva och populära områden så som Sandared, Dalsjöfors, Brämhult eller Viskafors

Borås kan stoltsera med sin unika Textilhögskola, Högskolan i Borås och Borås djurpark. Borås fotbollslag, Elfsborg IF som spelar på Borås Arena. Från Borås finner du goda pendlingsmöjligheter till storstadslivet i grannstaden Göteborg. Närheten till Landvetters flygplats, gör det enkelt för dig som boende i Borås att upptäcka världen.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Borås

Om du har tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Borås, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på HusmanHagberg i Borås. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus, berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

Varmt välkomna till vårt kontor och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att sälja eller köpa bostad, eller bara tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

Varmt välkomna till familjen!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 17/6, 13:00

Besöksadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för maj månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 1,6% för bostadsrätter och 1,2% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Din mäklare i Borås AB, Borås
Org.nr. 559270-2582