MEDD7D4A9547751463994593A7A0B998BC2

Läcker 3:a med dubbla balkonger och loft!

Vallastaden, Linköping

Hugo Theorells gata 25

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,118 exkl. driftkostnad
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea64.9 kvm
Biarea10 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1204
Byggår2017
Driftskostnad700 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,295,000

Missa inte chansen att slå till på denna smart planerade 3:a i populära Vallastaden - Linköpings coolaste kvarter ett stenkast från universitetet och Mjärdevi! Lägenheten har förutom läckert kök även lyxigt badrum med egen tvätt. Två bra sovrum varav det ena har ett loft med plats för säng eller förvaring. Förråd på vinden, cykelrum samt stort inglasat uterum och terrass på taket. I området finns restauranger, mataffär, bra kommunikationer samt garage och parkering för bilen.

Lägenheten disponeras enligt följande:
Hall med garderob och hatthylla. Stilsäkert med ljust målade väggar och ljust parkettgolv i ask som leder dig vidare in i lägenheten.

Badrum med kakel och klinkers i stilsäkert utförande. Duschhörna med snygga glasdörrar, kommod och spegelskåp med bra förvaring samt wc. Även bekvämt med tvättmaskin och torktumlare.

I det öppna rummet som består av kök och vardagsrum möts ni av 3,2 meters takhöjd och härligt ljusinsläpp. Läckert kök med ljusgrå luckor, bänkskiva i marmor och gott om förvaring. Köket är utrustat med dubbla kyl och frys, diskmaskin, spishäll, ugn, mikro samt fläkt. Bra matplats samt plats för stor soffa och tv-möbel. Utgång till balkong i västläge med sol från eftermiddagen.

Sovrum 1 med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Garderober samt ett sovloft, perfekt för övernattande gäster eller extra förvaring. Även här finns en härlig balkong i västläge.

Sovrum 2 med högt i tak och bra ytor för säng och skrivbord.

Passivhus med låg drift! Utöver föreningens avgift betalas kostnad för värme, vatten, TV, Internet, hushållsel och hemförsäkring. Värme samt varmvatten debiteras separat beroende på bostadsrättshavarens förbrukning. Debitering för hushållsavfall 1,88 kr/kg. Totalt ca 7-800 kr/mån.

Om området

Vallastaden är Linköpings nyaste stadsdel med en mycket spännande struktur. Här blandas lägenheter med villor och skapar tillsammans ett miljömedvetet område. Bo nära universitetet, city och naturen. Ett stenkast bort ligger Citygross vilket bidrar till en praktisk vardag. Området byggs upp med en tät och blandad arkitektur - med urban känsla och en vibrerande atmosfär. Stadsdelen kommer innehålla offentliga mötesplatser såsom torg, parker, kaféer och odlingslotter. Men också en park med grönskande fruktlundar och stora grönytor. Vallastaden kommer att innehålla två förskolor och ett serviceboende. Läs mer på: http://www.vallastaden2017.se/om-vallastaden/

Kommunikation

Goda bussförbindelser mot City, Mjärdevi, Sjukhuset och Universitetet.

Närservice

Citygross, förskola, universitet, apotek, systembolag mm.

Parkering

Garage finns att hyra.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
10 kvm biarea = loft
Antal rum
3 rum
Boarea
64.9 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,295,000
Avgift
SEK 3,118 exkl. driftkostnad
Driftskostnad
SEK 8,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
VA
SEK 1,000
Uppvärmning
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,400
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
6.5658 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår
2017
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Smedstabäcken
Om föreningen
Brf Smedstabäcken består av 18 bostadsrätter och 5 bostadsrättslokaler, varav en av dessa lokaler är upprättat som ett café, i varierande storlekar. Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden. I föreningen finns gemensamt cykelförråd och gemensam vinterträdgård och terrass på taket.

I varje kvarter finns ett gemensamt "felleshus" som fungerar som en naturlig samlingspunkt för de som bor i området. I Felleshuset finns övernattningsmöjligheter för gäster samt en lokal som kan användas till fest. Här finns även sophanteringen.
Antal lägenheter
18
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
Fiber via Utsikt.
Se mer info på www.utsikt.se
Parkering
Parkering finns i P-huset Flustret i området. Till föreningen finns 7 parkeringsplatser för uthyrning via Dukaten. Kostnad 800 kr/mån.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Vallastaden Linköping

Hugo Theorells gata 25

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg