190

Skelleftehamn, Skelleftehamn

Svangatan 2FFakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

198 kvm

BIAREA

38 kvm

TOMTAREA

1 015 kvm

BYGGÅR

1973

DRIFTSKOSTNAD

4 752 kr/månad

Fin villa på omtyckta kvarter!

Varmt välkomna till denna trivsamma souterrängvilla belägen på ett omtyckt kvarter med lekpark, förskola och grönområde i nära anslutning. Här finner du en bostad som genomgående har renoverats och är i väldigt gott skick.

Här erbjuds det en bostadsarea på hela 198 kvadratmeter, vilket är utmärkt för dig som är behov av ett hus med många sovrum. Bostaden erbjuder trevliga sällskapssytor, trevlig planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, helrenoverat badrum 2024, 5 ordentliga sovrum med gott om förvaring, mysig gillestuga med öppen spis samt en stor och rymlig groventré med tvättstuga och garderober för förvaring. Perfekt då man har mindre barn.

Detta hem är placerat med ett härligt och högt läge. Tomten är rymlig och erbjuder goda möjligheter för sociala aktiviteter samtidigt som du kan ta dig tid att koppla av på den stora och härliga altanen.

Detta är ett unikt tillfälle för dig som ställer höga krav på miljö och komfort, att förvärva en bostad som är trevligt belägen och välunderhållen. Anmäl ditt intresse redan nu för att få ta del av ytterligare information och tidsplan!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Karta

Skellefteå Skelleftehamn

Svangatan 2F

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret