190
MED1D05BFB1064D4EBD817AE0D2CF1B4A62

En modern lägenhet i ett av Kungsbackas mest attraktiva områden!

Kommande®

Kungsbacka

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,170
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm

Ansvarig mäklare

Inom en nära framtid väntar en chans att kunna slå till på en stilren lägenhet mitt i centrala Kungsbacka. Denna lägenhet om 62 kvm fördelade över 2rok stod klar 2011. Här finner ni en genomgående modern lägenhet med smakfulla materialval och ljusa ytskikt. Genom inte bara en utan tre(!) stycken franska balkonger erbjuds ni rikligt med ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter en varmare sommardag. Lägg därtill att denna lägenhet är belägen i en välskött föreningen med god ekonomi och ni har ett komplett hem att blicka fram emot.

Kungsbacka innerstad lämnar i sin tur inte mycket i övrigt att önska. Här bor ni med promenadavstånd till det mesta som Kungsbacka har att erbjuda. Allt från butiker, restauranger och caféer har ni nästintill på ett armlängdsavstånd. Dessutom är Kungsmässan med alla dess butiker belägen endast en kort promenad bort.
Omkring Kungsbacka innerstad finns det både förskola och grundskola samt högstadieskola och gymnasieskola. Med raska ben tar ni er enkelt till Kungsbacka station där pendeltåg avgår till Göteborg samtidigt som Öresundståget tar er söderut. Självklart går där även flertalet bussar för er som vill ta er vidare i kommunen.

Här finner ni helt enkelt ett modernt hem, centralt beläget i hjärtat av Kungsbacka innerstad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg