190
MEDA961F355B5CF4EE5B8333DF23967F3E5

Grym tvåa högt upp i huset!

Såld!

Vällingby Råcksta, Vällingby

Råcksta gårdsväg 28, 7 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,256 inkl värme, förråd obl. tillägg om 220kr för bredband, telefoni samt TV via Telia. Varmvatten faktureras för faktisk användning
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea54 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer51702
Byggår2014
Driftskostnad300 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,130,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till Råcksta Gårdsväg 28!
Högt upp i huset i en stabil förening med Råckstas tunnelbana runt hörnet som tar dig till City på mindre än 20 minuter. Även närhet till natur i form av t.ex Kaanan badet gör det denna lägenhet till en bra mix mellan stadsliv och naturen. Stor härlig inglasad balkong, genomgående hög standard, moderna materialval och suverän planlösning.

Bilder

Balkong i soligt sydväst läge

Utsikt från balkong

Det rymliga vardagsrummet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten kan göras om till en trea genom att sätta upp vägg mellan nuvarande matplats och vardagsrum om man så skulle vilja.

Hall: Rymlig hall med bra avhängningsytor och två garderober. Ekparkett 3-stav, vitmålade väggar och säkerhetsdörr

Vardagsrum: Stort vardagsrum med lättmöblerade ytor och utgång till balkong. Rummet ligger i öppen planlösning med köket som diskret delar av ytorna. Vitmålade väggar och ekparkett 3-stav. Ena väggen i vardagsrummet är extraförstärkt för att kunna ha en vägghängd tv.

Kök: Välutrustat Marbodalkök med hög standard, vita luckor med dämpning och aluminiumbeslag, ljusa snickerier, vitt kakel och en bänkskiva i ekstav. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, spisfläkt och en kombinerad kyl/frys i rostfritt samt två överskåp.

Sovrum: Trivsamt sovrum med två fönster vara det ena ligger in mot balkongen. Bra med förvaring i ett linneskåp och tre garderob. Ekparkett 3-stav och vitmålade väggar. Även här är ena väggen förstärkt för att kunna ha vägghängd tv.

Badrum: Modernt och rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt och ett snyggt mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux, bänkskiva och väggskåp, wc, handfat med kommod, spegel och dusch.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 3,256 inkl värme, förråd obl. tillägg om 220kr för bredband, telefoni samt TV via Telia. Varmvatten faktureras för faktisk användning
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,200
Försäkring
SEK 2,400
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.01436 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljsbostadshus
Byggnadsår
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Fönster
3 glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Källarförråd i huset.
Förening
Namn
Brf Tännforsen
Om föreningen
Brf Tännforsen består av ett punkthus med 13 våningar och totalt 60 lägenheter fördelade på 2 till 4 rum. I källaren finns ett förråd till varje lägenhet samt cykel och barnvagnsförråd. På entréplanet i huset ligger gymmet Puls & Träning.

Till månadsavgiften tillkommer avgift för varmvatten som debiteras efter individuell uppmätt förbrukning samt 220 kr/månad för bredband, tv och grundavgift telefoni via Telia Triple Play.

Agenta Förvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr.

Föreningens hemsida: http://brf-tannforsen.se.
Antal lägenheter
60
Parkering
Separat kö för parkering.

Karta

Vällingby Råcksta Vällingby

Råcksta gårdsväg 28, 7 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg