190
MEDADADE11E46C741E7809DC8F217B7D0F4

Såld!

Munksjöstaden, Jönköping

Påsgatan 6

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,816 inkl. värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning2 (hiss finns)
LägenhetsnummerA 1104
Byggår2018

Såld!
Slutpris: SEK 2,250,000

Ansvarig mäklare

I luftigt parknära läge i Munksjöstaden med storstadspuls säljs nu denna välplanerade tvåa med optimal planlösning och väl utvalda materialval. Wow-faktorn är hög! Genomgående för hela bostaden är ljus ekparkett och golvvärme, där en tilltagen takhöjd och stora fönster löper ända från golv till tak i hela vardagsrummet och öppnar upp sig mot den stora balkongen som har sjöutsikt. Köket från HTH i vitt är modernt och fullutrustat tillsammans med lyxiga detaljer. Badrummet är rymligt med fina och ljusa materialval och har en kombimaskin som löser den vardagliga tvätten.

Utöver en perfekt planlösning och fina materialval erbjuder detta boende mer än så. I huset kommer det bland annat finnas ett eget konditori, Bageri Rosetten där du smidigt handlar frukostfrallorna samt en egen pizzabar, Ciro - perfekt för middag eller smidig take away! Hela taket i huset är en stor gemensam yta som består utav en takterass med utsikt över vattnet, bastu med fönsterparti mot Munksjön, privat gym, samlingslokal / övernattningslägenhet och ett inglasat uterum. Framför huset läggs en ny och stor park som ansluter till det nya Munksjötorget.

På projektets egna hemsida kv10.tosito.se kan man läsa att detta kommer att bli något helt annat än de övriga nyproduktionsprojekten som byggts i Munkjöstaden och Jönköping. Här har man satsat på en snygg fasad och läckra detaljer i arkitekturen. Rå betong, tegelfasad och mörkgråa detaljer är bara några utav de spännande element som utmärker exteriören. Missa inte din chans att få ett boende utöver det vanliga med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Om området

Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet väster som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Munksjöstaden sitter i princip ihop med Torpa och Söder med Barnarpsgatan som går igenom och delar av områdena. Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Parkering

Garage finns (Separat kö)

Bilder

För mer bilder http://kv10.tosito.se/

För mer bilder http://kv10.tosito.se/

För mer bilder http://kv10.tosito.se/

För mer bilder http://kv10.tosito.se/

För mer bidler http://kv10.tosito.se/

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Från loftgång tar du dig in i lägenheten. Bostaden är genomgående och har ljusinsläpp från två väderstreck. Som en röd tråd genom hela bostaden löper snyggt ekparkett (golvvärme under) och vitmålade väggar.
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Hall
Välkomnande hall med möjligheter för avhängning direkt till vänster följt av en praktisk garderobsvägg med fyra garderober och ytterligare garderob/städskåp. På golv ligger en praktisk och stilren grå klinker innan golvet övergår till ljus ekparkett och värmegolv som är genomgående i hela bostaden
Sovrum
Direkt till höger i hallen ligger sovrummet på ca 10 kvm som optimalt är placerat nära hall, garderob och badrum. Gott om plats för en stor dubbelsäng och möblemang om så önskas. Två fönster med ett stort glasparti från golv till tak och även här ljus ekparkett och vita väggar.
Badrum
Stort badrum som är smart planerat med WC, duschhörna bakom klarglasväggar, kommod med spegelskåp ovan samt handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare placerad precis innanför dörren med arbetsbänk samt överskåp ovan. På golvet ligger ljusgrå klinker och väggarna är kaklade med vita kakelplattor med måtten 40x20 cm. Här finns även infällda spotlights i taket som är dimbara.
Kök
Köket ligger halvöppen planlösning till vardagsrum och balkong. Ett snyggt och komplett HTH-kök med vita, släta luckor, lådfronter och täcksidor. Fullutrustat med induktionshäll och integrerad fläkt ovan, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt en integrerad kyl/frys. Bänkskiva i grå, stenliknande, laminatskiva med inbyggd diskho. Diskret bänkbelysning (LED) under överskåpen.
Vardagsrum
Vardagsrummet är beläget i halvöppen planlösning mellan kök och balkong. Här har man gott om plats för större soffa och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora balkongen om ca 11 kvm i soligt syd-/västläge och utsikt över Munksjön. Det är endast ett stort fönsterparti från golv till tak (och vägg till vägg) som skiljer inomhus mot utomhus och skapar en luftig och härlig känsla.
Amelie Sjöbring informerar
- Till bostaden hör ett lägenhetsförråd.
- Anslutning till fibernät via Wetternet.
- Alla fönster går att öppna enl säljaren.
- KV10 erbjuder även en samfällighet med garageplatser, hiss i fastigheten, en gemensam innergård och en gemensam takyta med terass med oavbruten sjöutsikt, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, uterum/orangerie, bastu, inomhus- och utomhus gym samt ett café (Bageri Rosetten) och en pizzabar (Ciro).
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,816 inkl. värme och vatten
Andel i föreningen
3.0786 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Förening
Namn
Munksjöstaden kvarter 10 A i Jönköping
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Lagunen 2 och är en äkta bostadsrättsförening. Byggnaden är ett flerbostadshus om 5 våningar, ett takplan och ett källarplan under mark.
Uppvärmning sker via fjärrvärme och ventilationen genom ett gemensamt FTX-system.
I föreningen finns ett sopsorteringsrum.
Förråd ingår till varje lägenhet och finns på garageplan.
Fastigheten är ansluten till fibernät via Wetternet.
Föreningen disponerar 16 garageplatser i ett gemensamt garage, som tillhör en samfällighet om flera olika föreningar. I samfälligheten ingår också innergården, gemensamhetslokalerna samt teknik.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
28
Antal lokaler i föreningen
1

Karta

Munksjöstaden Jönköping

Påsgatan 6

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg