510
MED79CD1B7AEF7D43A4B9C1A36E30032FCC

Såld!

2:a i markplan med härlig uteplats i söderläge!

Norby, Uppsala

Tryffelvägen 16B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,993 inkl. kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg samt varm- och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 588 kr i värmetillägg.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea63.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer010
Byggår1992
Driftskostnad588 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,615,000

Ansvarig mäklare

I natursköna Norby finner ni denna 2:a med egen ingång och generös uteplats i söderläge med härligt trädäck. Belägen i markplan vilket tillsammans med den egna entrén skapar en härlig radhuskänsla. Bostaden har genomgått en större renovering de senaste åren med bl.a. nytt badrum 2020, nya golv genomgående i bostaden samt målade/tapetserade väggar. Planlösningen erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring, stort badrum med dusch och tvättmaskin, kök med matplats vid fönster. Vardagsrum med härligt fönsterparti samt sovrum stor platsbyggd skjutdörrsgarderob. Här finner du också utgången till altanen. Möjlighet till garage eller parkeringsplats via föreningen, platser finns lediga.

Trädgårdstaden är ett omtyckt och naturnära område i utkanten av Norby gränsande till Hågadalen/Nåstens naturreservat med närhet till vandrings/skid-leder, motionsslinga samt bär och svampskog. I närområdet finns flertalet förskolor och grundskola åk F-6 vid Malmaskolan. Det närbelägna svamptorget erbjuder service som tex, ICA Supermarket, blomsteraffär, pizzeria och bageri. Mycket bra busskommunikationer in till city.

Här är bostaden för dig som vill bo med närhet till natur och grönområden och samtidigt ha närhet till service och kommunikationer till city.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Norby är en stadsdel i Uppsalas södra delar, mellan Eriksberg och Valsätra, främst bestående av villor och radhus. Centrum finns vid Svamptorget. Området präglas framför allt av villabebyggelse, men det finns även ett mindre bestånd av bostadsrätter.
I allt väsentligt började Norbys moderna historia på 1920-talet, när tomter började styckas av och bebyggas. Det var främst arbetarfamiljer som själva byggde sitt egnahem här, långt från centrala Uppsala. Men det fanns också några gårdar här långt tidigare.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med stadsbussar

Närservice

På Svamptorget finns Ica, frisör samt en del butiker.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter i området.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
63.5 kvm
Areakälla
föreningens information
- Hall -
Välkomnande hall med praktiskt klinkersgolv. Plats finns för hatthylla för att hänga av sig ytterkläderna. Vidare ligger ett parkettgolv. Väggarna är tapetserade i ljus ton.
- Kök -
Trevligt kök med parkettgolv och målade väggar samt tapetserad fondvägg. Gott om förvaring i över och underskåp bakom ljusa köksluckor. Goda arbetsytor på laminatbänkskiva med infälld diskho. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys.
- Vardagsrum -
Med gott om plats för både soffgrupp och arbetshörna. Parkettgolv, tapetserade väggar med fondvägg. Stort fönsterparti ut mot uteplatsen för härligt ljusinsläpp.
- Sovrum -
Med en stor platsbyggd skjutdörrsgarderob med bra inredning och gott om plats för stor säng. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är tapetserade. Utgång till uteplatsen.
- Altan -
Stor altan i söderläge med trätrall.
- Klädkammare -
Praktiskt klädkammare som du når från hallen. Bra förvaring på hyllplan och klädhängare.
- Badrum -
Helkaklat badrum med grått klinkers och vitt kakel. Härligt ljusinsläpp från fönster. Utrustat med elektrisk handdukstork, tvättmaskin, duschhörna med glasdörrar, toalett, handfat med kommod, spegel och väggskåp. Renoverat 2020.
Förråd
Till lägenheten hör ett kallförråd i huslänga på gården.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 4,993 inkl. kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg samt varm- och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 588 kr i värmetillägg.
Driftskostnad
SEK 7,056 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning
SEK 7,056
Kommentar
Då lägenheten varit uthyrd kan inte säljaren uppge några faktiska driftkostnader. Kostnaden för uppvärmning avser föreningens värmetillägg
Andel i föreningen
0.5625 %
Kommentar till andelstal
Andel av årsavgift framgår ej hos den ekonomiska förvaltaren.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus i två plan
Byggnadsår
1992
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 12/17/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
138 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
106 kWh/m² och år
Förening
Namn
Riksbyggens Brf Uppsalahus nr 32
Om föreningen
Brf Uppsalahus 32 ligger i Trädgårdsstaden i södra Norby i Uppsala och har 146 bostäder upplåtna med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. Av dessa är 60 st 2 rok, 34 st 3 rok, 40 st 4 rok och 12 st 5 rok. Till lägenheterna finns också förråd. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och är medlem i Riksbyggen. Bostäderna färdigställdes 1991-1992. Ekonomisk förvaltare: Mediator

- Gemensamma utrymmen -
Det finns tvättstuga till varje gård som kan bokas alla dagar 7-22, kostnadsfritt. Parhusen är försedda med egen tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns ett pingisrum. Föreningen har dessutom tillgång till en bastu via Trädgårdsstadens samfällighetsförening.

- Utemiljö -
I föreningen finns trevliga utegårdar med härlig växtlighet och grillplatser. På gårdarna finns lekplatser i form av gungor, klätterställningar eller sandlådor.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Tv och bredband
Com Hem levererar bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen hyr ut 105 platser med el-plint, kostnad 200 kr/mån, 68 platser i kallgarage, kostnad 350 kr/mån. Lediga p-platser och garage finns i dagsläget (Kontrollerat 2021-02-20).
Renoveringar
- Pågående renoveringar -
2021 - Renovering av Tvättstugorna

- Utförda renoveringar -
2005 - Målning på garage + fastighet
2006 - Byte av köksfläktar.
2007 - Rensning av avloppsledningar. Samtliga tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp byttes ut. Löpande underhåll
2008 - Installation motorvärmare, löpande underhåll, OVK.
2009 - Genomgång av ventilationssystemet.
2010 - Radonmätning, energideklaration
2012 - Löpande underhåll, rengöring ventilationssystemet till samtliga lgh, upprustning lekplats och nya träd på gården.
2013 - Börjat renovera och måla fasader och fönster. Byggt trädäck på berget vid Tryffelvägen 39-43
2014 - Fortsatt målning fasader och fönster. Inspektion balkonger + lägenheter för bedömning av renoveringsbehov.
2015 - Fortsatt målning fasad och fönster. Rengöring ventilationssystemet, OVK utförd. Genomgång vattenledningar.
2016 - Fasadrenovering, löpande underhåll bla av trapphus och "spalje" på uteplats, stamspolning avlopp.
2017-18 - Sista etappen av fasadrenovering, kontroll av tak samt åtgärder
2018 - Byte av tvättmaskiner och torkskåp
2019 - Byte av fler tvättmaskiner
2020 - Påbörjat uppfräschning av utemiljöerna
Ekonomi
Föreningen har ingen avgiftsförändring planerad för 2021.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Övrigt
Se även föreningens hemsida för mer information: https://www.uppsalahus-32.se

Karta

Norby Uppsala

Tryffelvägen 16B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg