190
MED30E14A1B666847AEA2DAF39D8792F7EF

Såld!

Ursvik, Sundbyberg

Oxenstiernas allé 21, ep

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,540 inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea38 kvm
Lägenhetsnummer00202
Byggår2014

Såld!
Slutpris: SEK 2,370,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkomna till denna ljusa och optimalt planerade 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats för 4-6 personer samt mysig uteplats mot lugn innergård. Stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet.
Välkommna på visning!

Om området

Ursvik ligger mycket bra till och tack vare nybyggda Kymlingelänken och E18 blir framkomligheten med bil till och från Ursvik både bättre och säkrare. Sundbybergs centrum ligger bara 2,5 kilometer bort och Kista och E4:an ligger lika nära. Kommunikationerna byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Idag är det bussar som trafikerar Ursvik men inom några år kommer kommer också tvärbanan gå rakt genom Ursvik. Mellan T-banestationerna Hallonbergen och Rissne går buss genom Ursvik och till de stationerna kan du cykla eller promenera. Gång- och cykelnätet byggs ut successivt. Att cykla till Sundbybergs centrum tar inte många minuter. Faktiskt inte heller in till Stockholm city. På lite drygt 20-30 minuter är du inne i stan. En ny gång- och cykelväg finns från Ursvik, genom Milot bort mot Kista. Idag cyklar du enklast in till Stockholms city via Solna och Hagaparken. Sundbybergs stad satsar mycket på att det ska vara möjligt och attraktivt att cykla till olika ställen. Ursvik har också sin egen motionsgård med bland annat omklädningsrum och duschar, försäljning av enklare förtäring och bastu samt en liten gymnastiksal med viss utrustning för styrketräning. Att området är ovanligt promenad- och hundvänligt behöver vi väl knappast nämna. Under hösten 2013 invigdes dessutom en ny sporthall inriktad på träning och matcher med publikplatser. Ett vanligt gym finns också i området.

Kommunikation

Buss 504 har linjesträckningen Sundbybergs station - Hallonbergens t-banestation - genom Ursvik - Rissne t-banestation. Buss 540. På E18 - Enköpingsvägen, vid hållplats Ursvik, stannar buss 540 som går sträckningen Tensta C - Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals stn - Bergshamra - Universitetet. Du kan även byta till/från buss 157 på busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen (vid början på Rissneleden vid stora korsningen) där både buss 504 och 540 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjh - Rissne - Spånga stn - Lunda industri. På natten finns busslinjerna 196 och 197 från Centralen till Rissne respektive Hallonbergen.

Bilder

Vardagsrum

Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré:
Rymlig hall utrustad med 3 st garderober som ger gott om plats för avhängning. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Kök och Vardagsrum:
Modernt kök utrustat med rostfria vitvaror. Induktionshäll, inbyggd ugn och micro, samt kombinerad kyl/frys. Här finns matplats för 4-6 personer. Parkettgolv och målade väggar.
Ljust och lättmöblerat vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köksdelen. Här finns det gott om skåp och förvaring samt en utgång till en mysig uteplats med ett soligt eftermiddagsläge. Uteplatsen är utrustad med både belysning och eluttag.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med golvärme, WC, handfat med kommod, spegelskåp, samt duschhörn. Dessutom finns både tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Sovrum:
Sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i en garderob. Vitmålade väggar och parkettgolv.
Antal rum
2 rum
Boarea
38 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,540 inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Andel i föreningen
0.9511 %
Andel av årsavgiften
0.95112 %
Byggnad
Byggnadsår
2014
Energideklaration
Ej utförd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Källarförråd finns och ingår i avgiften.
Garage finns i källarplan.
Tvättstuga i porten intill.
Förening
Namn
Brf Kaffestugan
Om föreningen
Det finns cykelförråd, tvättstuga och barnvagnsrum i föreningen.
Föreningen tillämpar en överlåtelseavgift på 1120 kr som betalas av säljaren och en pantsättningavgift på 448 krför köpare.

Ägande:
Föreningen accepterar ett delat ägande.
För juridisk person som köpare krävs tillstånd från styrelsen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
79
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Bredband levereras av Sundbybergs Stadsnät där avtal med leverantör tecknas och debiteras enskilt.
Parkering
Under huset så finns ett garage med 40 st parkeringsplatser. Dessa uthyres för ca 1000kr/mån. I dagsläget finns det enstaka lediga platser i garaget.
Det finns även möjlighet för boendeparkering i området från Sundbybergs stad för en kostnad om ca 300 kr/mån.
Renoveringar
Föreningen har inte beslutat om några renoveringar/ombyggnader.
Ekonomi
Föreningen har inte beslutat om någon avgiftshöjning.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,120 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 448
Övrigt
Föreningen består av 79 lägenheter och 1 lokal som är fördelade på två flerbostadshus med adresserna Oxenstiernas Allé 19-23 och Skrivargatan 28. Föreningen äger marken.

Energideklaration är ännu inte utförd.
Föreningen tecknar fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg. Hemförsäkring tecknas själv av medlemmen.

Karta

Ursvik Sundbyberg

Oxenstiernas allé 21, ep

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg