190

Nyby gård, UPPSALA

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea99 kvm

Ansvarig mäklare

Välplanerat brf-radhus fördelat på två plan med altan om hela 45 kvm i områdets bästa läge!

Bostaden är i ett genomgående gott skick och erbjuder förutom en stor altan på baksidan även en uteplats på husets framsida. Vidare finns goda förvaringsmöjligheter både invändigt och utvändigt. Missa inte detta boende för dig som uppskattar stora ytor och närhet till natur.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med närhet till promenadstråk, grönområden, Gränby Centrum och E4:an. Man erbjuds även goda kommunikationsmöjligheter till och från centrala Uppsala.

Detta är en Kommande® försäljning! Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070 001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Om området

Nyby Gård är en stadsdel i norra Uppsala, mellan stadsdelarna Löten och Gamla Uppsala. Området har närhet till fina strövområden, bl a vid de välkända fornlämningarna i Gamla Uppsala. Området ligger nära på- och avfarten till nya E4:an.

Kommunikation

Cykelavstånd till centrala Uppsala och Gränby Centrum. Bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Närservice

Närhet till Willys stormarknad, bensinstation, flera snabbmatsrestauranger och Gränby Centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. I närområdet finns också sporthall, ishall och fotbollsplaner. Närmaste vårdcentral ligger vid Heidenstams torg. Fredrika Bremerskolan, med förskola och grundskola år 1-5, ligger i Nyby alldeles intill.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

6024348_8-328-16_photo_web

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg