MED34F95354327548AD91387BF4768BAD53

Blivande byggnation av ett parhus i Hovås - Skalldalen

Hovås, Hovås

Skalldalsvägen 21 och 23


Utgångspris: SEK 2,950,000

Ansvarig mäklare

Två separata tomter med bygglov för byggnation av ett parhus i Hovås - Skalldalen

Nu kan vi erbjuda två stycken tomter med närhet till havet, salta bad, service, barnomsorg och kommunikationer.

På dessa två tomter finns bygglov för att uppföra ett spännande parhus med penthouse och takterrass samt två fristående garage.
Bygglovet medger 154 kvm boyta i två våningar plus penthouse om 22 kvm samt en takterrass om 62 kvm för varje parhusdel.

Vatten, avlopp och fiberanslutning i tomtgräns.

Utgångspriset är 2.950.000:- för Hovås 1:328 samt 3.050.000:- för Hovås 1:40 inklusive ett bygglov för ett parhus.

På en del av den västra tomten Hovås 1:40, finns ett ett bygglov på ett större garagebyggnad om 8,5 ggr 14,5 meter.
Tomten Hovås 1:40 kan även säljas mot prisavdrag på 400.000:- där säljaren då arrenderar en del av tomten och själv bygger garagebyggnaden.

Om området

Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Genom att låta en aktör ta ett helhetsgrepp för all handel och service i Nya Hovås kan man landa en handplockad mix som av butiker och verksamheter som stärker hela området. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Men hur skapar man ett småskaligt utbud i en stadsdel med bostäder och kontorsverksamheter? Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. En förutsättning är det nära samarbete mellan alla exploatörer som utvecklar området som pågår. Genom vårt sätt att arbeta går vi i mål med visionen om en levande och efterlängtad stadsdel ute i sydväst.

Texten kommer från Nya Hovås.se, se mer på deras fina hemsida under länkar!

Kommunikation

För att ta er in mot stadskärnan åker ni med fördel buss 158 som tar er in till Linnéplatsen eller Rosa Express för att komma in till Nordstan. Busslinje 82 och180 tar er dessutom in till knytpunkten Marklandsgatan där ni enkelt kan byta till buss eller spårvagn.

Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Systembolaget, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sociale, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,450 kvm

Viktiga dokument & länkar

Bilder

parhus-lindbacken-entr

parhus-lindbacken

Exempelbild

Fastighetskarta

Karta

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Hovås 1:40 och Hovås 1:328
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod
210
Summa pantbrev
SEK 2,300,000
Tomt
Areal
1450 kvm
Tomttyp
Naturtomt
Vatten/avlopp
Anslutning för vatten och Avlopp finns i tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer och ingår ej.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Askim GA:25 ändamål: Vägar, Samfällighet: Göteborg Hovås S:17, Samfällighet: Göteborg Hovås S:28, Samfällighet: Göteborg Hovås S:30, Samfällighet: Göteborg Hovås S:4, Samfällighet: Göteborg Hovås S:41, Samfällighet: Göteborg Hovås S:42, Samfällighet: Göteborg Hovås S:43, Samfällighet: Göteborg Hovås S:44, Samfällighet: Göteborg Hovås S:45, Samfällighet: Göteborg Hovås S:46, Samfällighet: Göteborg Hovås S:49, Samfällighet: Göteborg Hovås S:8
Nyttjanderätt D-2020-00027339:1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1480K-2003F133.1

Karta

Hovås Hovås

Skalldalsvägen 21 och 23

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg