190
MED04763A11EADE433AA4B0EE869A71FB34

Såld!

Barnvänligt och naturnära

Gustavsberg Björnkärret, Gustavsberg

Hermelinvägen 9

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea117 kvm
Tomtarea211 kvm
Byggår1976
Driftskostnad2,288 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,900,000

Ansvarig mäklare

Boka er för privat visning eller kom på de planerade visningarna av det perfekta radhuset för er som vill bo lugnt men ändå centralt. Huset ligger på en lugn återvändsgata i naturskön miljö och är optimalt planerat med tre sovrum och badrum på övreplan ett stort vardagsrum med härlig kamin som inbjuder till många timmars mys häng i soffan. Vardagsrummet har en storlek så stort att det kan med enkla medel byggas om till ytterligare ett sovrum eller öppna upp mot ett vardagsrum med kök i vinkel.
Alla utskick är nymålade.
Tomten bjuder på ett soligt, ljust, fritt läge med vacker naturtomt och skog på baksidan. Framsida är i bästa sydväst läge och helt utan insyn då carport och det generösa förrådet ramar in och skyddar innergården mot insyn. Framsidan blir som ett rum en utomhus oas ett extrarum om sommaren.
Radhuset ligger nära en stor lekplats och härliga strövområden vilka man når direkt från tomten. Här har ni verkligen ett hem att trivas i, varmt välkommen på visning!

Om området

Björnkärret började bebyggas på 70-talet och är ett av Gustavsbergs allra trevligaste familjevillakvarter. Mycket beror det på dess naturnära läge, bristen på genomfartstrafik samt trädgårdarnas uppväxta karaktär. I nära anslutning till området finns både förskola och skola som fått höga betyg när det gäller kvalité.

I Gustavsbergs centrum finns vidare all tänkbar service, regelbundna bussförbindelser till Slussen samt kulturhistorisk intressant miljö med koppling till porslinstillverkningen. När det gäller idrottsmöjligheter för ungdomar och vuxna erbjuder Gustavsberg allt! Tennis, fotboll, ishockey, ridning, handboll och simning är bara några av sporterna som föreningarna kan stoltsera med.

I närheten av Björnkärret finns dessutom sjöar, eljjuspår, golfbana och det för bergsklättrare välkända utflyktsmålet Skeviks grotta. Skeviks grotta är en istidslämning i form av en förkastningsspricka med en brant på 30 m. Ett alldeles utmärkt utflyktsmål för korvgrillning och naturutforskning.

Välkommen att trivas i trevliga Björnkärret!

Närservice

Centrum ligger på promenadavstånd

Bilder

Välkomna in

Välkomna in

Njutning

Vardagsrum mot framsida i söder

Insynsskyddad altan med bästa sol läget

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Unikt tillfälle att förvärva ett kedjehus i populära Björnkärret. Här finner ni ett välplanerat radhus beläget i barnvänligt område på lugn återvändsgata. Två härliga uteplatser i två väderstreck på en plan tomt med gräsmatta och buskar. Vardagsrum på entréplan kan göras om till 1 - 2 sovrum om behov finns. Öppna, härliga sällskapsytor. Vardagsrum med kamin för både uppvärmning och stämningsförhöjning. Baksidan ligger insynsskyddat och gränsar mot ett härligt naturområde, vilket ger en känsla av att tomten förlängs och flyter ihop med naturen. Uppfarten är asfalterad och plats för två bilar finns. I förrådet i carporten finns det riktigt gott om plats för allehanda fritidsutrustning eller verkstad. Här är ett hem verkligen att trivas i.

Entréplan: Välkomnande hall med plats för avhägning, dold kappavhägning återfinns bakom spelglasdörrar. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med korkmatta. Vitmålad trapp till övervåningen med ekparkettsteg.

Tvättstuga:
Tvättstuga med tvättmaskin, varmvattenberedare, tvättho, arbetsbänk mycket praktisk groventré med dörr ut mot uteplats. I anslutning till hallen finns ett badrum

Badrum:
Enkelt badrum på entréplan vitt kakel, våtrumsmatta, dusch, kommod och wc

Köket:
Med vita luckor, snygga bänkskivor och praktisk retro korkbelagd matta på golvet andas det stor trivsel i köket. Väggarna är vitmålade och i kökskåpen finns det gott om förvaringsplats. Utrustning: kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. El framdragen i skåp för mikrovågsugn. Gott om arbetsyta och förvaring. Ett bord för upp mot 6 personer får plats i köket. Från matplatsen kan man njuta av den sprakande elden i den vackra kaminen i vardagsrummet. Från köket finns utgång mot uteplats och den insynsskyddade baksidan. Med enkla medel kan man riva vägg mellan kök och vardagsrum för skapa ytterligare en öppnare planlösning. Idag ligger vardagsrummet bakom en vacker glasdörr.

Vardagsrummet:
Har gott om plats för stora möblemang som ex ett stort härligt matbord för stor familj. Från rummet öppnar både framsidans altan och baksidans trädgård upp sig genom terrassdörrar. Vardagsrum har vitmålade väggar och golv belagt med ekstavparkett och här går att dela av till 1 - 2 sovrum om behov finns, fint ljusinsläpp från fler fönster i två väderstreck.

Övre plan:
Vitmålad trapp med eksteg leder upp till en möblerbar hall med takfönster. I hallen återfinns en stor klädkammare med plats för mängder av förvaring.

Badrum:
Kaklat badrum, med kommod och badkar, takfönster

Sovrum:
Tre fina sovrum alla med ljusa väggar och ekparkett golv. Masterbedroom det större rummet har även utgång till balkong längs med sidan som vetter ut mot natur med vacker skog. Här kan man tidiga morgnar köra ett yogapass i sin stillhet och vara ett med trädtopparna.
Antal rum
4 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
117 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plans kedjehus
Byggnadsår
1976
Uppvärmning
Direkt El och luftvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 4/24/2017
Energiklass
E
Energiprestanda
82 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Träpanel
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Takpapp och falsad plåt
Fastighetsbeteckning
Skevik 1:116
Övrigt
Fin stenbelagd gång till uteplats vid entré. Insynsskyddad altan med plats för matgrupp. Altanen kan verkligen användas året runt tack vare markisen och inramningen som håller kyla och vind borta. På baksidan finns även en stenbelagd uteplats med underbar utsikt mot skog och grönska. Här finns även gräsmatta och häck som omgärdar tomten så vackert. Uteplatserna är i norr och i söder.
Övriga byggnader
Förrådet vid carport är stort och rymligt. Dessutom finns även en mindre redskapsbod vid uteplats baksidan.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 27,453 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,378
VA
SEK 8,000
Uppvärmning
SEK 15,500
Väg, samf
SEK 400
Sotning
SEK 175
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,512,000
Byggnadsvärde
SEK 1,297,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,740,000
Tomt
Areal
211 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Renoveringar:
2015 Ny varmvattenberedare
2015 Ny markisduk
2015 Ny fasad framsida
2014 Fiber
2013 Stenläggning framsida
2011 Luftvärmepump
2005 Braskamin
2005 Badrum övreplan renoverat
2004 Badrum nedreplan renoverat
Planbestämmelser
Skevik 1:1, ösby 2:76
Stadsplan, beslutad
Datum: 1973-02-19
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp året om.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Skevik GA:1
Ändamål: Kvartersmark ingående grönytor och kommunikationsleder, serviceledningar för vatten samt serviceledningar för spill och dagvatten
Förvaltning: Norra Björnkärrets samfällighnetsförening

Karta

Gustavsberg Björnkärret Gustavsberg

Hermelinvägen 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg