190
MED3ACC9D51D4D445EABA07585297276EE3

Mysigt radhus i välskött förening!

Kommande®

Hässelby Norra Villastad, HÄSSELBY

Sällhetsvägen 12

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,133 inkl. Värme, VA, bredband och parkering
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea81 kvm
Biarea4 kvm
Lägenhetsnummer12
Byggår2016
Driftskostnad1,027 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,395,000

På gränsen till Skälbys grönskande villakvarter finner du detta idylliska bostadsrättsradhus i toppskick! Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. I detta radhus med extra takhöjd och stora fönsterpartier med ett rikligt ljusinsläpp. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Vattenburen golvvärme via bergvärme i hela huset bidrar med lite vardagslyx och bidrar till den låga månadskostnaden.

En helt perfekt planlösning där varje kvadratmeter tagits till vara. Köket och matplatsen på entréplanet smälter ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. Köket från Vedum är en dröm för hemmakocken med vitvaror från Miele. På detta våningsplan finner du även ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Det övre våningsplanet erbjuder mer privata ytor med tre fina sovrum och ytterligare ett badrum.

Varje detalj är noga genomtänkt såväl inne som ute. Trädgården är lättskött med två träaltaner och dessutom en härlig balkong. Strax intill entrén finner du den egna parkeringen på tomten. Kallförrådet erbjuder plats för cyklar och trädgårdsredskap.

Här bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad och natur. Promenadvägarna längs med Mälarens glittrande vatten bjuder på vacker natur och inbjuder till bad och båtliv. Barnfamiljen har nära till flertalet förskolor, skolor och parkleken Gulsippan. Goda busskommunikationer till både tunnelbana och pendeltåg. I närliggande Åkermyntan centrum finner du butiker och närservice. Önskas ett större utbud tar man sig enkelt till Vällingby City som erbjuder ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer.

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenadavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Viksjö Golfklubb (18-hålsbana) och Lövsta Golfklubb (9-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats för linje 543 som går mot Vällingby Centrum är Snårvindevägen, dit är det ca 100-150 meter och tar dig till Vällingby på 11 minuter. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Med buss 541 eller 518 som går från Zenitvägen tar det ca 13 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, cafe, vårdcentral, apotek, Plantagen och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Skolor:
Ca 450 m - Smedshagsskolan, förskoleklass upp till års 9. Totalt antal elever: ca 335.
Ca 900 m - Hässelby Villastadsskolan, förskoleklass upp till års 9. Totalt antal elever: ca 897.
Ca 1000 m - Trollbodaskolan, förskoleklass upp till års 9. Totalt antal elever: ca 792.
Ca 1200 m - Backluraskolan, förskoleklass upp till års 6. Totalt antal elever: ca 300.
Ca 3500 m - Engelska Skolan (Hässelby Strand), års 4-9. Totalt antal elever: ca 617.

Förskolor:
Ca 150 m - Förskolan Snödroppen. Totalt antal barn: ca 28.
Ca 400 m - Förskolan Åkermyntan. Totalt antal barn: ca 45.
Ca 600 m - Förskolan I Ur och Skur Vindivil. Totalt antal barn: ca 35.
Ca 800 m - Förskolan Gulsippan. Totalt antal barn: ca 68.
Ca 850 m - Förskolan Brandliljan. Totalt antal barn: ca 68.
Ca 900 m - Förskolan Tårpilen- Totalt antal barn: ca 28.

Parkering

Varje hus har en egen P-plats i anslutning till huset. Boendeparkering finns att hyra för 500 kr i månaden. Separat köplats tillämpas.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning Klöversyran 2019
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
- Öppen planlösning med extra takhöjd på ca 2,70 m i rummen och 2,40 m i badrummen
- Stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp
- Vattenburen golvvärme via bergvärme i alla rum
- Genomgående vitmålade väggar och pakettgolv i ask, hallen har Italiensk Carraramarmor på golvet
- Exklusivt Vedumkök med Italiensk Carraramarmor över den rostfria diskbänken, skåpluckor i vitt och grått utförande
- Vitvaror från Miele med induktionshäll, fullstor kyl och frys och integrerad diskmaskin
- Två helkaklade badrum med vitt kakel och klinker, inredning från Vedum, tvättpelare från Miele, spotlights i tak, takdusch och det nedre badrummet har badkar på tassar
- I hallen finns medieskåp avseende telefon, data och tv samt en elcentral
- Morgonssol och kvällssol tack vare uteplatser på både fram- och baksida
Antal rum
4 rum
Boarea
81 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 3,395,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,133 inkl. Värme, VA, bredband och parkering
Driftskostnad
SEK 12,320 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning
SEK 11,220
Försäkring
SEK 1,100
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
3.369 %
Byggnad
Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Köparen behöver teckna ett avtal för att köpa värme och vatten direkt från samfälligheten i stället för att kostnaden ingår i årsavgiften. Rabatt kommer då att utgå på värme och varmvattenkostnaderna. Den totala rabatten kommer att bero på den totala förbrukningen. Beräknad årlig rabatt är 2 556 kr för husen på 94,5 kvm.

Förberett med strömställare som kan utvidgas med wifi-styrning och alla sorters dimmers.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Lugnt villaområde på gränsen till Skälby med bra kommunikationer till både City, Vällingby och Barkarby
- Kort promenad till Åkermyntans Centrum med ICA, Plantagen, restaurang, café och vårdcentral
- Parklek, badplatser vid Mälaren, golf, ridskola och naturreservat på promenad/cykelavstånd
- Gott om förskolor att välja på
Förening
Namn
BRF Klöversyran
Om föreningen
Brf Klöversyran består av 26 bostadsrättsradhus som färdigställdes under 2016/2017 av byggnadsaktiebolaget Sommargyllingen. Tillsammans med grannföreningen Brf Krysantemum finns en ett gemensamt postkontor. Alla husen har minst en egen parkeringsplats på tomten och det finns ett flertal p-platser i området samt möjlighet att hyra en extra parkeringsplats för 250 kr/månad. Föreningen har samma styrelse som grannföreningen Krysantemum och man delar på cykelrummet, postrummet och miljörummet för matavfall och förpackningssortering. Husen värms upp med bergvärme. Bredband 50 Mbit och grundutbud kabel-tv genom ComHem ingår i avgiften. Föreningen har friköpt marken. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Eftersom det är ett bostadsrättsradhus betalar köparen ingen lagfarts- eller pantbrevskostnad.

Karta

Hässelby Norra Villastad HÄSSELBY

Sällhetsvägen 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg