MEDC67E1373736946E98BCD36BEF105A9AD

ÅKERSBERGA

Tillemoravägen 34E

Fakta

TypTomt
Tomtarea2,244 kvm

Utgångspris: SEK 895,000

Ansvarig mäklare

Läge för nybyggnation? Nu finns äntligen chansen att skapa ditt drömboende, med närhet till havet och granne med naturen. Här erbjuds en rejäl skogstomt om 2244 kvm.

Tomten är belägen med ett högt läge på en lugn och lokal återvändsgata. Det höga läget gör att man fångar solen från morgon till kväll.

Fastigheten tillhör ett levande samhälle med både permanent- och fritidsboende. I närområdet finns fina strövområden, barnvänliga badplatser, gott om hästgårdar/stall med fina ridstråk samt möjlighet till båtplats i havet ca fem minuter bort. För den båtintresserade finns fördel med närhet till Dyviks Marina och snabb tillgång till hjärtat av Stockholm Skärgård. Ett par minuter med båten finns massor av fina bad- och utflyktsöar. Vägarna i området sköts av vägföreningen, www.boda-dyvik.se och plogas vintertid.

45 minuters bilfärd till Stockholm City och ca 15 minuters bilfräd till Åkersberga C. Busshållplats finns i närområdet. Buss 620 med gott om dagliga avgångar mot Åkersberga.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Positivt förhandsbesked för villa upp till 150 markarea finns. Inget kommunalt VA finns eller är planerat i området. Det åligger köpare att ordna vatten & avlopp samt el-anslutning. Möjlighet till fiberanslutning kan finnas – fiber finns i direkt närområde. Tomtmarkeringar finns utsatta.

Tillemora är beläget vid den vackra kustremsan mellan Bammarboda och Björnhuvud strax norr om Åkersberga. Här bosätter sig fler och fler permanent och finner sann livskvalité.

Är ni intesserad av visning? Åk gärna och titta när det passar er eller boka tid med ansvarig mäklare för visning.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fastighetskarta

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Tillemora 1:46
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
2244 kvm
Tomttyp
Naturtomt
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Dyvik GA:2, Gemensamhetsanläggning: Österåker Tillemora GA:1
Övrigt
Frågor om bygglov/byggrätt hänvisas till Bygglovenheten på Österåkers kommun:
E-post: bygglov@osteraker.se
Telefon: 08-540 811 01
Måndag-fredag kl. 8.30-16.00
Lunchstängt kl. 12.00-13.00

Karta

ÅKERSBERGA

Tillemoravägen 34E

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg