190
MEDFF9AE8B6BEF54FC99D8FFE68F2D17A4E

Möjlig 3:a

Såld!

Gångsätra, Lidingö

Lillåkersvägen 7


Såld!
Slutpris: SEK 2,750,000

Ansvarig mäklare

Intill Långängen och naturreservatet i radhusliknande boende ligger denna stilrent renoverade 2/3:a. Totalrenoverad 2007 med genomgående ekgolv, ytskikt kök samt badrum. Rymlig balkong i söder med trätrall. Parkeringsmöjligheter och närhet till kommunikationer och ca 15 min till Stureplan.

Om området

Centralt och omtyckt område med både villabebyggelse och flerbostadshus. Närhet till förskola, skolor, gymnasium, mataffär och kommunikationer. För den aktive finns flera gym, simhall, idrottshallar, fotbollsplaner samt två ishallar. Omedelbar närhet till sköna naturområden som Kottlasjön och Långängens naturvårdsområde.

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss. På bara några minuter tar du dig snabbt och enkelt till Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det drygt 5 minuter till Ropstens T-bana och ca 15 minuter till Stockholms innerstad.

Närservice

Nära till stora och välsorterade matvaruaffärer som Willys och Ica Kvantum. Restaurang, pizzeria, bank, bageri, Nordic Wellness och apotek finns vid Larsbergs torg.

Övrigt

Högsätra kommer genomgå en stor förvandling de närmsta 10 åren med 700 nya bostäder och satsningar på närservice, idrott- och grönområden.

Tanken är även att sammankoppla Högsätra med Larsberg och Dalenum som vuxit fram med ca 1000 nya bostäder från 2012 och kommer stå klart om några år.

Läs mer hos Lidingö stad: http://www.lidingo.se/toppmeny/byggabomiljo/planerochutveckling/pagaendedetaljplaner/hogsatraplanprogram/nyheterhogsatra/seplanernaforhogsatrai3d.5.17f4155b156da0dc539af35.html

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,325 inklusive värme, vatten, bredband och kabel-tv. El-avgift tillkommer på månadsavin.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2.5 rok
Boarea63.6 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer808
Byggår1974

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2.5 rum
Boarea
63.6 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Hall med goda avhängningsmöjligheter via en exklusiv skjutgarderob. Plats även för byrå/sittplats.
Kök
Stilrent kök som går i vit ton mot svart kakel, bänkskiva och golv i ek. Köket är optimalt planerat med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns rostfria och integrerade vitvaror i form av: spishäll, kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, microugn samtliga från Bosch och diskmaskin (Whirlpool). Fläkt.

Här finns plats för matbord om 4 intill fönstret.

Tidigare fanns en dörr in till sovrummet som är igensatt men går att återställa. Spotlightbelysning och vitmålade väggar.
Badrum
Påkostat badrum med exklusiv känsla i form av svart klinkergolv med värmeslingor mot vitkaklade väggar med svarta detaljer.

Här finns platsbyggda lösningar, duschhörna med glasdörr, spotlightbelysning, handdukstork och tvättmaskin.
Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i ena delen av lägenheten med två centralt placerad fönster mot äng, kolonilott, idrottsplats och förskola.

Rummet har ett oljat vackert original ekparkettgolv mot ljusa väggar. Här finns det plats för rejäl matplats om 6-10 personer och större soffgrupp med tv-hörna.
Sovrum/klädkammare
En gammal klädkammare har genomgått en förvandling och har blivit ca 2 kvm större efter att man tagit ner vägg ut till det gamla förrådet. Detta skapar möjlighet att nyttja det som mindre sovrum/arbetsrum eller bara använda det som en stor klädkammare.

Full förvaringsinredning längs med väggarna, ekgolv har lagts in, stilren blå färg målad på väggarna, spotlightbelysning och installerade högtalare i taket.
Uteplats
Härlig infälld balkong i söderläge. Trall och plats för mindre soffgrupp/matbord.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Beskrivning av våningsplan
högst upp i huset!
Avgift
SEK 3,325 inklusive värme, vatten, bredband och kabel-tv. El-avgift tillkommer på månadsavin.
Andel i föreningen
0.52837 %
Andel av årsavgiften
0.57394 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt
2007 -totalrenoverad med ny el, golv, ytskikt, kök, badrum och planlösning.
2018 - renovering av klädkammaren med ny inredning
Förening
Namn
Brf Gröna Husen Lidingö
Om föreningen
Brf Gröna husen registrerades 2001, fastigheten köptes 2005 och därmed ombildades lägenheterna till bostadsrätter. Föreningen består av 12 stycken tvåvåningshus, 2 trevåningshus samt en garagefastighet och soprum. I Brf Gröna Husen Lidingö finns totalt 156 lägenheter varav 9 st är hyreslägenheter. Det finns två lolkalhyresgäster: daghemmen Äpplet (Montessori) och Skogsgläntan (Ur & Skur). Till varje lägenhet hör ett förråd. Extra förråd finns att hyra, separat kö till dessa. Sophus, cykelförråd och barnvagsförråd finns i området.

Följande renoveringar har utförts:
2018 - Installation av solpaneler
2018 - Renovering av tak
2017 - Målning och tätning av samtliga fönster
2017 - Föreningen har under 2017 utfört underhåll i bostäder, gemensamma utrymmen, installationer, sanitet, markytor och garage/p-platser
2016 - Föreningen har under 2016 utfört underhåll i bostäder, värme, ventilation, el och huskropp utvändigt
2012 - Garagerenovering
2011 - Byte av samtliga balkonger
2010 - Bollplan
2009 - Genomfördes en upprustning av den gemensamma gården och under hela 2009 har omfattande ombyggnation av husgrunder, entréer, balkonger och värmeisolering av fasaderna skett

Kommande renoveringar:
2020 - Byte av samtliga balkongdörrar.
Stambyte är ej planerat men ligger i underhållsplanen för senast år 2030. Vartannat år genomförs kontroller utav stammarnas skick.

För mer information, se föreningens hemsida:
www.gronahusen.bostadsratterna.se
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
156
Varav hyreslägenheter
9
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Föreningen har gruppavtal med Com Hem, i avgiften ingår 8 favoriter och 100/10 Mbit/s bredband.
Parkering
Föreningen tillhandahåller 66 garageplatser som går att hyra för 572 kr/mån samt 66 p-platser utomhus, platserna på parkeringsdäcket kostar 312kr/mån. Det finns 29 st MC/mopedplatser i kallgarage. Det finns även 19 st gästparkeringar på parkeringsdäcket.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Föreningen har ett centralt avtal med Fortum avseende el för samtliga lägenheter. Individuell avläsning av lägenhetsförbrukningen sker automatiskt och debiteras varje månad i efterskott med lägenhetsavgiften. Inget enskilt elavtal behövs därför för de boende.

Karta

Gångsätra Lidingö

Lillåkersvägen 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg