MED9ED339388AA747188EDFDB4277925508

Perfekt för barnfamiljen!

Vällingby - Kälvesta, Vällingby

Kärrgränd 169

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea116 kvm
Biarea54 kvm
Tomtarea148 kvm
Byggår1969
Driftskostnad3,066 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,450,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 11:00 - 11:45

I familjärt område ligger detta karaktärsfulla radhus, totalt 170 välplanerade kvm fördelade på tre plan. På entréplanet finner du kök, vardagsrum och wc. Fyra ljusa sovrum och två badrum är samlade på övre plan. Källaren erbjuder en mysig gillestuga med eldstad, tvättstuga, relaxdel och bra förrådsutrymmen. Lekplats runt knuten samt närhet till skolor, förskolor, mataffärer och kommunikationer.

Om området

Kälvesta är ett mycket barnvänligt radhus- och villaområde i nordvästra Stockholm. Det är ca 3 km till både Spånga och Vällingby. I Kälvesta är det aldrig långt till omtyckta dagis eller skolor för barn i alla åldrar. I området finns fina promenad- och cykelvägar, bland annat till Mälarens strand.

Viktiga dokument & länkar

Samfällighetens hemsida

Bilder

Välkommen till Kärrgränd 169!

Uteplats intill entrén

Härlig träaltan på baksidan

Ljust vardagsrum

Utgång till baksidan från vardagsrummet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
- ENTRÉPLAN -

HALL
Välkomnande och rymlig entréhall med beigefärgat klinkergolv och vitmålade väggar. Förvaring för ytterkläder med två dubbelgarderober, dessutom finns ett inbyggt städskåp. Trappor leder upp till övervåningen och ner till källarplanet.

GÄSTTOALETT
Ingång från entréhallen till denna gästtoalett som har beige klinkergolv. Ljust kakel på nedre delen av väggarna och vit våtrumstapet på den övre delen. Här finns en wc, tvättställskommod och spegelskåp.

KÖK
Ett fint Ikeakök med luckor i ekfaner och ljust kakel över arbetsbänkar i laminat. Vitvaror i rostfritt utförande från 2011/2012. Induktionshäll och diskmaskin från Ikea. Köksfläkt och fullstor kyl och frys från Husqvarna. Inbyggd ugn och mikro från Bosch. På golvet ligger ekparkett, väggarna är vitmålade och i taket är det inbyggda spotlights.

VARDAGSRUM
En tidstypisk dörr med glaspartier leder in till det väl tilltagna vardagsrummet som badar i ljus tack vare stora fönsterpartier. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. En altandörr leder ut till trädgården.

- ÖVRE PLAN -

HALL
Centralt placerad hall med ingång till alla rum på detta våningsplan. Här ligger laminatgolv och väggarna är vitmålade. Ett takfönster ger ett fint ljusinsläpp. Här finns ett inbyggt linneskåp.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har laminatgolv och vitmålade väggar. En inbyggd garderob och ett linneskåp erbjuder smart förvaring.

SOVRUM 2
Ett fint sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Även här finns en inbyggd garderob och ett linneskåp.

DUSCH/WC
Här finner du två badrum som ligger vägg i vägg. Det första har beige kakel och klinker med behaglig golvvärme. Utrustat med dusch med duschväggar, wc, tvättställskommod, badrumsskåp, handdukstork och inbyggda spotlights i taket.

Badrum
Även här beige kakel och klinker med behaglig golvvärme. Inbyggt badkar med en glasvägg, handdukstork och tvättställsmöbel samt badrumsskåp. Inbyggda spotlights i taket.

SOVRUM 3
Det största sovrummet har ekparkettgolv och väggarna pryds av blå tapeter. En stor garderobsvägg ger utmärkt förvaring. Utgång till balkongen.

SOVRUM 4
Detta sovrum har laminatgolv, gröna tapeter på väggarna, en inbyggd garderob och en lös dubbelgarderob samt utgång till balkongen.

- KÄLLARPLAN -

HALL
Här ligger ett beige klinkergolv med golvvärme och väggarna är vitmålade. Här finner du elskåpet och en matkällare under trappan.

GILLESTUGA
En mysig gillestuga med massivt trägolv, vitmålade vävtapeter på väggar och en vacker eldstad. Tre fönster släpper in ljus även här.

GROVENTRÉ/FÖRRÅD
I anslutning till gillestugan finns ett förråd, en klädkammare och en groventré från baksidan.

RELAX/DUSCH/WC
Beige klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Arbetsbänk i laminat och tvättho med blått kakel över. Dusch med kakel och klinker. Wc:n har även den klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns tvättställ och spegelskåp.

BASTU
Stor fin bastu med beige klinkergolv och två sittbänkar.

TVÄTTSTUGA/PANNRUM
Intill bastun ligger tvättstugan/pannrummet som har vitmålat betonggolv och vitmålade väggar. Varmvattenberedare från NIBE. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

UTFÖRDA RENOVERINGAR

2019 - Nymålad fasad på baksidan
2012 - Ny altan och markis
2011 - Nytt kök med nya vitvaror
2010 - Ny varmvattenberedare
2007 - Renoverat båda badrummen på övre plan
2005 - Dränerat om framsidan
2005 - Ny wc källarplan
2005 - Renoverat gästtoalett entréplan
2005 - Renoverat relax/bastu och hall källarplan
2004 - Bytt fönster entrésida
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
116 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
54 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
3-plans radhus
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Vattenburen el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 9/16/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
150 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Betong, lättbetong och trä
fasad
Kalksandsten och trä
Fönster
3-glas + 2-glas
Tak
Papp
Fastighetsbeteckning
Aida 15
Övrigt
Radhusen i kvarteret Aida har klassats som kulturhistoriskt värdefulla av Stockholms Stadsmuseum. Husen ritades av Lennart Billgren på 60-talet och typiskt för dessa radhus är den mycket tydliga uppdelningen i entré och trädgårdsfasad.

Internet via fiber från Ownit och kabel-tv via Canal Digital.
Övriga byggnader
Garage i länga med eluttag och laddare för elbil samt fria parkeringsplatser vid garagen och längs med gatan.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 36,792 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 20,000
VA
SEK 2,000
Renhållning
SEK 1,000
Väg, samf
SEK 6,940
Försäkring
SEK 6,852
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

I samfällighetsavgiften ingår garage i länga och skötsel i området. V/A och sophämtning faktureras via samfälligheten. V/A mäts individuellt och kostnad för sophämtning beror på samfällighetens totala sopvikt.

Samfällighetens hemsida: www.samfaida.se.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,372,000
Byggnadsvärde
SEK 1,990,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,045,835
Tomt
Areal
148 kvm
Tomtbeskrivning
En lagom stor trädgård att rå om. Baksida i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, perfekt för mysiga grillkvällar med familj och vänner. På framsidan kan du dricka kaffe i morgonsolen.
Planbestämmelser
Stadsplan Ändring Av Dp Vägplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Aida GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Förmån: Avtalsservitut: Elkablar Mm, 01-IM2-84/23769.1

Karta

Vällingby - Kälvesta Vällingby

Kärrgränd 169

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg