MED9B9B940CCF2F4F659370EB83C1713FFA

Hässelby Gård, Hässelby

Hässelby Torg 2, vån 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,099
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea88 kvm
Våning13 (hiss finns)
Lägenhetsnummer53 (SKV 2302)
Byggår1956
Driftskostnad623 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,800,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

*KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!*


HÖGST UPP I HUSET!

Nu har er familj äntligen möjlighet att bli nya ägare till denna 4:a om 88 kvm belägen högst upp i huset. Då du bor på 13:e våningen har du fin utsikt över Hässelby. Lägenheten har ett hörnläge i huset vilket gör att du har fönster i 3 väderstreck och detta skapar ett gudomligt ljusinsläpp. Lägenheten är i fint skick så här kan du bara flytta in.

* HÖGST UPP I HUSET
* FÖNSTER I 3 VÄDERSTRECK
* FINT LJUSINSLÄPP
* VÄLPLANERAD
* ETT PAR SEKUNDER TILL TUNNELBANAN
* POPULÄR FÖRENING
* HISS I HUSET

Centralt läge med mataffär och tunnelbana runt knuten. Här bor du även med närhet till vackra grönområden och Mälarens strand. Välskött förening med god ekonomi.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet (ca 1500 m), Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast några minuters gång till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby Gård. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Fri parkering i området. Kö till föreningens parkering.

Övrigt

Föreningen är medlem i HSB och det krävs att köparen skaffar ett HSB medlemskap vilket är lätt gjort. https://www.hsb.se/stockholm/medlem/privatperson/

Bilder

Planritningar

Planritning 1

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkommen till en rymlig möblerbar HALL med ljusa väggar samt parkettgolv. Utmärkt med förvaring i form av tre inbyggda garderober.

WC
Fräsch WC med mörk klinker på golvet och snyggt matchade kakelväggar i liknande kulör. Här finns handfat, WC och spegel.

BADRUM
Ett fräscht BADRUM med brunt klinkergolv samt vita kaklade väggar. Här finns golvvärme, handdukstork, toalett, handfat samt duschhörna.

KÖK
När du kommer till KÖKET välkomnas du först av en glasvägg vilket skapar en öppen känsla mellan kök och hall genom de stora fönsterna, men som ändå ger dig möjlighet att stänga igen från liv och rörelse i resterande del av lägenhet. Här har du ett stilrent kök med lackad bänkskiva i ek, vita skåpsluckor, stänkskydd i vitt kakel, vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustad med diskmaskin, kyl & frys på halvhöjd, induktionshäll, fläkt, ugn och stor diskho. Här har du bra med förvaring. Vill du ha mycket ljusinsläpp är detta rummet för dig då du har 2 stora fönster. Du har även en otroligt fin utsikt då du bor på högsta våningen. Plats för ett ordentligt matbord.

SOVRUM 1
Ett mysigt SOVRUM med stort fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp och fri utsikt. Här får du plats med stor säng samt att du har 2 garderober. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Med ingång från hallen finner ni SOVRUM nummer 2 med plats för dubbelsäng med utsikt över Grimsta. Även här finns bra förvaringsmöjligheter i form av 2 garderober. Vita väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Här finner ni ett luftigt och trevligt VARDAGSRUM med utgång till balkongen i nordväst läge. Plats för både matbord och soffhörna. Stora fönster som ger vardagsrummet en behaglig känsla med mycket ljusinsläpp. Rymlig yta att möblera så som behagas. Välbehållet parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 3
Med ingång från vardagsrummet finner ni ytterligare ett SOVRUM som även kan användas som kontor. Fri utsikt över Hässelby torg. Vita väggar, parkettgolv samt 1 garderob.


Övrigt: Handfat -2017, Diskho -2018, Fläkt -2019.
Antal rum
4 rum
Boarea
88 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
13 av 13, hiss finns
Pris
SEK 2,800,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 5,099
Driftskostnad
SEK 7,476 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 3,492
Övrigt
SEK 3,984
Kommentar
Övrigt är för telefon och tv + bredband

Driftkostnaden baseras på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.
Andel i föreningen
0.90275 %
Andel av årsavgiften
0.90275 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1956
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 12/27/2018
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
146 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Vindsförråd
Förening
Namn
Taklisten HSB
Om föreningen
I föreningen finns totalt 148 lägenheter och 8 lokaler fördelade på tre höghus.

Ekonomisk förvaltare är HSB. För att bli medlem i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm, besök gärna www.hsb.se/medlemskap/medlemsansokan för mer information. Överlåtelseavgiften på ca 1182 kr betalas av säljaren och köparen betalar en pantsättningsavgift om ca 473 kr.

Det senaste året har föreningen gjort stora insatser på att rusta upp föreningens grönområden samt tak- och fasadrenovering. 1998-1999 genomfördes stambyten och badrumsrenoveringar.

Varje hus har en egen tvättstuga. I huset på Astrakangatan 2 ligger föreningens samlingslokal. Cykelrum finner du i husen på Astrakangatan 4 och Hässelby Torg 2.

I föreningen finns 48 parkeringsplatser, till dessa är det kö. Med bur och motorvärmare 197 kr/mån och utan bur och el 59 kr/mån.

Bredbandsanslutning via Telia (fiber) eller ComHem. Kabel-TV leverantör är ComHem. 2020 installerades fiber via Ownit.
Renoveringar
Renoveringsbeskrivning
Gjorda renoveringar: 1998/99 - nya proppskåp med jordfelsäkringar
1999/2000 - nya avloppsstammar
1999/2000 - stambyte kök
2001 - renovering av hissarna
2005- modernisering av tvättstugor
2008 - utbyte av fläktarna i alla husen
2008 - Asfalteringsarbete, mark- och trädgårdsarbete.
2008 - Stamspolning i alla tre husen.
2008 - Målning av balkongdörrar.
2008 - Ventilationskontroll med godkänt resultat.
2010 - Renoverat elsystem med tre fast samt elmätare för separat avläsning.
2010 - Fiber indraget i fastigheterna, Telia.
2015 - Nytt tak på fastigheterna
2016 - Nytt passersystem
2020 - Fiber Ownit

Karta

Hässelby Gård Hässelby

Hässelby Torg 2, vån 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg