190

Toltorpsdalen, Mölndal

Toltorpsgatan 137


Utgångspris: SEK 3,350,000

Snart kommer du få möjligheten att förvärva en välplanerad lägenhet om 3 ROK på populära Toltorpsgatan! Lägenheten består av en hall med bra förvaring bakom skjutdörrar, två sovrum, badrum, kök med plats för matgrupp, ett vardagsrum och en klädkammare. Fina tillval i köket och badrummet. Här kan du njuta av härliga stunder på den fina uteplatsen. Bra läge med närhet till både Mölndal och Göteborg samt bra kommunikationer i närheten.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse på förhand!

Om området

Toltorpsdalen med dess lugna och rofyllda tillvaro och närhet till det mesta gör det till ett väldigt attraktivt och eftertraktat område. Dess grönskande och levande omgivning skapar en härlig atmosfär. Läget precis intill Ängårdsberget och Safjället gör det möjligt för längre promenader i idyllisk miljö med rikt växt- och djurliv. Detta i samband med cykelavstånd till Göteborgs stadspuls samt Sahlgrenska gör detta till ett drömläge för många. I hjärtat av dalen finner man även skola och dagis. Toltorpsdalen erbjuder allt från mindre lägenheter till större villor vilket skapar en härlig och trevlig variation som lockar människor i olika åldrar.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss till Sahlgrenska, Göteborg C samt Mölndals C som erbjuder vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,982 Inkl. värme, bredband, TV och sophantering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Lägenhetsnummer11002
Byggår2013
Driftskostnad635 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till en fin och välplanerad lägenhet på 3 rum och kök.
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Hallen
Du välkomnas in i en hall med gott om förvaring i garderoberna bakom skjutdörrarna. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv i svart.
Badrummet
Rakt fram i hallen kommer du till det stora badrummet. Här är det vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet samt en del av väggen i duschdelen. Extra fint med en rejäl takdusch samt frostade duschväggar. Ett fönster ger härligt med ljus in i badrummet. Det finns även handfat med kommod i vitt, spegelskåp samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en bänk och några skåp på väggen.
Vardagsrummet
Lite längre in i lägenheten finns det härliga vardagsrummet. Det finns plats för en större soffgrupp och ytterligare möbler. Här är väggarna vitmålade och golvet är av ekparkett. Samma golv ligger även i köket och de två sovrummen. Till höger finns köket och rakt fram utgången till uteplatsen.
Köket
Köket går också i vitt och svart, med vita skåpluckor med snygga infasningar som handtag och svart kakel. Bänkskivan är mörkgrå och det finns belysning ovanför diskbänken. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd diskmaskin, ugn och mikrovågsugn samt vita fullhöjd kyl och frys. Ena väggen i köket har en grå fondvägg.
Sovrummet
Bortanför vardagsrummet ligger det större sovrummet. Det är ljust med ett fönster ovanför sängen och har vita väggar.
Det mindre sovrummet
Det mindre sovrummet har en vägg med ljust randig tapet och resterande väggar är vita. Ett fint rum med utsikt mot omgivningen och användbart som barnrum eller kontor.
Klädkammare
I den inre hallen på väg in till sovrummet finns en klädkammare på vänstersida. Det ger ytterligare förvaringsmöjlighet och dessutom finns det även ett källarförråd som hör till lägenheten.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 3,350,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,982 Inkl. värme, bredband, TV och sophantering
Driftskostnad
SEK 7,620 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 4,200
Försäkring
SEK 420
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Garage kan hyras för 900 kr/månad.
Andel i föreningen
1.77279 %
Andel av årsavgiften
1.78263 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Hercules i kvarteret Stiernhielm
Om föreningen
Brf Hercules förvaltar 51 lägenheter fördelat på 3 stycken punkthus. Bostadsrättsföreningen registrerades 2011 och fastigheterna Stiernhielm 8 och 9 färdigställdes 2014. Föreningen förvaltas av Sveriges BostadsrättsCentrum AB (SBC). Den 2-åriga garantibesiktningen ägde rum januari 2016.

Föreningens hemsida:

http://www.brfhercules.n.nu/
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
51
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Bredband, TV och IP-telefoni via Telia TriplePlay ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen har tillgång till 42 garageplatser för uthyrning för 900 kr/mån. Hissen går hela vägen ner till garaget som är beläget under bostadsbyggnaden.
Mopedplatser, MC- Parkering i garage att hyra
Renoveringar
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. Amortering på föreningens lån sker enligt plan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,162 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Övernattningslägenhet finns att hyra på Toltorpsgtaan 137 till en kostnad om 200kr/natt.

Karta

Toltorpsdalen Mölndal

Toltorpsgatan 137

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg