190

Salabacke, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,139 inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm

Ansvarig mäklare

Rymlig och välplanerad gaveltrea med balkong mot innergård i populära Salabacke!

Högst upp i huset finner man denna välplanerade gaveltrea i gott skick. Bostadens planlösning fördelar sig på stort vardagsrum med öppen spis, två rymliga sovrum varav ett med walk-in-closet, kök med plats för matbord samt ett välutrustat badrum. Via vardagsrummet når man den stora balkongen med utsikt mot bostadsrättsföreningens innergård.

Salabacke är ett mycket populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrala Uppsala samt Resecentrum. Grönområden finns i närheten och givetvis har man nära till ett mycket stort serviceutbud bland annat i expansiva Gränby Centrum. Bra bussförbindelser för den det berör som tar en till och från city.

Detta är en Kommande® försäljning! Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070-001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Om området

Sala Backe (Salabackar) är en stadsdel i östra delen av Uppsala. De flesta husen är byggda under 1950-talet; många av dem ritades av Gunnar Leche. Bebyggelsen består av bostadsrätter och hyresrätter. Stadsdelens centrum ligger runt Brantingstorg (uppkallat efter Hjalmar Branting) I närområdet ligger Källparken, och den lite mindre Byggmästarparken, som är Sala Backes trevliga grönområden.

Kommunikation

Bra pendlarläge med fina gång och cykelvägar till city. Stadsbussarna trafikerar stora delar av Sala Backe.

Närservice

Gränby Centrum med all tänkbar service samt Willys stormarknad ligger inom cykelavstånd. I hjärtat av Salabacke finner du Brantingstorg som tillhandahåller mataffär, apotek samt restauranger.

Parkering

Gratis parkering utmed gatorna i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg