KarriärOm oss
190
MED8C88B5C1A66C4895887980162AA8A75A

Högt i tak gör att bostaden känns rymlig - precis överallt!Odengatan 21B Jönköping Öster, JÖNKÖPING

Kommande®

Jönköping Öster, JÖNKÖPING

Odengatan 21BFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

50 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

174-174-018

MÅNADSAVGIFT

2 676 kr

BYGGÅR

1943

Högt i tak gör att bostaden känns rymlig - precis överallt!

Här bor man mitt i city med närhet till allt man kan önska sig!

Odengatan 21B har charmen, funktionen och cityläget. Ytorna är stora i form av ett gediget kök med generösa arbetsytor och ett fantastiskt ljusinsläpp, följt av ett väl underhållet och fräscht hem där den trevliga känslan av ett äldre hus finns fint bevarat med vackra stenskivor och djupa fönsternischer. Den optimala planlösningen där allrum och sovdel samspelar på ett bra sätt gör bostaden ännu mera levande, tillsammans med det fina badrummet i vitt kakel med bekvämligheter såsom en kombinerad tvätt- & torkmaskin. Perfekt helt enkelt!

BRF Odengatan 21 Jönköping är en välskött förening och här bor man helt suveränt med en låg avgift.

Här lever man lugnt och lite avskilt, ändå nästan mitt i smeten med stans största shoppinggata och de populära stråken runt sjöarna bara några kvarter bort. Ett perfekt boende såväl för studenten som vill ha nära till högskolan eller den som förespråkar kombinationen mellan cityläge, charm och bekvämlighet. Här finns verkligen allt Jönköping har att erbjuda när du tar första klivet ut genom dörren!

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig:
Tel: 0731-521 030
Mail: michel.cosic@husmanhagberg.se

Ansvarig mäklare

Bilder

MED8C88B5C1A66C4895887980162AA8A75A
MED66292789369646F29909DE0833FAC432
MED5B98D221ED9846D28997CD3E07C3C855
MEDB2E8FE3D512B4F598852DCD0CFA5EE01
MED538AED1AB8FB46DA825EFEDA82983FCA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

50 kvm

LÄGENHETSNUMMER

174-174-018

VÅNING

1 av 3

MÅNADSAVGIFT

2 676 kr

BYGGÅR

1943

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

HALL

Väl inne möter man en klassisk hall som leder till de övriga rummen, ljusa väggar och parkett på
golvet.

KÖK

Köket är utmärkt i sin storlek, sitt skick och och sitt utseende. Här är det inget man behöver fixa till utan en härligt placerad matplats invid fönster mot innergården. Praktiskt med en diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll och varmluftsugn.

BADRUM

Badrummet är fräscht, helkaklat med golvvärme. Lagom i sin storlek och där även en kombinerad tvättmaskin & torktumlare finns - perfekt för vardags tvätt.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet/sovrummet, lägenhetens sociala rum är lätt att möblera, kvadratiskt i sin utformning och plankgolvet breder ut sig över hela golvytan. Den stora klädkammaren i vardagsrummet slukar det mesta i klädväg, har fasta hyllplan och är en snygg detalj i vardagsrummet.

FÖRVARING

Gott om förvaring inne i bostaden med 2 st klädkammare.

Om området

Jönköping Öster är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Utbud på området
På Jönköping Öster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv.

Naturnära områden
Området med närheten till Vätterns är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Öster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva. Trevliga butiker såsom klädbutiken Story och Fabriken samt systembolaget Atollen och Coop Atollen bara rund knuten. Även Kajen 23 finner du runt hörnet med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du vill byta ut den italienska middagen mot middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Halvtrappa upp!

ANDEL I FÖRENINGEN

5,57 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

599 989 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån senaste årsredovisningen 2021. Syftet med Nettoskuldsättning: Att informera om den framtida köparen om den aktuella Bostadsrättens andel i bostadsrättsföreningens totala lån.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1943

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns ej

Förening

NAMN

BRF Odengatan 21 Jönköping

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

18

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger fastigheten Dvärgen 15 med adress Odengatan 21A-B och C. Fastigheten byggdes 1942 och byggdes om åren 1988, 2011 & 2012.
Fastigheten består av 18 lägenheter.

Föreningen bildades 2017 och består av 18 st charmiga bostadsrättslägenheter mitt i centrala Jönköping. Bostadsytan uppgår till 897 kvm och är fördelade på:
- 2 st, 3rok
- 3 st, 2rok
- 13 st, 1rok

Tre stycken uppgångar (A,B,C) med tvättstuga på källarplan. På källarplanet finns även andra gemensamma utrymmen såsom cykelrum, källarförråd m.m.
Parkeringsplatser finns på innergården.

PARKERING:
12 st p-platser. Önskas hyra parkeringsplats är det möjligt genom föreningen. Tilldelningen till dessa platser sker genom kö-system. Kostnaden för platserna är 450 kr/mån.

FÖRSÄKRING:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad.
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

TV & BREDBAND:
Det finns fiber indraget som drivs av Wetternet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Gemensam tvättstuga med 3 st tvättmaskiner och 2 st torktumlare samt torkskåp.

GJORDA RENOVERINGAR:
?

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Diskuterat fönster byte.
några fler?

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021
Kommande

Karta

Jönköping Jönköping Öster

Odengatan 21B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg