510
MED98C5DEC0CF174F3DA4C81F23890DF9C3

Såld!

Balkong i sydväst med utsikt mot Mälaren!

Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla

Maskinistvägen 11, 1 tr.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,054 inkl. värme & kallvatten, separat debitering för varmvatten och mediapaket
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2017-19
Driftskostnad553 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,200,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna nyproducerade och unika bostaden i Bolinder Strand, med 5 minuters bekväm promenad till tåget! Detta är en välplanerad och fräsch lägenhet med balkong i sydvästläge där man njuter av solnedgången över Mälaren. Huset uppfördes 2020 så här erbjuds en bostad i absolut toppskick, som dessutom uppdaterats efter inköp med modern duschvägg, nya blandare med mera. Utöver det har man även installerat takhängd (skorstensfri) braskamin som ger en underbar känsla i den öppna planlösningen. Öppen planlösning med bra plats för matbord mellan köket och vardagsrummet. Bra med förvaring med klädkammare och inbyggda garderober i båda sovrummen. Förråd i källaren och bilplats med separat kö i förening. Söker man boende i Bolinder Strand men ändå vill ha nära till kommunikationer är det här perfekt boende för dig, från bostaden promenerar man till tågstationen på några minuter och pendeltåg tar dig till Sthlm på ca 24 min.

Bolinder Strand är ett mysigt område med direkt närhet till Mälaren med båthamn, strandpromenad, ångbåtsbrygga och badplatser både med sandstrand och från klipporna. Här bor du i en industriromantisk miljö, där gamla k-märkta byggnader från 1900-talet på ett smakfullt sätt blandas med modern arkitektur. Idag är det ett attraktivt och lugnt bostadsområde i Mälarens närhet där industrilokalerna i tegel med sina karaktäristiska trappstegsgavlar har bevarats. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens båtklubb och Kallhälls båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden.

Träningsmöjligheterna är många med Extremfabriken, Friskis&Svettis och elljusspåren i Görvälns naturskyddsområde utanför knuten. Kallhälls Centrum är i ett expansivt läge med nybyggd pendeltågsstation med högfrekventa avgångar till och från Stockholm City var 7-15 min, Coop och ICA. Med bil eller buss tar ni er enkelt till populära Barkarby handelsplats med bland annat IKEA och Barkarby Outlet. Nära E18, Arlanda, buss och pendeltåg, och med byggnationer för T-bana till Barkarby, ligger Kallhäll i ett kommunikationsnät med största möjligheter.

Om området

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med ett brett utbud av exklusiva bostadsrättslägenheter, ägarlägenheter och radhus. Här finns en vackert upplyst strandpromenad som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och en marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis, Extremfabriken, elljusspår, möjlighet till långfärdsåkning och mountainbike i Görvälns naturreservat. Ångbåtsbrygga med sommartrafik till Sthlm C. I närliggande Kallhälls Centrum finns bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré/ Hall
Välkomnande hall med ljust gråmålade väggar och ekparkettgolv som löper in i bostaden. Här finns väggkrokar för ytterkläder och längre in även en rymlig garderob med skjutdörrar med spegel och inredning från ELFA samt att här finns städskåp. Från hallen når man även klädkammare som för närvarande används som ett mycket rymligt skafferi, perfekt för den matglade.

WC/ Duschrum
Modernt inrett duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv i grå färg. Duschrummet har extra utrustats efter inflytt med ny blandare i guld till handfat samt med svart takdusch samt att duschen fått duschvägg i modern stil. Här finns kommod med lådor, spegel, wc, duschhörna med takdusch samt tvättdel med arbetsbänk, överskåp, tvättmaskin och torktumlare. Maskiner från Siemens.

Kök
Kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrummet, inrett i modern färgskala med ljusgrå snickerier, mörkgrå laminatbänk samt svarta beslag. Tvättho och spishäll är snyggt infällda i bänken och ovanför sitter grå kakel som löper hela vägen upp till tak. Ovanför arbetsbänken och ho finns fönster ut mot framsidan. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, två stycken kyl/ frys bredvid varandra, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, infälld induktionshäll samt infälld spisfläkt. Här finns även inbyggd vinhylla. Maskinpark från Siemens.

Sovrum 2
Bakom köket ligger det större sovrummet med två fönster ut mot framsidan. Förvaring inbyggd garderob med skjutdörrar av spegel och inrett med ELFA- inredning. Här är det vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrum
Rymligt sällskapsrum med öppen planlösning mot köket och underbart ljusinsläpp från stora fönster samt sjöutsikt mot Mälaren. Centralt placerad finns takhängd skorstensfri braskamin som man njuter av både från soffplats och matsalsbordet. Väggarna är ljust gråmålade och ekparkettgolvet ligger snyggt snedställd för att följa vinkeln från köket. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen som vetter ut mot sydväst med sol under dagen och med kvällssol. Här har man härlig utsikt mot Mälaren.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når man det mindre sovrummet. Även här finns gott om förvaring inbyggd garderob med skjutdörrar av spegel och inrett med ELFA- inredning. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkettgolv. Fönster vetter ut mot baksidan med Mälaren.
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 4,054 inkl. värme & kallvatten, separat debitering för varmvatten och mediapaket
Driftskostnad
SEK 6,640 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 1,000
Övrigt
SEK 2,640
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Under posten övrigt ingår kostnaden för "Triple play". Under posten av VA ingår kostnaden för varmvatten.
Andel i föreningen
0.58 %
Byggnad
Byggnadstyp
7-våningshus med hiss
Byggnadsår
2017-19
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 1/14/2021
Energiklass
C
Energiprestanda
53 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
62 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor balkong med utsikt mot sydväst med sjöutsikt!

Tillhörande förråd tillhör bostaden och finns i källaren.
Förening
Namn
Brf Bolinder Terrass
Om föreningen
Varmvatten debiteras separat och tillkommer på månadsavgiften.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Triple play från Telia faktureras som obligatoriskt tillägg för alla medlemmar i samband med månadsavgiften.
Parkering
76 st bilplatser i garage varav 12 elbilsplatser
38 p-platser utomhus varav 30 med elstolpe
1 mc plats

Karta

Bolinder Strand - Kallhäll Järfälla

Maskinistvägen 11, 1 tr.

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg