190
MED6EC1406EA2114DDD85B74360FA427467

Såld!

Råsunda, SOLNA

Råsundavägen 134 vån 6/6

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,325 Inkl värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea28 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1602
Byggår1951

Såld!
Slutpris: SEK 2,400,000

Ansvarig mäklare

Mitt i Råsunda finns denna fantastiska lägenhet om 28 kvm, högst upp i huset med balkong i söderläge. Solen dimper in vid förmiddag och är med dig nästan till solnedgång. Här kan du lapa sol i glada vänners lag med fri utsikt och ingen insyn. Lägenheten har ett renoverat kök, badrum golv och väggar. Här är det bara att flytta in. Planlösningen är maximerad och ingen kvadratmeter har här gått åt spillo. Vardagsrum och kök i öppen social planlösning som rymmer matbord och soffgrupp invid tv-möblemang. Separat sovdel med plats för 180 säng och nattduksbord. Fräscht badrum som är fint renoverat och högre standard än de flesta grannar i huset. Ett centralt boende med utmärkta kommunikationer som tar dig in till City och smidigt, men samtidigt vill ha en känsla av en charmig småstadsidyll som Råsunda är känt för. Utanför porten möts du av allt! Vad du än vill ha finns det inom gångavstånd. Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger och caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet. Stabil förening med god ekonomi. Välkommen hem!

- Högst upp i huset vån 6/6
- Toppskick
- Bästa tänkbara läge i Råsunda
- Balkong med eftermiddags- och kvällssol att njuta av i glada vänners lag
- Förråd
- Nära till Mall of Scandinavia
- Nära till tunnelbanan, pendeltåget, tvärbanan och bussar.
- Nära till alla de bästa restaurangerna, barerna och fiken.
- Nära till livsmedelsbutiker och Lötsjön & Råstasjön

Om området

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Övrigt

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Bilder

Balkong

Vardagsrum

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum och kök i öppen planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
28 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 2,325 Inkl värme och vatten
Andel i föreningen
1.97242 %
Andel av årsavgiften
1.93303 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1951
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd
Energiklass
F
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Polyporus
Om föreningen
Föreningen består av totalt 54 bostäder samt 3 st lokaler. Förrådsutrymmen finns på vinden. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande basbelopp och en pantsättningsavgift om 1%. Kabel-TV och bredband via UPC. I området gäller boendeparkering, kostnad 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. Cykelförråd finns ett på varje våning och ett i källaren. År 2005 renoverades tvättstugan med nya maskiner, nytt klinkergolv ocn tak samt väggar målades om. Då byttes även elcentralen samt yttertaket målades om. 1995 byttes samtliga köks- och badrumsstammar.

http://www.polyporus.se
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
54
Varav hyreslägenheter
2
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
ComHem
Parkering
Inga egna platser
Renoveringar
Stambyte badrum/WC: 1995
Stambyte kök: 1995
Bytt panna/uppvärmningssystem: 2007
Tvättstuga: 2005

Övrigt:
2016 Förstärkning av mark på husets långsida
2016 Hissrenovering
2016 Målning av trapphus
2013 renovering av skorsten
2013 Målning av tak
2012 Installation av säkerhetsanordningar på taket
2012 Stamspolning
2011 Besiktning och lagning av akuta skador på taket
2011 Nya energifönster i trapphuset
2011 Renovering avvindslokal
2009 installation av utetemperaturkompensering för fläkt
2009 rensning och justering av ventilationssystem
2007 renovering av källarlokal för uthyrning
2007 renovering av trappuppgång samt hiss
2006 ny grundvattenpump i källaren

KOMMANDE RENOVERINGAR
Hissens insida kommer att fräschas upp under våren/försommaren 2016. Ev. byte av fönster i fastigheten
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, minsta ägarandel 10%
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Råsunda SOLNA

Råsundavägen 134 vån 6/6

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg