190
MEDAB8A89FFF83E43BEBFBCA8CD2911534F

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Sikvägen 59, 3tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,004 Inkl värme, kallvatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer231
Byggår1961-1963
Driftskostnad275 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,195,000

Ansvarig mäklare

I populära HSB Brf Gäddan finner ni denna fina och välplanerade 3:a med perfekt läge nära Tyresö C, bussar, golfbana, sjöar, hav och naturen. Härlig balkong i insynsskyddat och ostört läge, modernt helkaklat badrum med golvvärme samt rymliga sällskapsytor.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Kök

Kök

Badrum

Fasad

Matplats i kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
Välkomnande praktisk hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Ljust tapetserade väggar. Säkerhetsdörr.
BADRUM
Helkaklat och renoverat badrum i samband med föreningens stambyte. Vita stora kakelplattor på väggarna samt mörkgrått klinkergolv. Här finns dusch med vikbara duschväggar, handfat med spegelskåp ovan, handdukstork och golvvärme. Det är förberett med el och vatten för att man ska kunna installera tvättmaskin och torktumlare om man vill.
KÖK
Rymligt kök med skåpsluckor i vitt, bänkskiva i rostfritt stål och kakel i beige. Under överskåpen finns en bra arbetsbelysning. Ett kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av: kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Intill matplatsen finns ett platsbyggt vitrinskåp med belysning i, utmärkt till förvaring av finporslinet. Matplats för de större såväl som mindre sällskapet i köket intill fönster med en härlig utsikt. Tapetserade väggar.
VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till bostadens trevliga balkong. Här får man plats med en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Parkettgolv som är slipat och oljat samt målade väggar.
BALKONG
Trevlig balkong i fritt och ostört östläge med morgon- och förmiddagssol. Härlig utsikt mot grönska, här har många sköna timmar avnjutits. Trall på golvet ger en mjuk och ombonande känsla.
SOVRUM 1
Första sovrummet från hallen sett. Ett sovrum i bra storlek där man får plats med dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. Tapetserade väggar.
SOVRUM 2
Även det här sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler alternativt användas som barnrum med plats för skrivbord. Tapetserade väggar.
KLÄDKAMMARE
Intill båda sovrummen i hallen finns en rymlig och inredd klädkammare som rymmer en hel del.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 5,004 Inkl värme, kallvatten och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 3,300 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,320
VA
SEK 540
Försäkring
SEK 1,440
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Säljaren har senaste kvartalet haft en genomsnittlig elkostnad på ca: 110 kr/mån.

Säljaren har senaste kvartalet haft en genomsnittlig varmvattenkostnad på ca: 45 kr/mån.

Säljaren har hemförsäkring genom Folksam. Kostnad: 120 kr/mån.
Andel i föreningen
0.29989 %
Andel av årsavgiften
0.3009 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1961-1963
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 4/23/2010
Energiprestanda
133 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

TVÄTTSTUGA
Finns i porten.

SÄKERHETSDÖRR
Finns.

BALKONG
Ligger i ett ostört fritt östligt läge mot grönska.
Förening
Namn
Hsb Brf Gäddan
Om föreningen
Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Föreningen tecknat gruppavtal med Comhem. Fr.om. 1/4 -18 ingår Tv Bas och 100 MB bredband i månadsavgiften. Den som flyttar in ska ringa Comhem på tel. 0775-171720, för att aktivera tjänsterna. Boende har även möjlighet att på egen kostnad välja bredband via Bredbandsbolaget.

Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet samt föreningens bastu.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 010-4421100

Föreningens hemsida finns på: www.brfgaddan.se.
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Sikvägen 59, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg