190
MED45555B12409F48E0AC40097E3FFD161B

Kommande försäljning av en trea i nyskick belägen i Djurängen, nära Hansa City!

Kommande®

Djurängen, KALMAR

Stamvägen 31

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,804 I avgiften ingår vatten, värme, internet och kabel-TV. Det enda som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring. Hushållselen är upphandlad separat av föreningen och bostadsrättsinnehavaren betalar endast för sin egen förbrukning via egen mätare. Parkering tillkommer med 250 kr/mån, ingår ej i lägenheten utan ansökan sker separat hos föreningen.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer3-1302
Byggår2018
Driftskostnad325 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till BRF Hansagården och en kommande försäljning av en modern, ljus och välplanerad trea på 73 kvm med hörnläge i nyskick med låg avgift och låg boendekostnad. En bostad högst upp i huset med en rymlig balkong, varifrån man har en trevlig och vidsträckt utsikt. Lägenheten stod klar för inflyttning 2018. Här bor du bekvämt med alla fördelar som kommer av att flytta in i en bostad i nyskick. Lägenheten har ett välutrustat kök med mjukstängande köksluckor i vitt från Vedum och vitvaror i ett rostfritt utförande. Två stora sovrum med förvaring, i antingen garderoben eller walk in closet. Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv med elvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör också en rymlig balkong i härligt och soligt söderläge.

Här bor du med närhet till naturen och med ett bekvämt gångavstånd till Hansa city via gång- och cykelbron samt goda bussförbindelser som enkelt och smidigt tar dig in till Kalmar City!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information kring den kommande försäljningen!

Om området

Välkommen till populära Djurängen som ligger fyra km norr om Kalmar centrum. Djurängen är ett lugnt och trivsamt område nära till naturen. Bland annat har du promenadavstånd till Skälby 4H- gården där det både finns djur, lekplats och café. Förutom det har du närhet till matbutiker, skola, vårdcentral m.m.

Kommunikation

Goda bussförbindelser

Närservice

Området ligger mycket nära handelsområdet Hansa city och Berga Centrum.

Parkering

Parkering finns att hyra via bostadsrättsföreningen för 250 kr/månad. Separat kö till parkeringsplatserna. Det finns tre gästparkeringar och 2 handikapplatser.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning
Social Video
Kommande

Bilder

Vardagsrum

Matplats/vardagsrum

Vill du veta mer om bostaden?

Vardagsrum

Balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Areakälla
Säljarens information
Hall
Ljust tapetserade väggar och parkettgolv. I hallen finns en hatthylla, garderob, städskåp och ett linneskåp.
Vardagsrum
Stor och öppen yta mellan kök/matplats och vardagsrum. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Flera fönster i den öppna planlösningen gör att lägenheten känns ljus och rymlig. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen på ca 5,5 kvm.
Kök
Kök med spis (induktionshäll), spisfläkt, inbyggd mikro, separat kyl och frys, diskmaskin och arbetsbänk. Samtliga vitvaror är Electrolux i rostfritt utförande. Stommar och luckor är vita, från Vedum kök.
Sovrum 1
Sovrummet är ca 8 kvm med parkettgolv, ljust tapetserade väggar och en garderob.
Sovrum 2
Sovrummet är ca 12 kvm med parkettgolv, ljust tapetserade och ingång till stor klädkammare/förråd med hylla och klädstång (ca 6,3 kvm).
Badrum
Rymligt badrum med handfat, badrumsskåp, WC, handdukstork samt dusch med glasväggar i klarglas. Badrummet inrymmer även separat tvättmaskin och torktumlare med en rejäl arbetsbänk och överskåp.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,804 I avgiften ingår vatten, värme, internet och kabel-TV. Det enda som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring. Hushållselen är upphandlad separat av föreningen och bostadsrättsinnehavaren betalar endast för sin egen förbrukning via egen mätare. Parkering tillkommer med 250 kr/mån, ingår ej i lägenheten utan ansökan sker separat hos föreningen.
Driftskostnad
SEK 3,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,820
Försäkring
SEK 1,080
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Hushållselen är upphandlad separat av föreningen och bostadsrättsinnehavaren betalar endast för sin egen förbrukning via egen mätare. Leverantör är Kalmar Energi. Uppskattad elkostnad för hushållselen är 52 kr/kvm och år (uppgift tagen från den ekonomiska planen).
Andel i föreningen
2.04797 %
Andel av årsavgiften
1.98639 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Genomgående ekparkett, ljusa tapetserade väggar samt kakel- och klinkers i våtutrymmen. Garderober och kök från Vedum.
Förening
Namn
HSB Brf Hansagården i Västra Djurängen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningens hus färdigställdes år 2018 på fastigheten Kalmar Rödlöken 1 i Kalmar, som föreningen innehar med äganderätt. Inflyttning skedde i april-juni 2018. Fastighetens adress är Stamvägen 31-35, 393 53 Kalmar.

Den ekonomiska förvaltningen har under året skötts av HSB Sydost. Fastighetsskötseln och trappstädningen har ombesörjts av HSB Sydost Fastighetsförvaltning AB. Under året har HSB Sydost Fastighetsförvaltning AB varit förvaltare.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
55
Tv och bredband
TV/bredbandKabel-tv från Telia ingår i avgiften. Ca 30 kanaler ingår. Fiberbredband 100/100 från Telia ingår i avgiften.
Parkering
Det finns 46 parkeringsplatser i föreningen, separat kö för parkering.
Renoveringar
Styrelsen ska upprätta underhållsplan för genomförande av underhållet för föreningens fastighet och årligen budgetera samt genom beslut om årsavgiftens storlek säkerställa erforderliga medel för att trygga underhållet av föreningens fastighet.
Avsättning till yttre fond görs enligt underhållsplan. Fram till dess att underhållsplan upprättas görs avsättning enligt föreningens ekonomiska plan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Ja.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Djurängen KALMAR

Stamvägen 31

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg