190
MED507AA7BE8B734F4D815A9301988B529E

EN 2:A ATT BEUNDRA OCH BESKÅDA PERFEKT SOM FÖRSTA BOSTADEN!

Kommande®

Rissne, Sundbyberg

Kavallerivägen 2B

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,979 Värme och kallvatten. Avgift för varmvatten avräknas efter faktisk förbrukning. Obligatorisk avgift om 165 kr/mån tillkommer i avgiften för bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning5 (hiss finns)
Byggår2019
Driftskostnad336 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 2,395,000

- Super fräscht boende
- Högt i tak, 2,85m
- Genomgående läckert ytskikt
- Stor balkong på ca 8kvm
- Stor klädkammare som går att göra till ett arbetsrum
- Vuxit fram till ett mer familjevänligt område.
- Tvärbana färdigställs 2022
- Nära till t-bana, flertal bussar vid Rissne C


Nyproduktions när den är som bäst. Med grönskan och stadspulsen som grannar så får du en bostad som utöver det vanliga. Denna 2 rums bostad erbjuder högkvalitativt ytskikt med en härligt öppen planlösning. Med stora fönsterpartier från 2 väderstreck får man en härliga känsla av rymd genom hela bostaden. Här erbjuds en stor balkong med plats för större möblemang att förbereda för de där långa dagarna på balkongen med gott sällskap. Köket erbjuder full maskineri för det vardagliga behovet i köket tillsammans med ett underbart ytskikt. Ett stort och rymligt sovrum som erbjuder en egen walk-in closet som antingen kan göra till ett arbetsrum. Det stora badrummet har en härlig grå kakel och klinkers med både tvättmaskin och torktumlare.
I ett läge mellan Sundbyberg- och Rissne C. Inom kommer så kommer tvärbanan även till Rissne C. Invid grönska med motionsspår, förskolor, skolor, kommunikationer, restauranger och närbutiker.


Välkommen hem!

Om området

Rissne präglas för sitt utmärkta läge, med sina goda anslutningar till natur och friluftsliv samt allt inom dagligvaruhandel. Vid Rissne IP finns en aktivitetspark för parkour intressenten, utegym och studsmattor samt flertalet fotbolls- och basketplaner. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden såsom Rissne ängar, Lötsjön och med bara 10 minuters promenad kan man ta sig Ursviks motions & friluftsområde

Kommunikation

Med en promenad ifrån bostaden hittar ni Rissne torg som erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter. T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 12 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer.
2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.

2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Övrigt

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
HALL
Här kliver man in i en välordnad och rymlig hall som direkt erbjuder plats för förvaring och avhängningsmöjligheter. Genomgående ekparkett som sträcker sig från hallen till resten av bostaden. Målade väggar i ljus kulör.
VARDAGSRUM/KÖK
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är luftigt och rymligt. Med sin goda yta och stora fönsterparti mot balkongen samt ljusinsläpp från 2 väderstreck får man en upplevelse av rymd.
Här finns gott om plats att möblera efter eget behag med plats för stor soffgrupp, matbord för 4-6 personer.
Parkettgolv och ljust målade väggar.

Super fräscht kök i underbar skandinavisk design. Köket finns all utrustning som behövs för det vardagliga hushållet med maskinell utrustning som ugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl & frys och diskmaskin. Här finns även plats för matbord till 4-6 personer.
BADRUM
Stort och lyxigt helkaklat badrum i läcker grått klinkergolv med golvvärme. I Badrummet finns spegel med handfat och kommod. Även utrustat med WC,dusch med glasväggar, takspottar med dimmer samt tvättmaskin och torktumlare med tvättbänk.
BALKONG
Från köket direkt når du ut till den stora balkongen på ca 8 kvm. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang av utemöbler för att skapa det som sitt andra vardagsrummet.
SOVRUM
Stort och rymligt sovrum som erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt annat möblemang. Platsbyggda garderober som erbjuder plats för förvaring. Bättre blir det med en klädkammare som är direkt ansluten till sovrummet
KLÄDKAMMARE
Klädkammaren har gått om avhängning möjligheter. Med eget fönster så får man in gott med ljusinsläpp och perfekt för den som jobbar hemifrån och vill omvandla det till sitt egna kontor.
FÖRRÅD
Bostaden erbjuder nyttjanderätt till ett förråd.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 8, hiss finns
Pris
SEK 2,395,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 2,979 Värme och kallvatten. Avgift för varmvatten avräknas efter faktisk förbrukning. Obligatorisk avgift om 165 kr/mån tillkommer i avgiften för bredband.
Driftskostnad
SEK 4,031 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,421
Försäkring
SEK 1,610
Kommentar
Obligatoriska tillägg: Bredband inkl 25% moms 165 kr/mån
Andel i föreningen
0.44 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostdashus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till och frånluft
Energideklaration
Utförd 12/9/2019
Energiklass
C
Energiprestanda
85 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas

Karta

Rissne Sundbyberg

Kavallerivägen 2B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg