Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Åre

HusmanHagberg - din mäklare i Åre

Närmare alperna i Sverige än Åre kommer du inte! Längtar du efter ett naturnära liv i fjällmiljö samtidigt som du har ett fartfyllt nöjesliv runt hörnet så bör du fundera på att köpa bostad i Åre. Trots att den flärdfulla skidorten ger en genuin fjällkänsla är det enkelt att ta sig hit med både med tåg, flyg och bil. Vill du inte bo i centralorten finns det många mysiga mindre skidanläggningar såsom Järpen, Duved och Tegefjäll. Som mäklare i Åre har vi stor kännedom och expertis om Åre och dess omgivningar och hjälper dig att hitta den bostad som passar dig och din familj bäst.

Att bo i Åre

Det är ingen hemlighet att Åre bjuder på Skandinaviens bästa utbud av skidåkning med ett modernt och väl utbyggt liftsystem, här tränar en av landets bästa slalomklubbar - Åre SLK. Sommartid bjuder fjällen på minst lika fartfyllda aktiviteter såsom mountainbike, forsränning, och vandring för den äventyrslystne. Förutom utomhusaktiviteter finns även all nödvändig service för gammal som ung vilket gör att det går bra att bo här året runt. Är du intresserad av att köpa hus i Åre bör du också fundera över närliggande orter såsom Storlien och Bydalsfjällen som har mycket att erbjuda i form av natur och utomhusaktiviteter.

Köpa hus i Åre

I Åre finns många spektakulära sevärdheter, till exempel finns Sveriges största vattenfall Tännforsen här som är något alldeles extra att uppleva. Ullådalen är ett potentiellt nyproduktionsområde som också är ett populärt turistmål, sommartid som vintertid. För den som inte är så förtjust i utomhusaktiviteter så finns här även några av Sveriges bästa span. Varför inte ta en dag ledigt från skidbacken och checka in på lyxiga Copperhill. Planerar du att köpa bostad i Åre och letar efter kunniga och professionella mäklare i Åre så hjälper vi dig gärna. Testa oss för vi är äkta, passionerade, vinnare!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Vi söker mäklare!

  Nu vill vi förstärka vårt framgångsrika team. På våra kontor jobbar äkta, passionerade vinnare som inte ber om ursäkt för goda resultat. Framgång föder framgång och hos oss får du möjlighet att bli hur framgångsrik som helst.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  Energideklaration

  Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras vid försäljning. Vi hjälper dig gärna med kontakt med en certifierad besiktningsman så att allt är klart inför försäljningen.

  Homestyling

  Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2020 HusmanHagberg