MED9569F49085D24659AB8AD3188D53CF71

Bygg nytt hus med Smålandsvillan!

Väröbacka, Väröbacka

Sunnvära 77

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,392 kvm

Begärt pris: SEK 450,000

Ansvarig mäklare

Nu finns möjligheten att bygga ett helt nytt hus tillsammans med Smålandsvillan på denna fina tomt. Här bor du lantligt vackert med cykelavstånd till härliga havsbad. Du väljer själv husmodell. Antingen Villa Kalmar eller Fredriksdal som vi har som exempel både på bild och i kostnadskalkyl i denna annons, eller valfritt annat hus från Smålandsvillan.

Ett nyckelfärdigt Villa Kalmar landar på 2 989 000 kr plus räntekostnader. Då har du 95 m² boarea och möjlighet att inreda en ovanvåning för att till sist ha 156 m². Läs mer om Villa Kalmar här: https://www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-kalmar/

Ett nyckelfärdigt Fredriksdal landar på 3 350 000 kr plus räntekostnader. Då har du 122 m² boarea med upp till 6 rum. Väljer du detta hus så är allt klart och du har allt på ett plan. Läs mer om Fredriksdal här: https://www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-fredriksdal/

Pris för tomt, VA och entreprenadkostnader är inräknat i nämnda priser. Vi kallar det för totalkostnadskalkyl.

Via länkarna ovan kommer du även vidare och kan titta på Smålandsvillans övriga utbud.

Det går bra att på egen hand åka förbi och titta på tomten. Ring eller mejla gärna med eventuella frågor.
Efter att ni har sett den fina tomten och ni är intresserade av att flytta hit så svarar Peder Lorentzon som är ansvarig säljare på Smålandsvillan gärna på frågor om huset och byggprocessen. Peder nås på 0706 - 00 56 50 eller peder.lorentzon@smalandsvillan.se

Om allt flyter på så kan man räkna med att kunna flytta in i ett nytt hus 10 månader efter att man skrivit kontrakt på tomten. För säkerhetsskull så bör man ändå räkna med ett år.

Fiber finns framdraget till tomtgräns.

Om området

Bua är ett litet samhälle i Varbergs kommun i Hallnds län och är beläget vid kusten. Samhälle ligger ca 25 km norr om Varberg och ca 55 km söder om Göteborg. Bua är en halvö och här börjar skärgården som forsätter norrut. Här bor ca 1700 invånare. Bua är under expantion men ännu i orörd miljö med ett berikande friluftliv.
På Krokstads udde, vid inloppet till Båtfjorden och Bua hamn, finns Bua fyr. Fyren är sju meter hög och byggdes 1928
I Bua Här finns både sandstränder och klippor för sommarens sol och bad. Här finns möjlighet till fina promenader och utflykter längs med havet.
Samhället har en levande fiskehamn och präglas mycket av sin ursprungliga näring. Bua har en trevlig småbåtshamn som ligger skyddad.

Kommunikation

Goda bussförbindelser til Varberg och Kungsbacka. Via tåg tar man sig lätt vidare.

Närservice

I Bua finns en F-9-skola som heter Buaskolan och de tre förskolorna Fyren, Applagården och Arakullen. Därtill finns Läkar- och distriktssköterskemottagning, Mödravårdscentral och Barnavårdscentral, samt Folktandvård. I Bua Centrum finns bla livsmedelsaffär,bank frisör,pizzeria och bibliotek.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fredriksdal

Villa Kalmar Entréplan 2 sovrum.

Villa Kalmar Entréplan 1 sovrum.

Fredriksdal 6 rum och kök

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Sunnvära 9:13
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 2,630 / år
Taxeringsvärde
SEK 263,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
1392 kvm
Vatten/avlopp
Enskilt vatten och avlopp ordnas av husleverantören. Ingår i offerten. Markbädd finns redan för anslutning.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Varberg Sunnvära GA:10, Gemensamhetsanläggning: Varberg Sunnvära GA:9
Övrigt
Fiber finns framdraget till tomtgräns.

Karta

Väröbacka Väröbacka

Sunnvära 77

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg