190
MEDDB7F582131EA4533A0FB5B02C8A2856E

Såld!

-, Kista

Lofotengatan 22, 4tr


Såld!
Slutpris: SEK 1,700,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ljus och stor 2:a om 65,5 kvm högt upp i huset. Bostaden ligger belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Rymligt sovrum och lättmöblerat vardagsrum samt stort kök med matplats. Nära till Centrum, mataffärer, kommunikationer, Husbybadet och grönområden. Välkomna!

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,889 inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea65.5 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer784
Byggår1974

Bilder

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till denna välplanerade och centralt belägna bostad i ett fritidsvänligt område med både naturen, kommunikationer och Kista galleria inom promenadavstånd. Här kommer en stora 2a med optimal planritning om totalt 65,5 kvm. Bostaden rymmer 1 st bra sovrum, rymligt badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare, ljust kök med matplats för 4-6 personer samt ett luftigt vardagsrum där man enkelt kan umgås. Härlig inglasad balkong i insynsskyddat läge med milsvid utsikt. På ca 1 min promenadavstånd har ni Husby Centrum med ICA, T-bana, bussar och butiker.

HALL med laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns det möjligheter för lättare möblering. Hallen är utrustad med garderober och säkerhetsdörr.

Rymligt och fräscht BADRUM med vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golvet. Här finns det WC, handfat, duschhörna, spegelskåp samt vädringsfönster. Tvättmaskin ingår.

Stort och ljust VARDAGSRUM med laminatgolv och delvis målade väggar samt fondvägg. Härligt gavelfönster för mycket ljusinsläpp. Härifrån når man ut till den möblerbara och inglasade BALKONGEN med utsikt över skogsparti i helt insynsskyddat läge.

SOVRUM med laminatgolv och tapetserade väggar. Förvaring i garderob.

Ljust och rymligt KÖK med laminatgolv och målade väggar samt matplats för 4-6 personer vid stort fönster. Köket går i ljust med goda förvaringsutrymmen samt generösa arbetsytor. Vita köksluckor med vitt kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med: Spis, fläkt, kyl och frys.


ÖVRIGT:
Bredband finns att tillgå via Bahnhof Bredband.
Hushållsel ingår i månadsavgiften.
Tillgång till tvättstuga och cykelförråd samt ett källarförråd.


OMRÅDET:
Lägenheten är belägen i norra Husby i ett mycket naturskönt och lugnt område.
Busshållplats på andra sidan huset och 1 minut till T-bana.
Promenadavstånd till skolor, daghem, Kista Galleria, äventyrsbad, naturupplevelser mm..

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
2 rum
Boarea
65.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,889 inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Andel av årsavgiften
0.26168 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 1/29/2010
Energiprestanda
134 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Lofoten
Om föreningen
Brf Lofoten bildades 1970 och består av 8 stycken bostadshus med totalt 353 lägenheter. I föreningen finns också ett lägenhetsdaghem på Stavangergatan 54-62 samt ett fristående daghem på Lofotengatan 30.
Det finns även ett antal lokaler som är uthyrda.

Föreningens medlemmar har tillgång till Grovsoprum/Miljöstation, Källarförråd, Tvättstugor och Parkering. Garage finns på Stavangergatan 73 med ca. 380 platser, till en kostnad från 200 kr/mån. Garagerenovering utförd under 2015/2016. Medlemmarna har även tillgång till Bastu på Lofotengatan 12. Cykelrum hittar ni på Lofotengatan 6 och 22. Fritidslokal med full utrustat kök och plats för ca 30 personer finns att boka för medlemmarna.

Kabel-TV och El ingår i månadsavgiften. Bredband finns att tillgå genom Banhof.

Mer information på föreningens hemsida: http://www.brflofoten.se/
Antal lägenheter
353
Antal lokaler i föreningen
14

Karta

- Kista

Lofotengatan 22, 4tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg