190
MED50E33182A2F740A5816C27CA08960293

Modern 1:a med kvalité i Knivsta!

Kommande®

Knivsta, Knivsta

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,636 inkl. värme, vatten
Antal rum1 rok
Boarea27 kvm

Ansvarig mäklare

***FAST PRIS***Denna nyproducerade 1:a i Knivsta finns nu chans att förvärva efter att projektet sålde slut! Beläget med tågstationen runt hörnet är det perfekt för dig som pendlar.

Här har du goda kommunikationer till universitet eller arbete oavsett om det är beläget i Uppsala eller Stockholm samt till Arlanda. En bostad perfekt för dig som söker en övernattningslägenhet eller något mer permanent.

Denna lägenhet erbjuder ett boende med hög standard så som Marbodalkök, extra högt i tak (2,70 m) samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Det bekvämligheter som kan tänkas önskas helt enkelt!

Du når lägenheten från en entréterass och redan när du kliver in genom dörren slås du av det ljusa och luftiga intrycket. Det vitmålade väggarna och vitlaserade trägolvet ökar till den moderna känslan och erbjuder ett blankt blad att göra till sitt eget.

Fördelat på 27 kvm, finner du här en hall med fint ljusinsläpp från allrummets stora fönster samt ett kök med alla bekvämligheter i öppen planlösning, vilket ger gott om sociala möjligheter.

I allrummet sätter endast fantasin gränser för möbleringen. Här får du plats med både säng samt soffgrupp eller matplats om så önskas. I det helkalkade badrummet finner du b.la. tvättmaskin.

Med den genomtänkta planlösningen och smarta förvaringen har du gott om plats, men önskas ytterligare förvaringsmöjligheter har bostaden ett tillhörande förråd. Det gemensamma utrymmena utgör även en stor del av charmen då det finns en gemensam takterrass att nyttja.

Med service och bekvämligheter ett stenkast bort och kommunikationerna runt hörnet är det en perfekt bostad för dig som inte vill begränsas.

Välkommen till din nya bostad, välkommen hem!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim Alami på telefonnummer 0767-11 90 90 eller mail på maxim.alami@husmanhagberg.se.

Om området

I Knivsta har du nära till allt. Kommunen har fantastiska grönområden av natur med sjöar, skogar och rikt jordbrukslandskap men också stränder, skogsområden och större ängspartier närmare centrum. För den som gillar att vandra går den klassiska Upplandsleden genom Knivsta som erbjuder varierad vandring genom skog och mark.

I Knivsta finns det tio grundskolor, samt en gymnasieskola med flertal yrkesförberedande program. Det finns också flera kommunala och fristående förskolor.

Kommunikation

SJ-tåg till Stockholm och Uppsala går från Knivsta varje halv- eller heltimme, beroende på tid på dagen. Tågen går regelbundet alla dagar i veckan. SLs pendeltåg stannar också i Knivsta och går, förutom till Uppsala och Stockholm, även till Arlanda. Bussar finns till och från Uppsala och till Arlanda med UL (Upplands lokaltrafik). Buss finns även till Sigtuna och Norrtälje.

Närservice

I Knivsta finns flera restauranger, caféer samt bagerier. I centrum finner du b.la. större matbutiker, apotek, systembolag, frisörer, optiker samt andra bekvämligheter.

Parkering

Knivsta är en stad belägen perfekt mellan Stockholm och Uppsala (även Arlanda). Här har du goda pendlingsmöjligheter åt båda håll både kollektivt och per bil. Det finns flera anordnade parkeringsplatser. Närmare järnvägsstationen finns avgiftsbelagda pendlarparkeringar som också kan nyttjas för korttidsparkering. Det finns dock två avgiftsfria pendlarparkeringar centralt. Vid E4:ans påfart finns avgiftsfri pendlarparkering för både bil och cykel. Här stannar också flera busslinjer.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg