510
MED2AECB6228BE944FD9FCDD3E3F6EEEBE4

Såld!

Norrviken, Sollentuna

Limavägen 10

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea138 kvm
Tomtarea919 kvm
Byggår1981
Driftskostnad3,146 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 7,450,000

Ansvarig mäklare

Mitt i populära och idylliska Norrviken, med lugnt och högt läge, ligger denna välplanerade enplansvilla med carport och förråd. Fastigheten erbjuder en vacker insynsskyddad trädgård med mycket karaktär och variation, samt generösa parkeringsmöjligheter. Bostaden är i behov av modernisering. Kort väg till Järvafältet och Norrviken-sjön för fina naturupplevelser, samt till golfbana, kommunikationer mm. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Om området

Det bor idag många barnfamiljer i Norrviken och här bor du i närkontakt med en fantastisk natur på Järvafältets 2000 hektar stora naturreservat.

Skolor/förskolor: I Norrviken finns flera omtyckta skolor/förskolor.
I Sollentuna finns det ett stort utbud av kommunala och privata förskolor, grundskolor, och gymnasieskola. Det finns även grundsärskolor/gymnasiesärskola.

På nära håll finns naturen på Järvafältet med bl.a. golfbana, joggingspår, skidspår, ridskola och härliga strövområden. I Viby finns sjöarna Ravalen och Översjön (Järvafältet) med badmöjligheter. Närliggande sjöarna Norrviken och Edsviken erbjuder bad sommartid samt plogad skridskobana vintertid. I Sollentuna finns allt för den aktive, här finns t.ex. Sollentunavallen (friidrott/ishockey/bandy/fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall.

Kommunikation

Avstånd till busshållplats är ca 500 m. Här går buss till Norrvikens station, Sollentuna C, direktbuss till Stockholm City morgon/eftermiddag under rusningstid. Avstånd till pendeltåg Norrviken station är inom några minuters promenad. Pendeltåg till Stockholm C tar ca 20 min. Pendeltåget går även till Arlanda flygplats och tar ca 15 min.
Med bil tar det ca 20-25 min till Arlanda eller Bromma flygplats.

Närservice

I Norrviken centrum finns mataffär, vårdcentral, restauranger m.m. I Rotebro finns COOP extra och Willys, systembolag, McDonalds samt Rotebro Centrum med vårdcentral, folktandvård, bank samt butiker.
I Sollentuna finns flera större köpcentra med massor av butiker. Närmast ligger Stinsen och lite längre bort finns Sollentuna Centrum.

Övrigt

För ytterligare bra information om kommunen titta gärna på www.sollentuna.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fasad

En perfekt plats under eken

Vi tänker på dig

Mysig trädgård

Ner mot Lounge-hörnan

Planritningar

Planritning 2D

Planritning 3D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Fastigheten ligger en bit in från vägen och nås via en uppfart förbi angränsande villor. Direkt när man kommer upp finns det parkeringsmöjligheter för 2-3 bilar i och bredvid carport.

Här skymtar man baksidan av huset och går man runt möts man av en sol-rik altan omgiven av lummig grönska. Här är man väl skyddad från insyn och kan njuta av sol, fågelkvitter och social samvaro.

Den mysiga trädgården är varierad och väl uppväxt. Här möts gräsmatta och planteringar med inspirerande inslag av naturtomt, vackra träd, samt möjlighet till trädgårdsodling. Den ger god plats för såväl lek som avslappning och man kan få sol nästan hela dagen.

Uppfarten grusades senast 2020. Carporten har nytt papp-tak från 2020 men är i övrigt i behov av upprustning. Här finns dessutom ett rymligt förråd. Husets fasad målades 2010.

Från carporten går en gruslagd gångväg mellan rabattodlingar upp till entrén, som erbjuder en insynsskyddad uteplats (upprustningsbehov). Här finns även ett äppelträd.

ENTRÉ OCH HALL
Man välkomnas av en praktisk entré som leder vidare till en större hall med fyra garderober. Korkmatta på golv och tapetserade väggar. I hallen finns även en klädkammare med laminatgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 1
Det första sovrummet ligger rakt fram sett från hallen. Här finns plastmatta och målade väggar samt en garderob. Fönster ut mot den lummiga baksidan av trädgården.

SOVRUM 2
Nästa sovrum i fil har samma storlek som det första och även här har man en garderob. Plastmatta och målade väggar.

SOVRUM 3
Det största sovrummet har en hörn-placering i huset med fönster mot baksidan. Här finns gott om plats för dubbelsäng. Fyra garderober. Heltäckningsmatta och tapetserade väggar.

SOVRUM 4 / HEMMAKONTOR
Detta rum har också en hörn-placering och har utsikt mot terrassen på framsidan. Här finns tre garderober. Heltäckningsmatta och tapetserade väggar. Detta rum kan med fördel användas som hemmakontor då det ligger avskilt från husets mer sociala delar.

BADRUM
Badrummet renoverades cirka 1995.
Helkaklade väggar och klinkergolv. Elektrisk handdukstork. WC, handfat med kommod. Duschkabin.
En garderob.

SEPARAT WC
Praktiskt placerad i hallen ligger en separat WC med handfat och ett högskåp. Korkmatta och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM OCH MATSAL
Fantastiskt fint vardagsrum. Här har man ett högt och bra läge och får fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Denna generösa sällskapsyta erbjuder många möjligheter för social samvaro och flexibla möbleringsval. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrummet ligger i vinkel till en matsalsdel som ligger i änden av hallen. Här finns gott om plats för minst 8 personer. Två stora fönster ger fint ljusinsläpp till matsalen och hallen.

KÖK
I anslutning till matplatsen finns köket. Utrustning med kyl (Electrolux), frys (Husqvarna), spis (Husqvarna), samt diskmaskin (Bosch). Här finns möjlighet att öppna upp mot matsalsdelen för en mer luftig och social kökslösning.

TVÄTTSTUGA MED UTGÅNG TILL BAKSIDA
Från köket kommer man till en praktisk och rymlig tvättstuga. Här finns en CTC-panna med luft-vattenburet system.
Tvättmaskin (Bosch), samt torkskåp. Plastmatta och tapetserade väggar. Här finns dörr ut till baksidan av huset.

VIND- OCH KÄLLARFÖRVARING
Vind finns med ståhöjd och mycket goda förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en större krypgrund med dörr under huset. Denna har använts som källarförvaring.
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
138 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1981
Uppvärmning
Luft-vattenvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 6/9/2021
Energiklass
D
Energiprestanda
63 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
113 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas isoler
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Galvaniserad målad plåt
Fastighetsbeteckning
Älgen 16
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 37,755 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 21,618
VA
SEK 7,768
Renhållning
SEK 1,574
Försäkring
SEK 6,795
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,524 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,946,000
Byggnadsvärde
SEK 2,143,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 480,700
Tomt
Areal
919 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan Stadsplan Vattenskyddsområde
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Norrviken GA:11, Samfällighet: Sollentuna Älgen S:1

Karta

Norrviken Sollentuna

Limavägen 10

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg