190
MEDF4CB697D9AA148D685E7D26A94E300DA

Såld!

Jakobsberg - Söderdalen, JÄRFÄLLA

Hättkvarnsgatan 7

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,159 inkl värme, sopor& kallvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer41102
Byggår2016
Driftskostnad228 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,130,000

Ansvarig mäklare

Nu saluförs denna ljuvliga och välplanerade 2:a om 53 kvm med härliga fönsterpartier. I en modern fastighet finner vi denna rymliga tvåa i genomgående bra skick. Genomgående parkett som börjar från entrén som sedan sprider sig vidare in i bostaden. Stort kök i öppen planlösning mot det härliga vardagsrummet som enkelt går att möblera med en större soffgrupp, fåtöljer och matplats. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg, handdukstork, handfat med kommod och kombomaskin.

- Gångavstånd till P-tåg som tar dig till Sthlm C på ca 17 min.
- Förråd tillhörande bostaden.
- Möjlighet till garageplats.
- Flera gym, paddelcenter samt sportaktiviteter inom gångavstånd.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden med byggår 2015/2016 är i mycket gott skick med fina material och färgval. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer.

ÖVRIGT:
Till bostaden hör ett förråd i källarplan.
I byggnaden finns cykelrum, barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND:
Till månadsavgiften tillkommer en kostnaden om 220kr/mån för Telia Tripple play avseende 100/10Mbit bredband, tv paket "lagom" samt IP-telefoni baskostnad, samtalskostnad tillkommer.

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Längs järnvägen kommer parkeringshus att byggas.
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Några steg in i bostaden finner man hallen med plats för förvaring i inbyggd garderob.
Badrum
Från entrén nås du det stilrena badrummet med vita stora kakels på väggarna och mörkgrått klinker på golvet. Badrummet är ljust och trevligt med gott om förvaring. Här finns dusch, WC, handfat med kommod, kombinerad TM&TT, ovan en praktisk arbetsbänk och platsbyggda, rymliga skåp.
Vardagsrum
Ljust och luftigt i öppen planlösning mot köket och med härliga fönster och utgång till balkongen som vetter mot lugn innergård. Rymligt och lättmöblerat rum med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och matplats.
Kök
Bostaden hjärta är numera köket, rummens disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar och bjudningar Matplatsen rymmer i dagsläget ca 4-5 personer och ligger i anslutning till det stilrena köket från Marbodal. Vitt kakel ovanför ljusgrå laminatbänkskivan med infälld dubbelho, vita skåpluckor, rostfria handtag samt belysning ovan arbetsbänken. Maskinella parken består av rostfri ugn, spishäll, inbyggd mikrougn, rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin.
Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang. Garderober längst ena väggen och stora fönsterpartier på den andra.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 3,159 inkl värme, sopor& kallvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)
Driftskostnad
SEK 2,736 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,320
VA
SEK 416
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.6938 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus med hiss
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas fönster (isoler)
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Balkong mot en lugn innergård i soligt läge.
Förening
Namn
Vindmöllan
Om föreningen
2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. En trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. För exakt pris hänvisar föreningen till www.minol.se
Organisationsform
Bostadsförening
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
126
Tv och bredband
TriplePlay-avtal med Telia ingår i hyran. (www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom)
Digitalbox tillhör lägenheten.
Parkering
Bostadsrättsföreningen har ca 62 garageplatser. Anmälan till kölista via: styrelsen@vindmollan.se.

Längst järnvägen finns det ett stort parkeringshus som man kan hyra p-plats i, detta tillhör ej föreningen. Utvändig kantstensparkering
omkring kvarteret.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,160 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 460
Övrigt
Varmvatten: Individuell mätning. Kostnad, retroaktivt på hyresavi.
Hushållsel: Individuell mätning från gemensamt abonnemang.Kostnad, retroaktivt på hyresavi.

http://vindmollan.se/index.html

Karta

Jakobsberg - Söderdalen JÄRFÄLLA

Hättkvarnsgatan 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg