190

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Snårvindevägen 26

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformTomträtt
Antal rum6 rok
Boarea114 kvm
Biarea23 kvm
Tomtarea204 kvm
Byggår1976
Driftskostnad2,465 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,495,000

Snart till Salu!
Idylliskt radhus med fyra sovrum i barnvänligt och lugnt område! Attraktivt och insynsskyddat läge med trivsamma uteplatser och trädgård i soligt västerläge samt balkong.
Perfekt för den stora familjen då det finns hela fyra sovrum, två badrum och ett stort sällskapsrum. Två härliga uteplatser som ligger väl insynskyddat.
Goda kommunikationer, gångavstånd till Åkermyntan Centrum samt nära till skolor och förskolor.
Välkomna!

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Planritning nedre plan

Planritning över plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till ett trivsamt souterrängbyggt radhus med bra planlösning, insynskyddad tomt på entrésidan med trädäckad uteplats med begränsad insyn. Entrésidan ligger i soligt västerläge in mot lugn innergård utan genomfartstrafik samt två lekplatser. Huset är souterrängbyggt med två plan ut mot baksidan där det finns en stor balkong med härlig morgonsol som stannar kvar fram till lunch. På nedre plan finns en trädäckad uteplats och en mindre gräsmatta. Husets baksida ligger med begränsad insyn och fri utsikt över allmänning.

Planlösning entréplan
Hall: Bra med ytor och avhängning på klädstång till vänster innanför dörren.

Badrum: Ljust badrum med vitt kakel och härlig lantlig känsla på klinker i naturliga färger. Duschvägg, wc, handfat och kommod. Golvvärmen ger en härlig värme!

Kök: Ljust luftigt kök som ligger i anslutning till vardagsrummet vilket ger en stor social yta med separat matplats. Köket har bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring samt en skåpssektion in mot matplatsen. Härligt gulmålade väggar.

Vardagsrum: Ligger i anslutning till köket och har stora lättmöblerade ytor och utgång till balkong. Gula väggar.

Balkong: Stor härlig balkong som är ca åtta meter lång och har gott om plats för balkongmöbler. Insynskyddat läge med morgonsol och fin utsikt mot allmänning.

Sovrum: Ligger intill vardagsrum och kök. Bra storlek på detta sovrum.

Trapp: Vitmålad med trappsteg av ek leder upp till övervåningen.

Planlösning nedre plan
Allrum/Hall: Stor möblerbar yta med klinkerimitation och gråa väggar. Perfekt rum för lek, träning eller tv-tittande.

Tvättstuga: Praktisk och rymlig tvättstuga med bra arbetsyta och gott om plats för tvätt.

Master bedroom: Rymligt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Bra med förvaring i tre inbyggda garderober. Ljusa tapeter och ekparkett samt utgång till den trädäckade uteplatsen på husets baksida.

Sovrum 2: Blå tapet, ekparkett och fönster ut mot husets baksida.

Sovrum 3: Målade väggar i caffe latte, ekparkett och fönster ut mot husets baksida.

Duschrum och WC: Med helkaklade väggar i vitt, klinkergolv med golvvärme. Ligger separat från wc vilket är mycket praktiskt för den stora familjen. I anslutning till duschrummet finns också en bastu.

Tomt: Lättskött tomt med gräsmattor, plommonträd, vinbärsbuskar, fläder, syren och jordgubbsland. På framsidan finns också en uppvuxen häck som tillsammans med plommonträdet skyddar från insyn.

Garage: Garageplats i länga finns i området
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
114 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
23 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1 pl radhus med sluttn vån
Byggnadsår
1976
Uppvärmning
Direktverkande el
Energideklaration
Utförd 9/11/2013
Energiprestanda
55 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Betong
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Gulsippan 50
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 29,574 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 15,274
VA
SEK 1,500
Väg, samf
SEK 8,400
Försäkring
SEK 4,400
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnader
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,524 / år
Tomträttsavgäld
SEK 10,700 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,940,000
Byggnadsvärde
SEK 990,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 2,605,000
Tomt
Areal
204 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan Vattenskyddsområde
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Gulsippan GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Karta

Hässelby Norra Villastad Hässelby

Snårvindevägen 26

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg