KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Åre

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Åre

Längtar du efter ett naturnära liv i fjällmiljö samtidigt som du har ett rikt nöjesliv runt hörnet så bör du fundera på att köpa bostad i Åre by. Trots att den flärdfulla skidorten ger en genuin fjällkänsla så är det enkelt att ta sig hit både med tåg, flyg och bil. Som mäklare i Åre kommun har vi stor kännedom om vår hemmamarknad. Hör av dig till oss så hjälper vi dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vi jobbar som äkta passionerade vinnare.

Att bo i Åre

Det är ingen hemlighet att Åre bjuder på Skandinaviens bästa utbud av skidåkning med ett modernt och väl utbyggt liftsystem. Men Åre är så mycket mer! Förutom skidåkning finns även aktiviteter som vandring, cykling, bärplockning, paddling mm.  Förutom utomhusaktiviteter finns även all nödvändig service för gammal som ung vilket gör att det går bra att bo här året runt.

Åre är även mycket mer än bara Åre by. Åre kommun sträcker sig från Mattmar i Öster till Storlien i Väster och emellan ligger många vackra byar som alla har sina guldkorn för dig som letar bostad. Vill du inte bo mitt i Åre så finns det flera mysiga orter runt om i kommunen som också passar utmärkt för åretruntboende. Järpen, vår centralort, erbjuder en trygg miljö där de flesta bosätter sig permanent liksom Undersåker, Mörsil och Duved. Det finns skolor och butiker för att vardagen ska fungera. Är du ute efter fritidsboende så lämpar sig till exempel Tegefjäll tillsammans med Åre-Björnen alldeles utmärkt.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Åre

Som din mäklare i Åre har vi kolla på såväl bostadsmarknaden som allt runtomkring. Vi svarar gärna på frågor som dyker upp när du funderar på att köpa ett hus eller fritidshus i eller omkring Åre. Våra erfarna mäklare erbjuder hjälp med allt från värdering till visning och färdig bostadsförsäljning. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Åre på en kopp kaffe. Vi berättar gärna mer om vad fjällvärlden har att erbjuda och hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg