MEDC2441CE6D17D4F329C6503D80E30C9BD

Svärtinge

Lovisebergsvägen 1

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea170 kvm
Tomtarea566 kvm

Prisförslag från: SEK 4,050,000

Ta chansen att bygga ert nya hem i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Med vacker utsikt och närhet till naturen finner du detta växande och omtyckta samhälle. Nu finns endast en tomt kvar där du har möjligheten att uppföra en villa från Anebyhusgruppen med skogen som närmsta granne. Tomt 1:164 är 538 m2. Se denna annons som förslag på utförande av din drömvilla. Priset kan variera beroende på val av hus och material. Priset för tomten är 1 000 000 kr. I förslaget ingår tomt, nyckelfärdigt hus inkl. totalentreprenad, gjuten platta på mark med golvvärme, VA- och Elanslutning, bygglov, kontrollansvarig och lagfart. Sidobyggnad ingår ej.

Anebyhusgruppen är ett gediget husföretag med anor sedan 1940. Malin på Anebyhusgruppen finns med hela vägen till ert drömhus. Kontakta Malin på telefonnummer 0708-66 13 95.

Prisförslag Focus 170: 4 050 000kr.
Focus 170 är ett extra generöst 1,5-planshus med hela fem sovrum. Genom ett förhöjt väggliv har både takhöjd och boarea utökats. De stora fönstren från vardagsrummet ger en härlig vy ut över skogen. Komplettera gärna med flera takfönster och kanske en hel takkupa för extra ljus och rymd. https://anebyhusgruppen.se/vara-hus/fokus-170/

Huset som presenteras är ett exempel, ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.
Fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten. Spekulanterna hänvisas till sakkunnig gällande avtal kring entreprenad.
Spekulanter uppmanas också att undersöka fastigheten, inkluderande gällande plan- och byggbestämmelser samt ha koll på gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen.

Om området

Svärtinge är ett fint beläget villasamhälle vid sjön Glan mellan Norrköping och Finspång. Samhället är delvis placerat på en ås och erbjuder därför fin utsikt över vattnet på många platser. Området har vuxit mycket under de senaste 10-15 åren, och allt fler väljer att bygga nytt här. Populärt för barnfamiljer med bra barnomsorg (flera förskolor och grundskola upp till 6:e klass) samt närhet till både skog, natur och bad. Endast 15-20 min bilväg till Norrköping.

Kommunikation

Bra bussförbindelser både till Norrköping och Finspång. Linje 412 mellan Nkpg-Svärtinge & linje 410/411 som går mellan Nkpg-Finspång (hållplatser längs med Finspångsvägen i Svärtinge).

Närservice

I Svärtinge finns det en livsmedelsaffär, 2 pizzerior och ett konditori/café på Finspångsvägen. Billbäcks plantskola (handelsträdgård) med café/restaurang

Bilder

Ekonomen 170

Fastighetskarta

Ekonomen

Ekonomen

Planritningar

Planritning Ekonomen 170

Planritning Ekonomen 170

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
170 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Östra Eneby 1:164
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,370 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 437,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
566 kvm
Tomttyp
Skogs- och trädgårdstomt
Planbestämmelser
Detaljplan (2013-11-25)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Svärtinge

Lovisebergsvägen 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg