190
MEDDDD6D2C704154CC2A1F7C52BF8C1CD31

Under rådande tider ges extra möjlighet till privatvisningar – kontakta mäklaren

Kommande®

Skattkärr, SKATTKÄRR

Skogsvallsvägen 13


Mycket trivsamt bostadsrättsradhus på ett populärt läge i centrala Skattkärr. Bostaden erbjuder 2-3 sovrum, ett smakfullt renoverat kök med utgång till det stora uterummet och trädgården. Vidare finns här ett ljust och luftigt vardagsrum, helkaklat duschrum, tvättstuga samt ett badrum med bastu. Här bor man med närhet till både förskola, skola, affär och lekpark.

Om området

Skattkärr ligger en mil öster om Karlstad och är mycket populärt bland barnfamiljer. Här finns en grundskola (låg och mellanstadium) och fyra förskolor samt en öppna förskolor. Det bedrivs en rad olika idrotter såsom fotboll, orientering, tennis och innebandy. Skattkärrs IP består av en konstgräsplan, en naturgräsplan, två tennisbanor samt motionsspår. Här finns ett elljusspår på 2,5 km som vintertid görs om till längdskidspår om värdet tillåter. Det finns även ett motionsspår på 7,5 km. För skridskoåkning spolas is vid några av de mindre fotbollsplanerna. Närhet till Vänern där det finns badplatser samt möjlighet att med båt ta sig ut i den fina skärgården.
Några kilometer bort ligger Frödingeleden, en vandringsled vackert intill Vänern samt Gustav Frödings minnesgård Alsters Herrgård.

Kommunikation

Allmänna kommunikationer till Skattkärr sker i dagsläget genom länsbuss. Busslinje 501 åker igenom Skattkärr via Skattkärrsvägen. Bussen stannar b.la. vid universitetet innan den når fram till Karlstad centrum. Resan till centrum tar ca 20 minuter.
Det finns cykelväg som går hela vägen in till stan.

Närservice

Här finns Coop, bibliotek och en pizzeria. Till Välsvikens handelsområde kör du på några minuter och där finns b.la. Ica Maxi, Stora Coop, Systembolaget och Apotek.

Övrigt

På Skattkärrsskolan går eleverna upp till årskurs sex. För de yngre finns det fyra förskolor, en öppen förskola och ett antal familjedaghem.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,273 inkl. parkeringsplats, garageplats, kabel-tv och sophämtning
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea113 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer206207001-0025
Byggår1985
Driftskostnad2,175 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Stadgar 2017
Årsredovisning
Skogsvallsvägen 11
Kommande

Bilder

Kök mot entré

Kök

Uterum

Uterum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
113 kvm
Areakälla
Förvaltarens information
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Väggarna har en ljus tapet och på golvet ligger det en plastmatta i grå klinker imitation. Bra förvaringsmöjligheter under trappen. Från hallen nås vardagsrum, kök och trapp upp till övervåning, samt tvättstuga med kombinerad tvättmaskin och torktummlare.
Kök
Modernt kök med vita skåpluckor och mörk bänkskiva, samt mörkt kakel. Utrustningsmässigt finns i köket kyl, frys, inbyggd micro och ugn i arbetshöjd, diskmaskin, spishäll och spisfläkt. Från hallen sträcker sig den fina och mörka klinkersliknande plastmattan in till köket för ett fint helhetsintryck. Väggarna har vitmålad tapet. Från köket nås det underbara uterummet och den lilla trädgården som får utnyttjas.
Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt med plats för flera möblemang, idag avdelat som sällskapshörna med tv och matsalsdel. Matsalsdelen är ett före detta sovrum och enkelheten finns att kunna bygga upp en vägg där igen för ett extra sovrum. Väggarna är tapetserade i en ljus tapet och på golvet ligger det ett parkettgolv.
Duschrum
Duschrummet är helkaklat med golvvärme och inrymmer en lyxig dusch med massagefunktion. Här finns även wc, handfat och spegelskåp
Övre hall
I övre hallen ligger det en plastmatta på golvet och väggarna har målad tapet. Här finns plats för mindre möblemang.
Sovrum
Sovrummet med fönster mot baksidan har ljus tapet och ett ljust laminatgolv.
Sovrum
Sovrummet med fönster mot framsidan har ljust laminatgolv och tapet på väggar.
Badrum
Badrum med härlig bastu för kalla vinterdagar. Våtrumsmatta ligger på golvet och väggarna har våtrumstapet. Här finns badkar, tvättställ med spegelskåp och wc.
Parkering
Parkeringsplats och garage
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Beskrivning av våningsplan
Bostadsrättsradhus i två plan
Avgift
SEK 5,273 inkl. parkeringsplats, garageplats, kabel-tv och sophämtning
Driftskostnad
SEK 26,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 19,500
VA
SEK 4,400
Försäkring
SEK 2,200
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Posten el tar även upp uppvärmning
Andel i föreningen
2.96032 %
Andel av årsavgiften
2.9675 %
Reparationsfond
SEK 31
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Värmepump-frånluft (el)
Energideklaration
Utförd 5/24/2012
Energiprestanda
298 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Karlstadhus 7
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Björknäs 29:1 med därpå uppförda 11 st friliggande hus och 24 st radhuslägenheter om tillsammans 35 st bostadslägenheter.

Detta är en förening med god ekonomi i ett lugnt och trivsamt område. Riksbyggen sköter både den ekonomiska- och tekniska förvaltningen.

Som bostadsrättshavare betalar du själv kostanden för uppvärmning och el.
Antal lägenheter
35
Tv och bredband
I avgiften ingår Telia triple play vilket innefattar Kabel-TV med ca 17 grundkanaler, bredband (fiber, 10 mbit) och IP-telefoni.
Parkering
Till varje lägenhet hör både en parkeringsplats samt en garageplats.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Till varje lägenhet hör ett förråd på ca 7 kvm.

Karta

Skattkärr SKATTKÄRR

Skogsvallsvägen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg