Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Åre

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Åre

Längtar du efter ett naturnära liv i fjällmiljö samtidigt som du har ett rikt nöjesliv runt hörnet så bör du fundera på att köpa bostad i Åre by. Trots att den flärdfulla skidorten ger en genuin fjällkänsla så är det enkelt att ta sig hit både med tåg, flyg och bil. Som mäklare i Åre kommun har vi stor kännedom om vår hemmamarknad. Hör av dig till oss så hjälper vi dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vi jobbar som äkta passionerade vinnare.

Att bo i Åre

Det är ingen hemlighet att Åre bjuder på Skandinaviens bästa utbud av skidåkning med ett modernt och väl utbyggt liftsystem. Men Åre är så mycket mer! Förutom skidåkning finns även aktiviteter som vandring, cykling, bärplockning, paddling mm.  Förutom utomhusaktiviteter finns även all nödvändig service för gammal som ung vilket gör att det går bra att bo här året runt.

Åre är även mycket mer än bara Åre by. Åre kommun sträcker sig från Mattmar i Öster till Storlien i Väster och emellan ligger många vackra byar som alla har sina guldkorn för dig som letar bostad. Vill du inte bo mitt i Åre så finns det flera mysiga orter runt om i kommunen som också passar utmärkt för åretruntboende. Järpen, vår centralort, erbjuder en trygg miljö där de flesta bosätter sig permanent liksom Undersåker, Mörsil och Duved. Det finns skolor och butiker för att vardagen ska fungera. Är du ute efter fritidsboende så lämpar sig till exempel Tegefjäll tillsammans med Åre-Björnen alldeles utmärkt.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Åre

Som din mäklare i Åre har vi kolla på såväl bostadsmarknaden som allt runtomkring. Vi svarar gärna på frågor som dyker upp när du funderar på att köpa ett hus eller fritidshus i eller omkring Åre. Våra erfarna mäklare erbjuder hjälp med allt från värdering till visning och färdig bostadsförsäljning. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Åre på en kopp kaffe. Vi berättar gärna mer om vad fjällvärlden har att erbjuda och hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Jimmy has been very helpful and professional in the process of buying this property. My expectations are pretty high since I've been working in real estate myself for the last 18 years, but I was very pleased with the service at HusmanHagberg in Åre. Communication with broker was very easy, even though all in English and not Swedish. Thank you!"
Louis N16 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, trevlig och tillmötesgående"
Göran Arne S20 veckor
Verifierad kund
"En mycket bra och engagerade mäklare. Trevligt bemötande och all kontakt har fungerat utan problem. Levt upp till våra förväntningar. Mycket nöjd."
Elvy S20 veckor
Verifierad kund
"Dessvärre inte nöjd med det slutpriset, men där upplevde jag att min mäklare gjorde allt hen kunde. Marknaden är som den är just nu."
Oskar N23 veckor
Verifierad kund
"Jättenöjd med Jimmy på HusmanHagberg i Åre. Superproffsig, snabb och trevlig!"
Martin T24 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemött, stor energi och stort engagemang. Dock krävdes noggrann granskning av annons och handlingar. Mäklaren var sen snabb att revidera helt enligt mina synpunkter."
Eva Christina Guni L27 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, saklig, ärlig , snabba svar på frågor."
Johan T30 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, har ställt upp på allt som skall göras både stort och smått, är lösningsorienterad."
Lars S30 veckor
Verifierad kund
"Dyktig og arbeidsom megler. Bare positive opplevelser. "
Jan Roar H41 veckor
Verifierad kund
"Är helt nöjd med hela affären! Så en eloge till mäklarna jag har varit i kontakt med!👍 Hälsn. Sture"
Sture R42 veckor
Verifierad kund
"Bra och engagerad mäklare från start till slut."
Robert D44 veckor
Verifierad kund
"Punktlig och lagom säljande behandling, snabb återkoppling på frågeställningar"
Håkan A53 veckor
Verifierad kund
"Tok kontakt i forbindelse med en tomt i Huså. Megleren var veldig pliktoppfyllende og vi som kjøper følte oss ivaretatt. Vi hadde bare mulighet på en «rød dag», men stilte opp likevel."
Egil S58 veckor
Verifierad kund
"Personligt bemötande och snabb återkoppling. "
Maria P66 veckor
Verifierad kund
"Vi är helt nöjda. Snabbt, trevligt och kunnigt bemötande rakt igenom. "
Marie A70 veckor
Verifierad kund
"Jimmy är en riktigt bra mäklare. Vi sålde vårt fritidshus på distans och trots att vi enbart hade telefonkontakt så kände vi säljare stort förtroende. Jimmy löste både praktiska och administrativa problem smidigt. Kan varmt rekommendera Husman Hagner i Åre. "
Anna Ingegerd Christine L72 veckor
Verifierad kund
"We had a great experience. Very kind and engaged broker with lots of good advice and experience. House was sold quick and easy. Highly recommended. "
Martijn Anne D76 veckor
Verifierad kund
"Grei mekler. Har gått litt sakte fra vunnet budrunde til nyckel overtagnimg, men det er selger som er orsak tror jag. Alt i alt grei handel "
Jan-Arve N78 veckor
Verifierad kund
"Eftersom vi är två delägare kan jag bara svara för egen del. Kontakten med mäklare har fungerat utan problem. Förväntningarna på försäljningspris har infriats. Jag är nöjd med mäklarens insats Bo Löfquist "
Bo Anders L81 veckor
Verifierad kund
"Den er vældig god. Vi har fået god vejledning af Jimmy"
Stine F81 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Stationsvägen 16, 837 52 Åre
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Stationsvägen 16, 837 52 Åre
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg