190
MED6C36EDBAA8714378B3C0E9DC5AC66859

Såld!

Villa i Backabo!

Klarlagt

Backabo, Karlskrona

Lingonvägen 15

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea119 kvm
Biarea146 kvm
Tomtarea975 kvm
Byggår1970
Driftskostnad3,399 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,950,000

Ansvarig mäklare

Nu kan vi presentera denna trevliga enplansvilla med inredd källare i Backabo! Huset har genomgått flera renoveringar under de senaste åren. Bostaden inrymmer tre bra sovrum, ett stort härligt vardagsrum i vinkel, modernt kök med separat matplats, helkaklat badrum samt gäst wc. En trappa ner finner vi ett stort allrum, sovrum och en rejäl tvättstuga som underlättar vardagen. Här finns både en uteplats i söder och ett mysigt uterum med vy över den grönskande trädgården som passar perfekt för barnens lek och bus. Till huset hör ett garage med förråd. Fiberanslutning finns! Besiktigat och dolda fel försäkrat - Klarlagt. Välkomna på visning!

Om området

Backabo är ett bostadsområde ca 7 km utanför Karlskrona med strax över 400 hushåll bestående av villor, radhus, atriumhus och hyreslägenheter. Området angränsar till bostadsområdena Mariedal och Torskors samt fritidsanläggningen Telenor Arena Karlskrona.

Kommunikation

Bussförbindelser till Centrum, Lyckeby och Nättraby finns inom gångavstånd.

Närservice

I Rosenholm som ligger några kilometer bort finns förskola, Arenaskolan och Rosenholmskolan Sport College. I närheten finns även Sunnadalskolan och Friskolan Piggelinen F-9.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Klarlagt

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till Lingonvägen 15!

På entréplan välkomnas vi in i hallen med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Väggarna är klädda i en ljus tapet och på golvet pryder ett ljust klinker med golvvärme. För ytterligare förvaring finns två inbyggda garderober som döljer sig bakom skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ett mindre badrum (2007), helkaklat och utrustat med wc och handfat.

Vi fortsätter in i köket som renoverades 2010 med matplats intill fönstret. Här finns gott om förvaring bakom vita högblanka luckor och skåp med kromhandtag. Köket är utrustat med diskmaskin (2017 Bosch), induktionshäll (2010 Siemens), spisfläkt (2010 Siemens), integrerad ugn (2010 Siemens), integrerad micro (2010 Siemens), kombinerad kyl och frys (2010 Siemens). ALLT i rostfritt. Från köket nås det härliga uterummet som renoverades 2015 med en vy över hela trädgården, ett fantastiskt extrarum under sommarhalvåret.

Vardagsrummet i vinkel skapar en yta för umgänge kring såväl matsalsbord som kring sittmöblemang. Här är väggarna vita tillsammans med en grå vägg och parkett på golvet. Ta med morgonkaffet och sätt er på uteplatsen i söderläge. På detta plan finns tre rymliga sovrum med garderober i varje rum. Det stora badrummet (2007) är helkaklat och utrustat med badkar, handfat i kommod med spegelskåp ovan, handdukstork, wc och golvvärme.

En trappa ner från hallen finner vi ett stort allrum med öppen spis med insats, ett gästrum som kan disponeras som ett extra sovrum, pannrum (ny pelletspanna från 2010), förvaringsyta såsom klädkammare och matkällare samt hobbyrum/förråd. Här finns också en stor tvättstuga, utrustat utrustat med tvättmaskin (Bosch 2015), torktumlare (Siemens 2014) och en dusch.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
119 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
146 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1970
Uppvärmning
Pellets panna (2010), direktverkande el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 9/18/2020
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
121 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare
Grundmur
Betongsten (se besiktningsprotokoll)
Stomme
Trä
fasad
Mexitegel och en mindre del träpanel
Fönster
2-glas kopplade / 3-glas isolerglasfönster (2007)
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor (2010) ovan läkt, papp samt råspont
Utv. plåtarbete
Stålplåt (aluzink)
Fastighetsbeteckning
Marsvinet 3
Övrigt
Se bifogad dokument Frågelista.
Övriga byggnader
Fristående garage med fjärrstyrd garageport (2017) med förråd i anslutning. På framsidan finns en mindre uteplats i söderläge som nås från vardagsrummet. Automatiska markiser finns och ger behagligt skydd. Stort uterum om som nås både från entré och kök. Här finns gott om plats för både matplats och loungegrupp. Skjutpartier ut mot trädgård och stenlagd uteplats
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 40,783 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 12,700
VA
SEK 8,848
Uppvärmning
SEK 13,600
Renhållning
SEK 1,375
Försäkring
SEK 4,260
Beräknat antal personer
4
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,512,000
Byggnadsvärde
SEK 1,264,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,050,000
Tomt
Areal
975 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Backabo Karlskrona

Lingonvägen 15

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg