HusmanHagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

  • Dela:

AI-experten Henrik Byström till styrelsen för HusmanHagberg

HusmanHagbergs moderbolag Realtorgroup Europe tar in erfaren AI-konsult i styrelsen. Den nytillträdda ledamoten Henrik Byström har en gedigen bakgrund inom AI och digitalisering.

Lennart Hagberg, styrelseordförande, grundare och delägare är mer än nöjd med tillskottet:

- Med nästan 30 år och från många ledande roller inom digitalisering är Henrik Byström en av Sveriges ledande experter. Han har haft särskilt fokus på moderna arbetssätt, AI och ledarskap där han under många år ledde Microsofts koncept kring Det nya arbetslivet, d v s att anamma ett modernt arbetssätt, ledarskap och medarbetarfokus med hjälp av modern teknik. Idag fokuserar Henrik på att coacha ledare och ledningsgrupper kring hur man skapar affärsvärde med ansvarsfull AI, berättar Lennart.

- Henrik är också en mycket uppskattad inspiratör, som konstruktivt uppmuntrar till att tänka nytt och utmana vedertagna sanningar, vilket jag ser fram emot, säger Lennart.

Så här ser Henrik på sitt nya uppdrag:

- Det känns superspännande att få börja arbeta i styrelsen för HusmanHagberg. En väletablerad och professionell kedja med passionerade och affärsdrivna mäklare som tillsammans har ambitioner att fortsätta växa och utmana. Särskilt spännande att få bidra med specialistkompetens inom en bransch som kommer att ta stora steg framåt med hjälp av digitalisering och AI, säger Henrik.

Vi hälsar Henrik varmt välkommen som en viktig pusselbit i vår styrelse och ser fram emot att få ha honom med på resan framåt, avslutar Lennart.

Henrik är också grundare av bolagen AI-labbet och Downriver Management samt sitter i styrelsen för HouseBe, K3 Nordic, DH Solutions och Exertus IT, utöver Realtorgroup Europes (HusmanHagbergs) styrelse.

För mer information, kontakta:

Lennart Hagberg, Styrelseordförande Realtorgroup Europe AB (HusmanHagberg)

Tel: 070-580 10 46

Mail: lennart.hagberg@husmanhagberg.se

Henrik Byström, Styrelseledamot Relatorgroup Europe AB

Tel : 073-408 28 17

Mail : henrik.bystrom@downrivermanagement.se

Ämnen

bostadsmarknadfastighetsmäklarehusmanhagbergexpansionstyrelseledamot

Kategorier

BoendefrågorFastighetsförmedlingFastigheter, fastighetsförvaltning

Presskontakt

Vice VD/Marknadschef

Åsa Davidsson

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg