MED61DC31FD891141B39121591B80163B8E

Tomt till salu i Västvallen - Lofsdalen

svenskaFjäll

Lofsdalen - Västvallen, Lofsdalen

Västvallen 131

Fakta

TypFritidshus
Tomtarea939 kvm

Utgångspris: SEK 250,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Denna tomt ligger i Västvallen ca 4 km från Lofsdalens by centrum. Västvallen är ett naturskönt område med fina vandringsleder, skoterleder, cykelleder och skidspår. Västvallen ligger precis vid Lofssjön där du kan avnjuta friska bad under sommaren, fina båtturer och fiske. På vintern inbjuder sjöns is till skoter- och skidåkning.

Denna tomt ligger utanför detaljplanelagt område vilket innebär att ingen beslutad byggrätt finns. Kontakta Miljö och Bygg på Härjedalens kommun för att få mer information. Vatten och avlopp saknas. El saknas men finns indraget i närliggande fastigheter. Kontakta Härjeåns för mer information om anslutningsavgifter.

För dig som gillar lugnet mer än närhet till skidbackar och byns centrum så passar denna tomt perfekt. Här kan du njuta av naturen och allt vad den har erbjuda.

Om området

I södra Härjedalen ligger Lofsdalen, en skidort nära Stockholm. På bara sex timmar tar du dig till den lilla fjällbyn med de storslagna naturupplevelserna. I Lofsdalen tonar fjället Hovärken upp sig. Från toppen som är 1 125 möh syns bland annat norska fjäll och det svenska högfjället Helags.

På vintern lockar 122 km välpreparerade längdspår och 150 km rösade leder skidåkare från hela Europa. De välskötta snösäkra skidspåren passar såväl elitskidåkaren som motionären som den som bara vill glida fram i den friska fjälluften, och insupa intrycken från de krispiga vita vidderna. Vill du uppleva naturen men samtidigt ha fart och fläkt? Då ska du hyra en skoter och ge dig ut på en oförglömlig tur bortom civilisationen.

Vid Lofsdalens alpina anläggning finns både barnvänliga och lättåkta skidbackar samt rejält branta pister för den mer erfarne skidåkaren. Här blir det sällan liftköer, och med 25 nedfarter. Sommartid bjuder den orörda fjällvärlden in till spännande aktiviteter i fjällmiljö. Vandra högt ovan trädgränsen på våra leder av olika svårighetsgrad. Fiska öring i Lofssjön, hyr en båt, kanoter eller S.U.P. Cykla MTB eller downhill. I Lofsdalen Bike Park hittar du liftburen downhillcykling anpassad särskilt för nybörjare och medelgoda åkare.

Här finns gott om restauranger, ICA-butik, skoteruthyrning, sportbutiker, caféer, inredningsbutik, tankstation, fastighetsmäklare, turistinformation samt skola. Lofsdalen har även ett eget ölbryggeri som heter Orsholms brygghus. Även Mackmyra Skybar finns beläget högst upp på Hovärksfjället.

Här finns chans att bo både låglänt vid Lofsdalssjön eller i höglänt terräng i något av de områden som ligger högre upp på berget.

Kommunikation

Flyg

Svegs flygplats 72 km
Trafikerar Arlanda.

Buss

Sök mer information på www.harjedalingen.se

Bil

Stockholm 500 km (6 tim)
Östersund 200 km (2 tim 50 min)
Göteborg 610 km (8 tim)

Närservice

I Lofsdalen by finns flertalet restauranger, ICA-butik, skoteruthyrning, sportbutiker, caféer, inredningsbutik, tankstation, fastighetsmäklare, turistinformation samt skola/förskola.
Lofsdalen har även ett eget ölbryggeri som heter Orsholms brygghus. Även Mackmyra Skybar finns beläget högst upp på Hovärksfjället.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 4:213
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 420 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 42,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
939 kvm
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Officialservitut Väg Parkering Vattentäkt, 2361-88/43.1

Karta

Lofsdalen - Västvallen Lofsdalen

Västvallen 131

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg