190
MED8469CB181D1B4A93A3454C8206A2D39B

Såld!

Kista Gård, Kista

Skagafjordsgatan 12


Såld!
Slutpris: SEK 2,900,000

Ansvarig mäklare

35 kvm uteplats med konstgräs i högt läge mot Kista Gårds historiska park! Stor 3:a om 77 kvm med klädkammare och 2 gigantiska sovrum med garderober. Påkostat kök med vitvaror från Electrolux och matplats för ca 10 personer. Badrum med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare samt badkar.

Bra ljusinsläpp i hela bostaden som ligger en trappa upp i populära Brf Herrgårdsparken! Föreningen byggdes 2011 av Veidekke och har en stabil ekonomi med låg belåning samt månadsavgift där värme, va, kabel-tv & bredband ingår från Bredbandsbolaget! Föreningen har flertalet garageplatser i varmgarage samt utomhusplatser.

Kista Gård är ett modernt område med flertalet förskolor i området samt café och restaurang. Brf Herrgårdsparken angränsar till Kista Herrgård med sin välskötta stadspark. 5 minuters promenad till Kista Galleria och tunnelbana.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I Kista Gård finns förskola som drivs av Stockholms stad. I de centralare delarna av Kista finns flera förskolor, grundskolor. Vid Kistamässan finns Internationella Engelska skolan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,636 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer211
Byggår2011

Viktiga dokument & länkar

Bilder

35 kvm uteplats!

Uteplats med konstgräs

Uteplats

Vardagsrum Detaljbild

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med säkerhetsdörr, parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för skor och kläder samt 2 vita platsbyggda garderober.

Badrum: Stort badrum med golvvärme, svart klinkergolv och vita helkaklade väggar samt badkar. Badrummet är utrustat med wc, handdukstork, spegel med spotlights, handfat med kommodskåp. Badrummet har även en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovanför detta finns en vit bänkskiva samt 3 vägghängda skåp.

Kök: Lyxigt kök med mörka skåpsluckor, ljusblått kakel samt rostfria vitvaror från kvalitetsmärket Electrolux! Köket är utrustat med kyl, frys, köksfläkt, diskmaskin, spishäll, ugn samt inbyggd micro. Här ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade. En stor matplats för familjemiddagar och större festbjudningar.

Sovrum 1: Stort sovrum som rymmer en dubbelsäng eller två enkelsängar. Parkettgolv och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. En vit dubbelgarderob.

Förråd/Klädkammare: Rymligt förråd med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns förvaringssystem med röda lådor samt en garderob med spegeldörrar.

Sovrum 2: Stort sovrum som rymmer en dubbelsäng eller två enkelsängar. Parkettgolv och tapetserade väggar samt en vit dubbelgarderob.

Vardagsrum: Hemtrevligt vardagsrum som rymmer större soffgrupp och plats för snygg heminredning. Parkettgolv och vitmålade väggar:

Uteplats: 35 kvm uteplats i högt sydost-läge mot grönskande stadspark! Uteplatsen ligger i ett högt insynsskyddat läge och lämpar sig perfekt för barnfamiljen som vill ha sin egen privata lekpark. Här ligger modernt konstgräs samt träaltan närmast entrén där du kan möblera med loungemöbler.
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 4,636 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Andel i föreningen
1.7232 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenhetens förråd finns i lägenheten. Extra förråd finns att hyra genom föreningen.

Barnvagnsförråd finns i samma port.
Förening
Namn
Brf Herrgårdsparken
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen består av 57 lägenheter, 2-5 rok, samtliga med balkong eller terrass. Flertalet av lägenheterna vänder sig mot söder och mot den stadspark i anslutning till Kista Herrgård

Brf Herrgårdsparken erbjuder vi ett nytt och fräscht boende som ligger granne med Kista Gård och på promenadavstånd från populära Kista Galleria. Såväl yttre som inre utformning erbjuder ett boende utöver det som i dag erbjuds i Kista med väl disponerade ytor och bra ljusinsläpp i lägenheterna. Kista Gård och dess herggård har anor från 1700-talet. I herrgårdsparken kommer det finnas tillgång till härliga lekytor och en pulkabacke samt en stor fin grönskande park med blommor i olika färger och en stor yta för barn och vuxna att leka på. Brf Herrgårdsparken och dess läge gör att vi har nära till affärer, naturen, biografer och kommunikationer. Allt inom en gångavstånd på max 10 min. Tunnelbana finns att tillgå i Kista Centrum som ligger 10 min promenadväg och Pendeltåg finns i Helenelund som ligger 15 minuters promenadavstånd ifrån Brf Herrgårdsparken. Busskomunikationen är fenomenal då flera linjer korsar via stationerna Kista Alléväg/Kista Gård där även bussar till Enköping finns att tillgå. Utöver dessa finns busstationen "Norgegatan" där buss 179 trafikerar bara 50-100 meters avstånd från oss.

FÖRRÅD
Det finns 14 förråd (f.n. kö). 1 av förråden är på ca 4 kvm och kostar 400 kr/mån. 13 förråd är på ca 2 kvm och kostar 200 kr/mån

CYKELRUM
Finns vid parkeringen utanför porten till Kista Alléväg 25

KAMERAÖVERVAKNING
Kameror finns vid alla ingångar till fastigheten samt i garaget och miljöstation. Övervakningen handhas av Säkerhetsintegrering dvs samma företag som har hand om Aptus porttelefoner.

HEMSIDA
http://www.herrgardsparken.se/
Antal lägenheter
57
Tv och bredband
Kabel- TV och bredband via Bredbandsbolaget.
Parkering
Parkering Bostadsrättsföreningen har 28 garageplatser inomhus och 19 platser utomhus som man kan hyra.

Inomhusparkering 800 SEK per månad
Utomhusparkering 400 SEK per månad
För utomhusparkering finns motorvärmarstoplar som ingår i priset.

Garageplatser finns även att hyra i familjebostäders garage på Hanstavägen 80 för 800 kr/mån. Stockholm Parkering sköter garaget. Ring 08-7729600 vid ev frågor.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Övrigt
.

Karta

Kista Gård Kista

Skagafjordsgatan 12

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg