190
MED955B44F3D8B14FC1ACEDAB530EFEC0D6

Underbar 1:a med balkong i högt fritt läge nära Tollare naturreservat & bussar

Kommande®

Tollare, Saltsjö-Boo

Tollare Ängsväg 24, 4 tr


Utgångspris: SEK 2,195,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Visas i augusti. Välkommen med din intresseanmälan redan idag, så bjuds du in.

Välkommen till en toppfräsch 1:a med sovalkov i hus byggt 2019 vid gränsen till Tollare naturreservat och nära busshållplats. En ljus och fin hörnlägenhet med smakfull inredning i hög standard! Optimal planering med öppen planlösning mellan snyggt inrett kök och vardagsrum samt fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och helglasad balkongdörr. Balkong i högt, fritt läge med utsikt över trädtopparna. Sovalkov med fönster och utsikt mot de vackra ekarna i det angränsande naturreservatet. Helkaklat badrum med kombimaskin (tvätt/tork). Här bor du i ett område med nära till allt - naturen, havet, skola/förskola och busshållplats med pendlingsbussar till stan! På kort avstånd har du Tollare samt Björknäs C med ICA-butik och annan service.

Lägenheten visas i augusti. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, så blir du inbjuden när det blir dags för visning!

Om området

I naturnära Tollare har ett nytt bostadsområde vuxit fram som innehåller både friliggande villor, radhus och flerfamiljshus. Området ligger invid Lännerstasundet och delar av byggnationen byggs vid kajen. I framtiden kommer det att finnas småbåthamn, badbryggor vid kajen och lång strandpromenad. Restaurang Bruket Tollare kommer husera vid kajen och Grindstugan Bageri och Café samt Kennys Gelato är väl värda ett besök. Över till Mårtens Holme finns det en gångbro.
I Tollare har du goda möjligheter till ett aktivt uteliv. De fina naturområdena bjuder in till sköna promenader och/eller joggingturer. Gå gärna in på www.tollareinacka.se för att läsa mer om Tollare och dess utveckling.

Andra fina utflyktsmål som ligger nära Tollare är Bagarsjön, Kocktorpssjön, Boovallen och en liten bit bort fantastiska Artipelag.

Kommunikation

Med buss tar det ca 20 minuter till Slussen. Busshållplatsen ligger bara ett stenkast bort!

Närservice

Skolor (Johannes Petri skola tvärs över gatan och Björknässkolan på cykelavstånd), förskolor (Johannes Petri förskola, Förskola Lilla Tollare och ytterligare en till förskola är planerad i området) och närservice som restauranger och butiker (närbutik Nära Dej, Café Tollare, gym, Puls och träning och yoga på torget) kommer att ge Tollare en levande stadskaraktär. Närhet till kommersiell och kommunal service vid Björknäs centrum, Orminge centrum och Nacka Forum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,062 inkl värme, kallvatten, basutbud TV-kanaler och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea40 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11405
Byggår2019
Driftskostnad395 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Ekonomisk plan
Brf Tollare 2 49 årsredovisning 2019
Social Video
Föreningens hemsida
Stadsutveckling Nacka kommun
SL
Info Tollare
Nacka kommun
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten har genomgående ljusgrå målade väggar och vitpigmenterad ekparkett.

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt linneskåp och tre garderober. Ingång till badrum.

KÖK
Snyggt inrett HTH-kök med vita skåpluckor och stora stenplattor ovan arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av: integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och ugn samt kyl/frys. Matplats med plats för 4-5 personer.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong och fint ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck.

SOVALKOV
Sovalkov med naturlig plats för sängen. Fönster med fin utsikt mot den härliga grönskan i naturreservatet.

DUSCH/WC
Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustning: duschhörna med välvda glasdörrar, vägghängd wc, vägghängt handfat med kommod, väggskåp, spegel, handdukstork samt kombimaskin (tvätt/tork). Spotlights i taket.
Antal rum
1 rum
Boarea
40 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,195,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,062 inkl värme, kallvatten, basutbud TV-kanaler och bredband
Driftskostnad
SEK 4,739 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 130
Försäkring
SEK 1,609
Kommentar
Varmvatten och el mäts och debiteras individuellt för respektive lägenhet.
Andel i föreningen
1.033 %
Andel av årsavgiften
1.03299 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme och frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Ej utförd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd.


Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
Brf Tollare 2:49
Om föreningen
Information om föreningen finner du i föreningens årsredovisning och stadgar (vilka finns under "Viktiga dokument" här i annonsen eller kan tillhandahållas av mäklaren).
Antal lägenheter
69
Tv och bredband
Fastigheten är ansluten till ComHems fibernät. Obligatoriskt tillägg för bredband är fn 301 kr/mån, vilken är inräknad i angiven månadsavgift. I denna avgift ingår även basutbud med tv-kanaler.
Parkering
Det finns ca 62 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna. Kostnad: 640 kr/mån för vanlig plats och 1040 kr/mån för elbilplats. Det finns också ett antal besöksparkeringar att tillgå.
Bilpool: Det finns en bil som tillhör en bilpool.
Ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (avstämt med styrelsen 2020-05-13).
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Tollare Saltsjö-Boo

Tollare Ängsväg 24, 4 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg