MED184B93A2D14E46F69558746413604045

Ljus 1:a för dig över 55 år, belägen i Nackas absoluta centrum.

Boka visning

Nacka Forum, NACKA

Romansvägen 33

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,227 inkl vatten, värme, bredband samt försäkring
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea20 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer99-2329-1-49
Byggår1990

Utgångspris: SEK 1,295,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 14:30 - 15:15
Välkommen! Förboka dig via "Boka visning" på mäklarens sida.
28
September | Monday
Kl 18:00 - 18:30
Välkommen! Förboka dig via "Boka visning" på mäklarens sida.

BOSTAD FÖR DIG ÖVER 55 ÅR.
Fin 1:a med nyrenoverat kök/allrum och endast ett par minuter till Nacka Forum shoppingcenter. Lägenheten är belägen högst upp i huset och hiss finns. Här har ni närhet till matbutiker, systembolaget, vårdcentral samt bussar till Stockholm city samt stora delar av Nacka.

På gångavstånd finns fina promenadstråk i härliga naturreservat och badplatser.

Om området

Lägenheten ligger invid Nacka Forum, som är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-20 minuter med kommunala färdmedel.

Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. På andra sidan motorvägen en liten bit bort ligger populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad mm. I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett dussintal busslinjer finns med täta turer. Till Slussen tar det ca 10-20 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå. I bil tar det endast från 5-20 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, utanför rusningstrafik. Önskar du ta båt till stan så är det 10-15 minuters promenad till ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. På sikt kommer även tunnelbanan att dras ut till Nacka, med ändstation vid Nacka Forum.

Närservice

Köpcentrumet Nacka Forum har ett stort utbud med många butiker, caféer och restauranger. Även apotek, vårdcentral, mödravård, systembolag, bibliotek, gym, flera banker, bland annat Handelsbanken och mataffärer (Willys och Hemköp). En kort promenad bort ligger ICA Maxi. Vid Nacka Strand finns populära Restaurang J.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL/ENTRÉ
I hallen finns garderob med skjutdörrar och en vanlig garderob. Golvet här är ljus trestavs-parkett och ligger i hela lägenheten.

KÖK
I detta rum hittar man det helt nyrenoverade köket med grå laminatskiva, kakel i marmor-look samt mycket bra förvaring. Kyl och frys samt kombinerad ugn/mikrovågsugn. Fläkt finns.

ALLRUM
Här finns plats för både säng och enklare möblemang. Utsikt mot Romansvägen.

BADRUM
Badrum med plastmatta på golv och väggar. Dusch samt WC finns.

ÖVRIGT OM LÄGENHETEN
Gemensamma lokaler: Bastu, gym, cykelrum, samlingssalen Romansen med kök och utrustning för 50 personer, gästrum samt 2 tvättstugor. Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren eller på något av våningsplanen.
Antal rum
1 rum
Boarea
20 kvm
Areakälla
HSB mäklarbild
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,295,000
Avgift
SEK 1,227 inkl vatten, värme, bredband samt försäkring
Andel i föreningen
0.5345 %
Andel av årsavgiften
0.5345 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 4/28/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
136 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB Brf Rådet
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Sicklaön 384:2. Byggår 1990-1991. Föreningen har 48 lägenheter om totalt 3 722 kvm. Adresserna är Romansvägen 31-37. Medlemskap i föreningen kan enbart beviljas fysisk person som uppnått en ålder om 55 år och som är eller blir medlem i HSB.

Gemensamma lokaler: Bastu, gym, cykelrum, samlingssalen Romansen med kök och utrustning för 50 personer, gästrum samt 2 tvättstugor. Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren eller på något av våningsplanen.

Ekonomisk förvaltningen sköts av HSB Stockholm och den tekniska förvaltningen sköter föreningen själva.

Läs mer om Brf Rådet i föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration, samt besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/radet/
Tv och bredband
Kabel-tv via ComHem, basutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband kan beställas hos ComHem, ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen hyr av grannföreningen BRF Tinget P-platser i kallgaraget som finns på Serenadvägen 21. Att hyra en p-plats kostar 625 kr/mån. Möjlighet till elvärme finns. På föreningens tomtmark vid 35:ans entré finns 4 parkeringsplatser för föreningsmedlemmar som är rörelsehindrade. Separat kö.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
En förutsättning för medlemskap i BRF Rådet är minst ett medlemskap i HSB Stockholm och att minst en av köparna uppnått 55 års ålder.

Karta

Nacka Forum NACKA

Romansvägen 33

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg