190
MEDA1A7F23BE10744229A7510290328E2BD

Såld!

-, Kista

Kaskögatan 22, 5tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,110,000

Ansvarig mäklare

Tillfälle att förvärva en ljus och fräsch lägenhet om 3 rum och kök med kanonläge på Kaskögatan. Fräscht badrum och kök med stor matplats i burspråk. Högst upp i huset utan insyn. Bra förvaringsmöjligheter. Lugnt och trivsamt område nära buss/t-bana, närservice och fin natur på Järvafältet. Välkomna!

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,674 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea75.9 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer767
Byggår1975

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till denna optimal planerade 3:a om 75,9 kvm i populära Kaskögatan! Stort vardagsrum med utgång till den lättmöblerade balkongen högst upp i huset. Kök med matplats för 6-8 personer invid fönster, två sovrum samt badrum med badkar. Central läge med enbart 5 min från Akalla Centrum där T-bana, matbutiker, bussar ligger. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet.

HALL med delvis svart klinkergolv och parkettgolv -12 med ljusa tapeter på väggarna. Plats för avhängning på hatthylla. Från hallen når man ett rymligt FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE.

Plastmatta i BADRUM samt vitkaklade väggar med svart bård. Badrummet har badkar, WC, handfat, badrumsskåp samt tvättmaskin.

Ljust och fräscht KÖK -12 med parkettgolv, vita väggar samt vita köksluckor. Ljust mosaikkakel ovan arbetsbänk. Vitvaror: kyl/frys, spis, fläkt samt diskmaskin. Gott om plats för en trevlig matplats vid balkong och fönster.

Rymligt och ljust VARDAGSRUM med parkettgolv och målade väggar. Från vardagsrummet når man ut till den härliga BALKONGEN i söderläge. Fint läge högst upp i huset med fri utsikt.
.
SOVRUM 1 med parkettgolv -12 och vitmålade väggar.

SOVRUM 2 med parkettgolv -12 och tapetserade väggar.

Till lägenheten hör även ett källarförråd.


Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
75.9 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,674 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Andel av årsavgiften
0.1307 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1975
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 12/28/2008
Energiprestanda
142 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
HSB Brf Porkala nr 249 i Stockholm
Om föreningen
Stamspolning gjord under 2011. Förslag om stambyte framlagt av styrelsen i maj 2014. Beslut oktober 2014: Styrelsen, med hjälp av professionell rådgivning, bedömer att inget stambyte kommer behövas de närmaste fem åren. En total renovering av trapphusen gjordes 2012. 3-glasfönster kommer installeras i alla bostäder med start höst 2017. Renovering av tvättstugor 2007-2008 Tvättstugor finns i följande hus: Sveaborgsgatan 10, Kaskögatan 6 och 24. Porkalagatan 15 Sibeliusgången 32, 38, 42, 46, 50 och 58. Nyrenoverad bastu med dusch finns på Kaskögatan 18, ingång från källargången. Föreningen har ett eget gym, Porkalagatan 15, ingång baksidan. Festlokal som renoverades under 2013 finns på Sibeliusgången 52.

Bredband från Bredbandsbolaget och grundutbud av kabel-tv från ComHem ingår i månadsavgiften.

Bredband finns indraget och levereras av Bredbandsbolaget eller Comhem. Kabel-TV levereras av Comhem.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och förråd tillhörande lägenheten finns längst ner i huset.

Parkering: Föreningen har två parkeringsgarage där föreningens medlemmar kan hyra parkeringsplats, Kasködäcket och Porkalafaret.

Kasködäcket, är ett parkeringshus i tre plan där det undre är helt inbyggt, det mellersta halvöppet och det översta planet, som ligger i markplan, är öppet. Porkalafaret, är ett underjordiskt parkeringsgarage som löper under husen på Sibeliusgången.

Totalt finns det 664 parkeringsplatser, varav 6 st är för motorcyklar och 18 st är för husvagnar.

Området: Fastigheten ligger i Akalla som är ett mycket naturskönt område. På promenadavstånd finns Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar och den idylliska Akalla by med anor från 1700-talet där man kan se får, hästar, höns, kor, kaniner, ankor och getter.

Karta

- Kista

Kaskögatan 22, 5tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg